| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Bruslení

(?)
[<<Předchozích 430] Názory 431440 z 1651  [Dalších 1211 >>]
qwerty
  • 
23.2.2012 23:04:17
Hele dryado, ale tady je mas ve 116. http://krejcovstvi-brno.cz/?p=productsMore&iProduct=82&sName=trenninkove-padaci-kalhoty (jezis, snad to tu chvili vydrzi). NE, NENI TO REKLAMA, JE TO POMOC BLIZNIMU, JASNY???
qwerty
  • 
23.2.2012 23:02:12
A gelovy vycpavky dneska sezenes v kazdym cyklokramu.
qwerty
  • 
23.2.2012 22:59:20
musis ji tu vycpavku napevno vsit do legin, aby ji to nepadalo.
qwerty
  • 
23.2.2012 22:58:17
Za mejch mladejch let mi sila moje mama vycpavky zadele a kolen na krasobrusleni z molitanu. (a stejne sem furt byla vobouchana jak plechovka cinskyho veprovyho~Rv)
Mr. Miçkey 124689
23.2.2012 22:53:05
Hele a v tom jejim oddile by je nemeli nebo by je trenerka nemohla objednat?
Ja shanela baletni boty pro kluka vel. 26, s podrazkou z kuze a ne ty pseudopiskoty s gumovou podrazkou co se bezne prodavaji... objednavala jsem je pres nasi tanecni skolu ~d~
GJana& julinka 23941
20.2.2012 20:53:46
Já bych po zkušenostech s inline šla do kanad. Poprvé,když jsem měla na sobě inline tak mi zoubky dost scházely,že jsem málem obětovala svoje vlastní
Helois+Hela03/06+Dia07/09 33483
20.2.2012 12:11:00
KUP SI JE! Já si koupila dokonce rostoucí, takže máme s dcerkou úplně stejné (já samo jinou velikost) a jsem nadšená, spokojená, super! Probruslily jsme celé jarňáky. Do krasobruslařských bych už nešla, jsou moc úzké (máme v rodině široké nohy), je v nich zima a blbě se zavazují. ~3~
KoproFka 76193
20.2.2012 10:00:02
No, ono je to hlavně asi i tím přístupem.

Já od malička bruslila na ledě na klasických krasobruslařských se zouby a pohoda, paráda. Do kanad bych nešla ani nááhodou.

Pak, jako dospělec, jsem si pořídila kolečkové in-liny a musela se tedy naučit jiný styl bruslení (až teď jsem zjistila, že je téměř stejný, jako u ledního bruslení na kanadách).
No a když jsem se snažila naučit loni a předloni synka brusit na ledě (on měl půjčené kanady, takže bez zoubků), zjistila jsem, že mu prostě nejsem schopna vysvětlit, co na těch bruslích má dělat. Protože je to totálně odlišné o toho, co já umím na krasobruslařských bruslích.
On to předloni na kanadách nezvládl ani náhodou. Vztekl se a nešlo to. Loni na kanadách to samé. Ovšem pak si půjčil od bratrance brusle se zoubky a ejhle - ono mu to šlo...
Nicméně loni pod stromeček dostal brusle 3in1, s vyměnitelným "spodkem", tedy má klasické kanady, nebo in-liny, nebo klasické kolečkové busle, kde jsou 2 a 2 kolečka za sebou. A fakt se mi tedy nechtělo kupovat mu lední brusle nové.
Nicméně loni v létě se naučil během 15-ti min na in-linech a, světe div se, letos na klasických kanadách na ledě neměl vůbec žádný problém - stál na tom vlastně poprvé pořádně a po cca 15 min. bruslil bez problémů, prostože ten styl bruslení na in-linech a kanadách je téměř totožný.

Renda
  • 
20.2.2012 9:14:26
Tak já už třetí rok bruslím na pánských,klasické hokejové kanady, a je to nesrovnatelné! Moje dámské bílé zoubkaté jsem konečně zničila, tak jsem si mohla koupit nové, a už bych neměnila. Noha je v nich mnohem zpevněnější, nezebe v nich, zoubky mi konečně nepřekáží, takže naprostá spokojennost.
kosicek 33064
20.2.2012 8:25:50
Naprosto chápu, moje 1. brusle byly klučičí, pak jsem dostala se zoubkama a katastrofa, teď na to občasné bruslení mám brusle po tátovi (BOTASky) a jsem naprosto spokojená, už takhle jsem ráda, že na tom stojím a nějak jedu a ještě abych zakopávala o zoubky.
Dceři dávám brusle normálně po synovi a synovi jsem nedávnou koupila modré holčičí brusle bez zoubků (s tím, že je pak podědí holky)-chodíme na brusle jen tak, aby si to děti vyzkoušely,osahaly-za rohem máme rybník nebo občas na zimák, prostě bruslíme jen rekreačně, pro zábavu
[<<Předchozích 430] Názory 431440 z 1651  [Dalších 1211 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.