Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Renda |
| • |
12.10.2011 13:11:52
Tak nejlepší jsou klasické "kanady", jsou bez zoubků, takže o ně dítě nezakopává a nenaučí se bruslit stylem odrážím se od zoubků,narozdíl od těch bílých holčičích mají pevnější kotník a nohu drží. Nicméně chápu, že jako holčičkovský dárek to moc není.
|
| Míša + 3 | 104124 |
|
|
12.10.2011 13:07:32
Děti mám v rozmezí - holka + kluk (dvojčata 4,5 roku) a benjamínek holčička 10 měsíců. Takže max. bude dědit mrně, až doroste. Chlapeček má nožku o číslo větší, než holčička, takže tam dědění nehrozí, navíc i ty brusle jsou typově jiné, chtěla jsem pro holčičku jako dárek krásné růžové, holčičkovské
Ona teď hodně prožívá ten estetický vzhled. No a chlapeček zase moc sportovec není, vleze na ně tak 2x, takže pro něj jsem půjčila nastavitelné brusle od kamarádky, tam se zatím nevyplatí investovat.Můžete mi napsat, s jakými tedy máte dobré zkušenosti? Raději ty bílé krasobruslařské nebo ty modernější, plastové na přezky? A se zoubky nebo bez? Díky ![]() |
| tinas |
| • |
12.10.2011 12:57:06
Míšo,
nedoporučuji ti kupovat ty nastavitelné brusle. Dcera krasobruslí a občas se najde nějaký rodič,který tam dítko v tomhle přivede a je to děs. To ani tu nohu pořádně dítěti nedrží. I obyčejné botaskové kožené krasobrusle jsou 100x lepší než tyhle plasťáky. Pokud to jenom trochu půjde přimlouvám se za nákup normálních bruslí. Bazary jsou jich plné kdyby se ti nechtělo kupovat nové. Já vím,že s tím místem je to špatné,ale první na řadě je zdraví. |
| sarmi | 38831 |
|
|
12.10.2011 12:56:02
mela jsem nejmensi velikost (29-31) zimnich brusli tempish pro syna. vlozka uvnitr se porad krcila, kdyz tam strkal nozku. kolem kotniku byla jen jedna prezka, spatne se to utahovalo a noha nebyl napevno. uz bych je bez vyzkouseni nekoupila. ty z obrazku jsou trochu jine, ale stejny vyrobce.
![]() |
| caira (Vojta1/03,Mates11/04) | 5858 |
|
|
12.10.2011 12:54:23
A jak věkovš staré máš další děti?
Já kupujiklasické na zimu - kanady, a mladší vždy podědí. In - line máme stavitelnou velikost, a také do budoucna počítám s děděním. těhle výměných skořápek bych se bála, přece jen bruslení na ledu a na inlinech je něco jiného. |
| Míša + 3 | 104124 |
|
|
12.10.2011 12:23:31
Dobrý den,
ráda bych poprosila o radu sportovně založené rodinkářky ![]() Zvažuji pro dcerku (4,5 roku) nákup bruslí k vánocům. Jezdila na ledě už loni, měla klasické bílé krasobruslařské, ze kterých už odrostla. Dcerka je dost šikovná, sportovně založená. Bruslit chodíme 1x týdne na 2 hodiny. Narazila jsem na tyto vyměňovací / nastavitelné brusle, které mě zaujaly. Zaprvé - nebudou se mi doma válet dvoje boty (tj. na in line brusle a lední) - upozorňuji, že mám 3 děti v panelovém bytě, takže bojuji s místem a tohle mi přijde ideální řešení do začátku. Navíc cenově to samozřejmě vychází lépe, než kupovat dvoje samostatné brusle. Prostě pro začátek na nácvik mi to přijde jako ideální řešení. Až se zaučí, koupila bych, počítám tak za 2 roky až z těchto odroste už dvoje samostatné brusle. Prosím máte někdo zkušenosti přímo s těmito v odkazu? http://www.mimi bazar.cz/foto.php?id=29314311&tab=1 Jsou dost pevné? Není v nich v zimě chladno? Děkuji za názory, Míša. ![]() |
| KoproFka | 76193 |
|
|
10.10.2011 13:24:20
Synek má od loňských vánoc z Tchiba (byly za cca 700,--Kč - super cena, skvělá kvalita) - jsou úžasné - mají vyměňovací "spodek", takže se na botu dá nasadit buď klasický nůž na led, in-line, nebo klasické kolečkáče.
Bruslit jsem s ním na ledě byla poprvé ve 4,25 - měl půjčené kanady a vůbec mu to nešlo, vztekal se že padá, nemůže se rozjet atd - já mu nebyla schopna vysvětlit princip, páč jsem bruslila vždycky jen na krasobruslařských (se zoubkama)... ten samý rok měl ale půjčené od bratrance holčičí (se zoubkama) a na těch mu to kupodivu šlo moc pěkně - odrážel se těma zoubkama a v podstatě ani nepadal. Na těch tchibáckých má normální nůž bez zoubků - zkoušela jsem to s ním loňskou zimu u našich na vsi a opět smůla - sice nepadal, podle mě mu to šlo dobře (na to, že na tom stál v podstatě poprvé), ale zase se vztekal, že nebruslí tak rychle jako ostatní děti (které jsou tam na bruslích denně), takže tak... Letos v létě ale in-liny zvládnul za 20min (kolečkáče tedy ne, to přepadával), tak doufám, že se to v zimě projeví i na tom ledě... Přeju PEVNÉ NERVY!! ![]() |
| Markéta s párkem |
| • |
10.10.2011 10:22:01
Já koupila klučičí - kanady. Na holčičích jsou zoubky vepředu a pamatuji si, jak jsem o ně jako začátečník pořád zakopávala, až mi to táta ubrousil. Kanady mají jen tu nevýhodu, že jsou hodně široké, tak to chce dvoje tlustý ponožky a pořádně utáhnout, aby se noha nevrklala.
|
| Nella+2 | 28691 |
|
|
10.10.2011 10:00:50
Uvažuju že koupím dceři brusle. V lednu jí budou 4 roky, ještě to neměla na nohách. Poradíte jaké vybrat? Díky.
|
| Fantomas |
| • |
30.9.2011 15:35:54
tak pokud někdo chcete opravdu info kde na inline tak zde:
http://www.inlinemap.net/?language=cs&redirect=no#lat=50.54624&lng=13.71735&zoom=11&type=2 |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.