Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| veverkaa |
| • |
28.5.2011 22:09:22
jj, než začne někdo bruslit s kočárkem, měl by to umět nejdřív sám. sama bruslím dost obstojně a s kočárkem se proto bruslit nebojím. ale kombinaci bruslař začátečník + mimino v kočárku bych NEDOPORUČOVALA. taky se při samotný jízdě do kočárku nesmí opírat celou vahou, ale jen ho přidržovat tak, aby jel. váhu musí mít na vlastních nohou, ne na kočárku.
|
| veverkaa |
| • |
28.5.2011 22:06:59
jezdila jsem se slalom pro (nafukovací kola) a nic se mi nezničilo. jezdila bych dál, ale syn má už 15kg, tak je kočárek lehce přetíženej (když tam mám ještě vybavení pro dítě). ale když byl menší, tak to bylo naprosto bez problémů.
|
| zerat | 18305 |
|
|
28.5.2011 17:43:49
Jo a jela jsem s Inglesinou Magnum. Kočárku se nic nestalo až teda na to, že jsem doma zjistila, že jsem ztratila jednu pružinu z podvozku a měl odranou zespodu rukojeť. Pružiny jsme objednali nové za cca 150 Kč a na rukojeti to nijak nevadilo.
Pokud bys jezdila po rovince, tak jo, ale stejně o cokoliv zakopneš, tak intuitivně stáhneš kočár k zemi ![]() |
| zerat | 18305 |
|
|
28.5.2011 17:41:16
Za mě nešla bych s kočárkem bruslit, pokud to dobře neumíš a i když umíš, tak bych nešla. Jela jsem takhle s cca měsíc starým miminem s tím, že když pojedu opatrně tak se mi nic hrozného nemůže stát a stalo se. Jela jsem z mírného kopečku do lehké zatáčky a vyrazili proti mě dva chlapi střemhlav se šinouc proti mě. Zazmatkovala jsem, kočár chytil smyk a malou jsem i s kočárem převrhla
Naštěstí byla dcera zamotaná v zavinovačce obložená dalšíma polštářkama a spadla do měkkého. Víckrát jsem s kočárkem už nevyrazila! |
| anexa | 804 |
|
|
28.5.2011 11:54:39
jestli si nejsi jistá s tvým umem, rozhodně bych dítěti dala do kočárku helmu na kolo. U nás je taky cyklostezka - vedle řeky a rovná, ale kolikrát stačí aby to ženské někdo strčil a kočár mále letí do vody. Takže za mě, kočár a brusle dohromady ne.
|
| Dalalmánek | 116042 |
|
28.5.2011 10:54:38
Bruslila jsem s obyčejným kočárem ROAN Marita v hluboké i sportovní verzi - a vydržel mi obě děti. Teď bruslím s cyklovozíkem.
|
| ChemicalJane + 4 | 86738 |
|
|
28.5.2011 10:19:59
tak ono pokud chceš získat aspoň trošku stabilitu, tak jsou ty levnější lepší.. amnžela když jsem učila bruslit, tak měl taky ty obyč, rpotože tolik pádů co ěml, to bych ho asi přizabila, kdyby mi takhle vodřel ty moje!! ale jinak souhlasím, že až to trošku vyšperkuješ, určo pořídit lepší!! oni jsou i mnohem pohodlnější
|
| gf fgfhf | 99674 |
|
28.5.2011 10:01:56
tak tu inline cestu máme udělanou v parku kde já ráno mrtvo ani živáčka a všude dost záchytných laviček pro případ nouze je mi jasný že nemůžu hned jezdit jak torpédo to bych fakt neriskla a malou mám přikšírovanou i normálně když jdeme ven.
|
| Alay | 102482 |
|
|
28.5.2011 9:58:07
já teda jezdím s normální čtyřkolkou a naopak kolečka musím mít zaaretovaný, jinak si to jede kam chce, kamoška s nezaaretovanýma kolečkama taky hodila hubu, ale kočár udržela
![]() |
| gf fgfhf | 99674 |
|
28.5.2011 9:57:41
Ve vnitř je vložka akorát vršek je platosvý. Jsou to ty první brusle co se prodávali
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.