Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Bumbi&05,08,10 | 42508 |
|
|
23.5.2011 5:35:30
jo, já letos taky začala na lyžet nosit helmu - kvůli šílencům na sjezdovce, sama jezdím bezpečně, ale málokdy jsem sama na sjezdovce
![]() |
| Bumbi&05,08,10 | 42508 |
|
|
23.5.2011 5:33:07
to já taky, ale tenkrát se zdaleka tak rychle nejezdilo ani autem, ani na kolech - byly úplně jiný materiály. Ono zkus to na ukrajině rozpálit, jako na kole s x-přehazovacíma stupněma, že.
|
| Petra Neomi |
| • |
22.5.2011 21:16:36
NEmusím jít příkladem, řekla jsem jí, že děti to mají zákonem nařízené a dospělí ne :D Prostě jsem z generace, kdy lotě byli ze dřeva a lidi ze železa, no :) Nikdy to pro mě nebude tak přirozené jako pro dnešní děcka, která v helmách vyrostla.
|
| ivaxx | 44192 |
|
|
22.5.2011 20:43:00
Tvrdě to vyžaduji po dětech, takže nosím také. I když jdeme jen na ulici před domem. Navíc se mi kdysi dostal kamínek do koleček a padla jsem na zem na záda, ani jsem nevěděla jak. Helmou jsem praštila o silnici - jak jsem byla ráda, že jsem ji měla.
O velikonocích jsme s dětmi byli na nově otevřené cyklostezce z Ústí nad Labem do Děčína a nestačili jsme zírat. V Ústí zřejmě panuje jakási podivná averze jak vůči chráničům, tak vůči helmám. Přitom, že by tam byli super bruslaři, to se říci nedá. Upřímě nechápu. Ošklivé pády jsme tam za to odpoledne viděli tři. V našem okolí (Praha) většinou lidé helmy a dlaňové chrániče nosí bez výjjimky. Kolenní a loketní už méně. |
| zerat | 18305 |
|
|
22.5.2011 20:35:38
Placatko, ano na kolo a typověvypadá takhle: http://www.cyklo-centrum.cz/scripts/podrobnosti.php?IDZ=1267 - já ji kupovala při koupi kola pro dceru u Authora, tak koukám, že buď mě stála víc nebo mi poskytli nějakou slevu. Jinak můj osobní dojem teda je, že je mi v přilbě mnohonásobně líp než třeba v kšiltovce. Kšiltovka větrá minimálně, kdežto přilba větrá x otvory. Nehledě na to, že jednou se nám podařilo projet cestou z kopce rojem asi lesních včel a fakt jsem děkovala Bohu, že jsem na hlavě měla přilbu (má vpředu takovou tu síťku v otvorech), takže jsme fakt projeli všichni bez úhony
![]() |
| Limai | 91448 |
|
|
22.5.2011 20:20:24
No tak to jdeš dceři příkladem
![]() |
| vlad. | 38059 |
|
|
22.5.2011 20:05:59
Pokud jedu s cyklovozíkem, který má brzdu, tak ne.
Ale pokud jedu sama, tak chrániče na zápěstí (většinou i zbytek) a přilbu vždy. Mozek nedá dohromady nikdo a zápěstí velmi špatně a většinou s následky. |
| Jana a 2 dablici | 56421 |
|
22.5.2011 19:58:47
Jj, to máme stejně, bez helmy děti na motorku nesmí.. Teda moje děti..
![]() |
| Moncaka | 56657 |
|
|
22.5.2011 19:57:12
Nosím na kolo i na in-line. Dokonce i na lyže (tam jinou
). Dříve jsem občas na cestu "jen okolo baráku" helmu nenosila. Po té co jsem záhadně na úplně rovné cestě přelétla přes řidítka, helmu nosím poctivě. Naštěstí to tehdy dobře dopadlo.Řadu těch mrtvých, co blbě spadlo na hranu obrubníku, či něco podobného, nechci rozšiřovat. |
| Ivuljenka | 98698 |
|
|
22.5.2011 19:56:39
zatím ne,ale plánuji jak budou peníze koupit si helmu na kolo a nosila bych ji i na brusle, ale v tuto chvíli prostě na helmu nemám
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.