Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| zuzka |
| • |
28.9.2011 20:55:29
jsem z Brna do Prahy jezdíme na závody s dětima na Nikolajku a Hasu ve Vršovicích?
Ale na bruslení na hřišti si myslím postačí ty botasy ty seženeš a slušnou cenu podobnou plastovým bruslím ve sportovních obchodech - intersport atd. Děti v kurzech u nás mají nejčastěji asi Botas Peggy nebo Laura - ty už jsou trošku lepší. Jinak starší Risport RF4, Graff, Edea |
| Vítr z hor | 100046 |
|
|
28.9.2011 20:53:26
Díky, zrovna hledám tipy. Akorát je problém, že děti mají moc malou nohu, takže prozatím (a ještě možná tak 2 roky) nic jiného než triskate od Workeru nepřichází v úvahu.
Na kole umí-neumí, no spíš zatím ne. Proč polštář? Naivně jsem doufala, že stačí chrániče (ale mládežnice jsou schopné to vzdát kvůli jednomu nevychytanému pádu, tak si nechám poradit). |
| zuzka |
| • |
28.9.2011 20:50:47
ještě jsem zapomněla napsat, že bude mít z inlajnů výhodu
protože umí správné odrážení do boku, já se naučila za mých mladých led na rybníku, pak mě těžce odnaučovali odrážení přes zoubky a letos jsem dostala své inliny a první co bylo jsem padala na ústa, pře jsem se nemohla odrazit přes zoubky ) |
| zuzka |
| • |
28.9.2011 20:44:15
no oni ty holčičky co krasobruslí, tak mají mnohem pevnější brusle, proti kterým jsou i botasy měkkoučké, proto se většinou pak prodávají dál - nicméně určitě si dej pozor, aby ani ta pevná brusle nebyla jakoby přelomená v kotníku - to co píšeš ty u svých bruslí - dospělý kotníky udrží pevné, ale dítě ne.
Plastové brusle nejsou dobré - protože nedrží kotníky, ale lýtka a neumožňují tak správný styl bruslení - navíc pokud má dítě štíhlejší nožku nejdou dobře dopnout na pevno, pře v tom pásku na přesce není dostatek místa na utáhnutí. |
| Vítr z hor | 100046 |
|
|
28.9.2011 20:39:43
Prosím tě, na jakých inlajnech jezdí? A jak začínala? Na triskate (2 kolečka vzadu 1 vpředu) nebo rovnou na in-line?
|
| Zuzka |
| • |
28.9.2011 20:28:49
Je jedno jestli se zoubky nebo bez zoubků - protože na základní styl bruslení zoubky nepotřebuje - zoubky jsou nutné pouze pro skoky.
Hlavně proboha ne plastové brusle - nevím, kde jsi přišla, k tomu, že drží lépe nohu než klasická kožená brusle - když koupíš pořádnou brusli od Botasu třeba Peggy - tak drží kotník správně tak jak má. Nekupuj brusle v tescu a jiných podobných marketech- jsou příliš měkké - skoro látkové, zlomí se v kotníku a tím pádem jsou na nic. Bohužel kožené brusle nejsou posuvné - ale dají se koupit i starší velmi dobré brusle - koukni na zimní stadion, kde je krasoklub, mají většinou velmi kvalitní brusle jeté jednu sezonu, protože z nich děti rostou. |
| Ivuljenka | 98698 |
|
|
28.9.2011 20:18:03
my máme bez zoubků, bylo nám to doporučeno trenérem malých hokejistů
trénuje i holky ![]() Ale otázka je co z ní chceš mít za bruslařku - jestli kraso tak asi zoubky,jestli ne tak klidně bez zoubků |
| Babsi+2 | 63297 |
|
|
28.9.2011 20:07:34
Máme prodlužovací se zoubkama...bílé s růžovými florálními motivy-nádhera. Vypadají jako lehčí lyžáky, ale malé se v nich dobře jezdí - u normálních si stěžovala, že jsou tvrdé.
Zkušenosti na inlinech jí pomohly k tomu, že zakopávala o zoubky, párkrát hodila držkovou, ale na konci hodiny už jezdila hezky. Bohužel první jarní jízda na inlinech byla opět držková. |
| Standa Duben |
| • |
27.9.2011 16:37:10
Zdravím, doporučím naší školu bruslení http://inlineaerobic.cz/. Už jsme naučili bruslit víc jak 380 lidí a zatím máme jen samé pozitivní reakce.
Konkrétně kurz bruslení pro děti (letos už druhý) bude v termínu 15.-16.10.2011, víc informací najdete na http://www.inlineaerobic.cz/kurzy-brusleni/praha/kurzy-in-line-brusleni-pro-deti-a-rodice---praha-15.-16.10.2011.html, a fotky z minulého kurzu bruslení pro děti jsou na stránkách taky na adrese http://www.inlineaerobic.cz/component/option,com_joomgallery/Itemid,33/func,viewcategory/catid,19/ Případné dotazy Vám rádi zodpovíme na mailu kurzy@inlineaerobic.cz |
| Terez |
| • |
20.7.2011 11:07:36
V Teplicích to na Brusle moc není, jak už tu bylo řečeno, inline dráhy jsou v Mostě (cca 20-30 minut cesty, zdržení bývají jen přes Bílinu) - Hipodrom (okruh s mírným stoupáním v jeho první polovině, čistě jen pro inline bruslaře), Matylda (okruh s jedním malým stoupáním, motají se tam ale i cyklisté a občas lidé se psy), Benedikt (okruh s jedním kraťoučkým stoupáním, pro začátečníky, ale motá se tam opravdu dost lidí, když je teplo - kočárky, pejskaři, kola, běžci).
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.