| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Bruslení

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 720] Názory 721730 z 1651  [Dalších 921 >>]
ChemicalJane + 4 86738
28.5.2011 9:12:45
mě to nedá a furt na d tím musím přemýšlet.... s derou jsme bruslila hodně! a krom běžného opotřebení koleček (CasualPlay S6) tomu kočáru nebylo vůbec nic.. ve své podstatě je to bruslení s kočárkem lepší, máš se čeho přidržovat a podvědomě ujedeš víc.. ~d~
Evžíček 52045
28.5.2011 9:11:14
já jezdila s extra kočárem. Koupila jsem kdysi Quinny formula s předním kolem naklápěcím, má bubnové brzdy a byl na brusle super- byl na sport i dělaný...s normálním kočárem bych se bála- ne že ho zničím, ale že vyklopím dítě....nebo stačí koupit starou trojkolku s pevným předním kolem- třeba Quinny fashion- prodávají se za pár korun a na brusle ideání,oba kluci se rádi vozili a já si to užívala....jo a chce to časem koupit kvalitní brusle, ty levné ze supermarketů ap. jsou na nic a relativně nebezpečné...dobré jsou K2 nebo Salomon
ChemicalJane + 4 86738
28.5.2011 9:10:14
prosim tě, čím by se ty kolečka měly zničit??? ~e~
Mickey po smrti
  • 
28.5.2011 9:10:06
Jezdim s kocarem (Bugaboo) a neznicila jsem zatim nic, a kdyby jo koupim novy kola. Jezdim talk 3 krat tydne a pomerne daleko (20km).
Jak celoplastovy brusle? :o to bude desna pakarna.
gf fgfhf 99674
28.5.2011 9:02:15
Nemáte někdo zkušenosti s bruslením s kočárkem. Kamarádky mě navrtaly jestli nechci s nima chodit na brusle, že i skočárkama, brusle nemám tak jsem sháněla a sehnala jsou celé plastové, takže bych musela koupit nová kolečka (čekám až budou nějaký finance), kamarádky zatím začli samy nejdřív s kočárkama ale pak od toho upustily, jezdí bez kočárků,že prý by se jim zničily kolečka jedna má x landera trojkolku novou verzi kde ve předu je jedno dvojté kolečko a ta druhá má kočár 4 pevná stejně velká kola akorát ty ve předu mají zatáčecí mechanismus (název kočárku si nepamatuju), já osobně mám camarelo q12 jde o to že když bych chtěla na ty brusle s nima, tak já bych ten kočárek mít musela (nemám hlídání) ale taky mám strach abych si ho nezničila, kočárek už potřebovat do budoucna nebudu, budu ho chtít pak prodat. Díky za názory
MÍŠA&FÍK 38466
23.5.2011 20:11:13
To je největší blbost takové heslo - Každého hlava, každého věc......~a~

Je to sice pravda,ovšem jen poloviční, neb léčba té "soukromé" hlavy pak jde z veřejného pojištění, takže jaképak "moje" hlava - pokud se někde roztříská, tak je to hlava nás všech!

Nechala bych všechny ty frajery, kterým se přeci nemůže nic stát a frajerky, které se bojí, že by při sportování nebyly dostatečně in a cool, aby si léčby svých hlaviček platili ze svého - když jsou tak chytří a nechtějí si nasadit i tak jednoduchou a běžnou věc jako je helma!~a~
caira (Vojta1/03,Mates11/04) 5858
23.5.2011 8:00:07
Záleží kam jedu. Pokud na stezku podél řeky, kam auta nesmí - neberu si ji
Pokud mám v plánu vyjet na okresku (asi 2 auta za hodinu) beru ji naprosto samozřejmě.
Na kolo bych bez helmy nesedla.
Děti mají helmu i na skateboard na dvoře.
Limai 91448
23.5.2011 7:52:57
Petro,já jsem reagovala na Kristýnu,která psala že dceři helmu nutí a sama ji nenosí,ale to je v konečném principu jedno,jde o to,že se jedná v první řadě o bezpečnost....a to o bezpečnost kohokoli kdo jede na bruslích nebo na kolech.Dítě si má zřejmě takto udělat představu,že dospělí jsou nesmrtelní,že jich se úraz netýká,když oni musí mít helmu a dospělí ne?
Lída+2 28136
23.5.2011 5:58:05
Petra Neomi zapomínáš kolik projelo po silnici aut.....zrovna nedávno jsem objevila sešit ze 4. třídy....počítání aut a jejich barev...tak jsem si vzpomněla jak jsem seděla doma na parapetu a nudila se a za hodinu jich napočítala cca 5. Tak jsem si pokus zopakovala.....né ve všední den. Ale v sobotu....5 aut za 10minut~a~
A pominu to, že jeli jak blázni..takže jsem většině neurčila ani tu barvu jako kdysi~t~

Myslkím, že porovnáváš neporovnatelný......~d~
Lída+2 28136
23.5.2011 5:54:35
Petra Neomi moje tchýně nosila přilbu na kolo denně a jednou si jí nevzala.
Spadla...hlavou na obrubník a už není mezi náma.

Fakt to jdeš dětem příkladem.~8~
Když po nich chci,aby si jí brali tak jí nosím taky.....oni to naštěstí neřeší. A jak umřela babička vědí. A o těch co přilbu nenosí si myslí svoje....
[<<Předchozích 720] Názory 721730 z 1651  [Dalších 921 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.