| Klariček+T(06/08)+N(04/13) | 60575 |
|
|
5.3.2012 12:15:06
On se právě v těch oteplovákách nemůže pořádně hýbat. Nedokáže dát nohu nahoru, aby se o ní zvedl, hrozně mu to tam pne. Říkala jsem si, že pokud koupíme správnou velikost těch kalhot, měl by snad být ten rozkrok ohebnější. A hlavně prdelka ho nebude tolik bolet, na to si dost stěžuje
![]() Jinak holenní chrániče má od začátku, nevím, nevšimla jsem si, že by mu to nějak bránilo, má je koupené přesně na jeho mrňavkovou nožku. A myslíš, že budou staič normální kšandy k těm kalhotám, nemůžu mu teďka kupovat ještě ty... ![]() |
| Gora | 31983 |
|
|
5.3.2012 10:59:38
Typ na hokejové kalhoty nemám, dle mého tam až tak velký rozdíl mezi značkami nebude. Kupujeme hlavě značkové brusle, hokejky, helmy a rukavice.
Ani nevím, co má syn teď, myslím, že značku Bauer. Pokud se syn teprve učí bruslit, nevím, jestli to bude to nejvhodnější. Musíte k tomu mít šle. Kalhoty jsou kratší, takže určitě něco na nohy, ale jen v punčocháčích by mu mohla být zima, takže nejlepší koupit i štulpny, jenže ty drží nad šuspiku, takže koupit i tohle. Hokejisti mají ještě holenní chrániče, ale u nás to při učení bruslení zakazují, protože kluci nejsou ještě tak ohební, tak je to brzdí v učení. Ty mívají až už opravdu trénují hokej. U těch co učí bruslit je opravdu nejlepší klasická kombinéza nebo oteplováky. ![]() Moc jsem asi nepomohla. ![]() |
| Klariček+T(06/08)+N(04/13) | 60575 |
|
|
5.3.2012 10:06:07
Maminky dětí hokejistů mám dotaz.
Chceme synkovi koupit hokejové kalhoty, protože v zimních oteplovákách se mu špatně hýbe. Ale nějak nevím, jaké. Nechce se mi do toho moc vrážet, neboť kluk zatím nehraje, učí se bruslit, takže nepotřebuje nějakou kdovíjakou ochranu, spíš jen základ, hlavně kostrč na kterou padá nejvíc. Máte někdo typ? Líbí se nám tyhle, hlavně cenou :-D http://www.nalede.cz/hokejova-vystroj/kalhoty-itech-hp1000-youth |
| kreditka | 85904 |
|
|
2.3.2012 18:32:27
Záleží i na povaze dítěte. my dávaly dceru letos na lyže (4 roky) šlo jí to docela dobře, kdyby měla svalnatější nohy jezdila v pohodě, ale narazily jsme na to že za 15 minut už kňourala že jí to nebaví, že jí bolí nohy....jednoduše u nčeno nevydrží nic ji nebaví
|
| Moncaka | 56657 |
|
|
2.3.2012 16:09:49
Jestli si chceš zajezdit, tak kup dítěti kolo nebo vozík za kolo co se dá použít i na na in-line.
|
| Berda-Berda | 12477 |
|
|
2.3.2012 15:07:58
mame, u nas ucel splnily. Na jezdeni to ale moc neni
![]() Starsi dostala v 5 letech klasicke inliny, naucila se za jedno odpoledne, mladsi trileta, aby nezavidela, dostala triskate. Da se s tim opravdu jen placat kolem domu. Ale rikam, ucel to plni. Kolecka nutno promazat!!!!Ted je zdedi braska, celou zimu je taha po obyvaku S tou starsi jsem si opravdu zajezdila az v jejich 7 letech.Pokud si chces zajezdit, kup ditku nejake dobre odrazedlo. Pokud uz teda nebude dost zdatne na kolo (bez postrannich kolecek, to je take naprd). Nase deti se naucily na kole az mezi 4-5 rokem, diky rocnimu "treninku" na odrazedle to byla taky otazka jednoho odpoledne. |
| Mr. Miçkey | 124689 |
|
|
2.3.2012 13:49:55
Pocitej ale s tim ze se s ni budes placat stejne nekde na parkovisti, nez se nauci jezdit dobre a rychle jeste nakou dobu potrva.
Nic jinyho nez inliny nema cenu... na tomhle bych se i ja zabila ![]() |
| Mr. Miçkey | 124689 |
|
|
2.3.2012 13:47:55
Udrzela, kluci ve 3 letech taky zacinali. Dej ji pro zacatek kocarek pro panenky at ho u toho vozi, pomaha to na rovnovahu, nebude tak rozevlata.
|
| Vítr z hor | 100046 |
|
|
2.3.2012 13:45:52
Máme od Ježíška, dětem jsou 3,5 roku.
Zatím je to baví tak 10 minut v obýváku, pomalu popojíždějí sem a tam (bez držení). Ovšem než je navlíknu do chráničů a helem (po mé skoro dvouleté nalejvárně ohledně ochranných pomůcek je vyžadují), tak je půlka nadšení pryč... Kolečka se netočí nijak brutálně, takže jim to neujíždí, beru to jako fajn zpestření a cvičení na podporu rozvoje rovnováhy. Brusle jsou ovšem na jejich malé nohy dost těžké, je vidět, že je to unavuje, možná si časem zvyknou. Na asfalt pojedeme, až počasí dovolí, ale nemyslím si, že si se začínajícími dětmi člověk ze začátku nějak zajezdí. |
| Janet+sluníčko:-) | 75570 |
|
|
2.3.2012 12:26:30
máme podobné. a vůbec ji to nebaví. Kupovala jsem jí je, když měla pět let. Nějak jí to vůbec nejede nebo co.
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.