Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| KatVafi | 69093 |
|
|
16.10.2010 18:26:59
Sojko, děkuju za zkušenost, teda a já si myslela, že právě díky těm řemínkům budou držet dobře. Já nevím, jestli malá není na brusle moc malá, v zimě jí budou čerstvě 3
. |
| sojka+07+09 | 75323 |
|
|
16.10.2010 18:25:39
kačenky máme doma a vřele nedoporučuju. Není totiž způsob jak je na dětské zimní botičce dobře udržet. Kamarádka i já jsme s tím loni hodně bojovaly,nakonec jsme je vázali izolepou, ale ani to nedrželo. Doporuju jiný typ bruslí, jestli bude velká zima kupuju už letos jiné, s botou.
|
| KatVafi | 69093 |
|
|
16.10.2010 18:22:50
Prosím o radu - dívala jsem se na netu na tyto brusle, že je koupím pro malou pod stromek, ale narazila jsem všude na takovýto popis: od 1.5-5let, pro velikost nohy 26-323cm, maximální délka boty 20cm. JENŽE: dcera má boty vel. 26 a jsou dlouhé 20cm
, takže teď teda nechápu, jak to s těmi velikostmi vlastně je ![]() . |
| tinas | 8544 |
|
|
2.10.2010 7:27:24
Kačko,
v rámci využití ledu je na ledě cca 50 holek najednou a ty malé se jako první učí,že když jedou velké holky mizí k manťáku,protože holky v sestavě nemůžou koukat,kdo jim vleze za záda. U nás trenérky vysloveně tyhle kombinézy zakázaly,ale je pravda,že,když byla mini školička,tak ty prckové měli kombinézu a přilbu na lyže. Podle mě to,ale musí pro ně být nepříjemné,protože ta přilba je těžká a v kombinéze je ten pohyb přece jenom těžší. Asi je,ale rozdíl v tom jestli se jedná o dítě malé nebo větší,které je prostě pohybově jinde,než ten prcíček. A na některých stadionech se dělá to,že oddělí prostor pro ty začátečníky od těch co tam bruslí rychle. |
| KačkaP;Kubík 06;Anička 10 | 48737 |
|
|
1.10.2010 22:42:06
Tak nevím jestli tu fotku uvidíte-takhle chodil syn se školkou na bruslení
![]() |
|
|
1.10.2010 22:29:07
Tinas ono je něco jiného,když jdou na veřejné bruslení-kde každej jezdí tak jak mu to jde a to tam kolikrát hrajou na babu,takže jezdí jak šílenci i v protisměru a je tam třeba 50 lidí a něco jiného kde jsi na tréninku s krasem,kde je nějaká disciplína a třeba jen 15 dětí+trenéři-rky
|
|
|
1.10.2010 22:26:14
Tak cyklistickou helmu raději nebrat,za 1.to nechrání obličejovou část-spadne a rozsekne si pusu,bradu,zlomí nos,či zhmoždí lícní kosti a za 2 byla jsem svědkem toho,kdy klučina s cyklistickou helmou upadl a udeřil se do zadní části hlavy-helmy a z té helmy se odtrhnul kus té hmoty co chrání hlavu vzadu a to neměl žádnou levnou helmu.
Hraji ligu ženského ledního hokeje,tak vím o čem mluvím,opravdu se vyplatí dát hokejovou helmu s mřížkou,dájí se sehnat levně i použité v bezva stavu. Jinak kombinézu a hlavně rukavice,nějaké silnější,ne jen ty slabé úpletové-můžou upadnout a jiní jim můžou přejet přes prst nebo ruku-opět jsem byla svědkem. |
| tinas | 8544 |
|
|
1.10.2010 21:17:26
Marcelo,
právě jsem se ze stadionu vrátila. Dcera bruslí. ![]() Pokud chceš z dětí udělat sněhuláky,tak jim tu kombinézu dej,ale pokud je chceš naučit pořádně bruslit,tak bych zvolila spíš legíny a přes to jenom takové ty tenké šustákové nepromokavé kalhoty. Prodává je třeba Tchibo. Místo bundy se hodí třeba vesta. Holky běžně krasobruslí v legínách a tričku. Někdo si vezme ještě mikinu,ale moc holek jí tam nemá. Pravda oni po tom ledě hrozně rychle jezdí,takže pro začátečníka bych dala mikču a vestičku. A rukavice bych nedávala lyžařské,ale ty tenké pletené třeba dvoje to kvůli pohybu. U nás v oddíle třeba ty kombinézy přímo zakázali,protože se v tom prostě nedá hýbat. Tak ať se vám na ledě daří a pořádně si to užijte. ![]() ![]() |
| ivaxx | 44192 |
|
|
1.10.2010 20:07:34
V zimě na zímák dávám kombinézu. Je-li venku kolem 10°C tak tenoučké jégrovky a na to šusťáky a tenkou flísku a tenkou šusťákovou bundu. Rukavice v každém případě (aby si nepřejeli prsty).
Helmu nosí lyžařskou. Lépe chrání hlavu vzadu než cyklistická. Doufám, že v neděli půjdeme také bruslit - vyměníme kolečka za nože . |
| Babsi+2 | 63297 |
|
|
1.10.2010 19:29:14
Oteplováky jsem zrušila, když se děti naučily nepadat. Ke konci sezóny jsem jim dávala punčochy, mikynu, šusťáky.
Helmu nedáváme, i když máme lyžařskou. Prckům vadilo, že v ní hůř slyší a nemají takový rozhled. Ze začátku bych se bála spíše pořezání než pádu na hlavu. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.