| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Ubytování pro větší skupiny

(?)
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 313  [Dalších 163 >>]
Miloslava +2 110343
15.11.2010 12:53:31
pro mě je důležité aby byla na pokoji k dispozici děts. postýlka, vadí mi různé pro děti nebezpečné skleněné doplňky a vázy

pokud je součástí hotelu nebo penziónu i restaurace tak vyžaduji dětské menu, jídelní stoličku a hlavně dětský jídelní příbor

samozřejmostí by měla být rychlovarná konvice na pokoji kvůli přípravě sunaru

také je důležitý přístup k mikrovlnce (nemusí být na pokoji) kvůli ohřátí různých přesnídávek a příkrmů apod.

pak je pro mě důležité, aby byl pozemek oplocený, abych si mohla venku sednout a relaxovat a dítě mohlo běhat po zahradě aniž by ho přejelo auto, nebo někam zmizelo. Bezpečný dětský koutek je vítané zpestření.

Na čem mi třeba vůbec nesejde je např. nabídka plen v recepci apod. beru si vždy vše sebou v dost. množství
Miloslava +2 110343
15.11.2010 12:52:12
pro mě je důležité aby byla na pokoji k dispozici děts. postýlka, vadí mi různé pro děti nebezpečné skleněné doplňky a vázy

pokud je součástí hotelu nebo penziónu i restaurace tak vyžaduji dětské menu, jídelní stoličku a hlavně dětský jídelní příbor

samozřejmostí by měla být rychlovarná konvice na pokoji kvůli přípravě sunaru

také je důležitý přístup k mikrovlnce (nemusí být na pokoji) kvůli ohřátí různých přesnídávek a příkrmů apod.

pak je pro mě důležité, aby byl pozemek oplocený, abych si mohla venku sednout a relaxovat a dítě mohlo běhat po zahradě aniž by ho přejelo auto, nebo někam zmizelo. Bezpečný dětský koutek je vítané zpestření.

Na čem mi třeba vůbec nesejde je např. nabídka plen v recepci apod. beru si vždy vše sebou v dost. množství
kuzelnica 100100
15.11.2010 12:52:06
príjemné a hlavne bezpečné prostredie, možnosť aspoň raňajok, ideálne i večerí s prihliadnutím k detskému jedálničku a príp. diétam (napr. strava pri kojení - nenadýmavá), chladnička a mikrovlnka, v príp. že je záhrada, tak uzatvorená, preliezačky, húpačky vonku, vnútri herňa alebo detský kútik, v príp. nepriaznivého počasia možnosť zaistenia programu v penzióne (herňa, premietanie rozprávok, detská diskotéka..), možnosť požičať si detskú postieľku, nočník, personál, ktorý vyjde v ústrety a hlavne má rád deti.. Veľkým bonusom sú možnosti výletov do okolia a informácie priamo na penzióne.
Je toho dosť, ale fakt už sme na také natrafili a radi sa tam vraciame :)
Wiking 104758
15.11.2010 12:42:45
~R^ samozřejmě: kouření uvnitř zakázáno
helena
  • 
15.11.2010 12:40:52
pre mňa hlavne príjemný personál, ktorý ráta s tým, že deti sú hlučné, behajú, občas niečo rozbijú...

bezpečné priestory, zábradlie na schodoch, cez ktoré dieťa neprepadne

samozrejmosťou by mali byť detské postielky, v jedálni stoličky a pod.
withep 93862
15.11.2010 12:40:39
+ nesmí se tam vevnitř kouřit. Prosím odkaz na webové stránky penzionu, takových je jako šafránu ~;).
Wiking 104758
15.11.2010 12:39:14
dětské židličky, dětský koutek s i bez hlídání, přebalovací pult, strava vhodná pro děti, omyvatelné ubrusy, dětské postýlky (asi ne v každém pokoji), možnost vjezdu s kočárkem do penzionu, uzamykatelnou kočárkárnu, venku pískoviště, nějaká houpačka, prolézačka, možnost zastínění při horkém počasí, super by byla nějaká zvířata, které si děti můžou pohladit, svézt se...,
A HLAVNĚ personál, který bude bez řečí tolerovat veškeré dětské činnosti.
binaryy szuká ovci 109793
15.11.2010 12:35:15
možnost uskladnění jídla v lednici, popřípadě zajištění ohřevu..
dětský koutek vevnitř v případě špatného počasí..
Lisel 106653
15.11.2010 12:35:01
Hledám pěknou lokalitu, v penzionu by měla být nějaká spol. místnost, kde můžou děti neomezeně lítat atd. Wc a koupelna na pokoji je taky dobrá. Možnost alespoň snídaní. Nějaká společná kuchyňka s mikrovlnkou a vybavením. Je dobré když tam mají posezení venku, nějaké průlezky, hřiště apod.
Florence 108037
15.11.2010 12:31:43
Ahoj,

znami rozjizdi penzion a vyznamnou cilovou skupinou jsou rodiny s detmi popr. skupiny maminek s detmi (ruzne srazy atd.). Kdyz takhle nekam jedete, tak co od ubytovani ocekavate? Co je pro vas dulezite pri vyberu? Co je naopak naprosto nezadouci? (znami maji deti uz davno odrostle, ja zase zadne nemam). Diky moc!
[<<Předchozích 140] Názory 141150 z 313  [Dalších 163 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.