Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Jana Z. | 4110 |
|
|
28.5.2011 9:42:09
V kocarkach jako takovych se nevyznam a jsem lina ted hledat, ktery mas, ale jezdim leta (3deti za sebou) s nejakou pomerne hodne levnou trikolkou kocarkem, nafukovaci kola a kocar ma rucni brzdu na rukojeti(velmi dopurucuji mit)..
A prcek je vzdycky zapnuty na 5bodovem pasu kocarku..! A z nasi zkusenosti, rovina nerovina - muj muz je velmi dobry bruslar a pres to se dostal do karambolu na ciste rovine, stacila k tomu na stezce primotana holcina pod kola, ktera svoje brusle nezvladla (staci neci pes apod) A nebyt tehdy mlada priksirovana, byvala by byla nekde primacknuta pod kocarem a manzelem, takhle zustala zavesena na pasech a ochranena kostrou kocarku a mimo leknuti se ji nic nestalo.. |
| ChemicalJane + 4 | 86738 |
|
|
28.5.2011 9:37:50
to ej pravda!! já takhle s kočárkem chytala kamarádku, která se rozjela a nevěděla jak zastavit.. tak jsme jí dělaly s holkou živou brzdu
![]() |
| Mickey po smrti |
| • |
28.5.2011 9:28:42
Ale teda pokud chces jezdit s kocarem mela bys umet jezdit i bez nej, ono zastavit s kocarem pred silnici (jeste lepe uprostred silnice na tom cca metr sirokym ostruvku) nebo vyjet na chodnik a sjet z nej je taky dost o zvyku, a pokud neumis zastavit naprosto jiste bez kocaru muze to bejt s nim docela vesely.
|
| Evžíček | 52045 |
|
|
28.5.2011 9:22:38
a je dost rozdíl, když je vepředu jen jedno kolo, dvě jsou naprd
|
| Mickey po smrti |
| • |
28.5.2011 9:22:34
Tak to si sezen jiny, jestli nemaji vnitrni mekkou botu a jsou cely plastǐovy, to je tak na popojizdeni ored barakem.
Ja mela slavny K2 a malem jsem se na nich prizabila kdyz mi v pkny rychlosti praskla prezka, a to jsem mela zavazanou tu vnitrni botu. Ted mam Roces (kola K2) a vyhledove jdu do Rolerblade se speed kolama (snad uz brzo). Na levnejch bruslich se muzes seredne zranit. |
| ChemicalJane + 4 | 86738 |
|
|
28.5.2011 9:22:31
já bych teda se zaaretovaným kolem taky nejela.. proto už teď s kočárem nejezdím.. ale třeba to někomu vyhovuje...
|
| Evžíček | 52045 |
|
|
28.5.2011 9:21:52
já s ním jezdila 2 roky- jezdili jsme s 2 kočáry- já i manžel- a bylo to v pohodě, jezdili jsme i 10-20 km...oni ty Quinny jsou na brusle ideální....tedy trojkolky
|
| gf fgfhf | 99674 |
|
28.5.2011 9:17:48
Vím že je bruslení s kočárekm lepší a pro mě už tuplovaně na bruslích jsem nebyla ani nepamtuju, takže jako stabilitu určitě a i větší námaha. Že bych vyklopila malou se nebojím, inline cesta je po rovině.
|
| Mickey po smrti |
| • |
28.5.2011 9:17:05
S Pevnym kolem? zkusila jsem jednou zaaretovat predni kola a ujela jsem s tim tak 20 metru :D s pevnym kolem nee to je des.
|
| gf fgfhf | 99674 |
|
28.5.2011 9:13:28
na nové brusle nemám a ty co jsem sehnala mají plastovou botu a plastový kolečka ty bych vyměnila za gumový.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.