| ...! | 10047 |
|
|
6.10.2006 14:23:12
Janino, já myslím, že je to otázkou toho, co kdo hledá. Já osobně s dítětem preferuju možnost krytého bazénu - v případě nepřízně počasí nebo v případě většího počtu dětí - hernu, nějaké pískoviště, prolízačky. No a asi je to postižením matky na mateřské, ale taky chci, aby se o mně někdo konečně postaral:))) Takže já osobně volím na dovolenou hotel s takovýmto zajištěním a je mi pak jasné, že cena se nikdy nemůže rovnat apartmánu v RD. Navíc, pokud je skupina, asi každý ubytovatel udělá množstevní slevu.
My třeba když jsme jely s naší diskusí, tak nám na určitou hodinu rezervovali bazén jen pro nás, přitopili v něm a pak nám nahřáli saunu tak, abysme tam mohli na chvíli s prckama.. |
| Jana |
| • |
6.10.2006 14:15:18
Okartep, nechci tě trumfovat, toto naše oblíbené ubytování má své vlastní ložní prádlo i sociální zařízení v pokoji- opravdu,jak zařízený 2+1 .-), a mimo sezonu je to za 120Kč.
|
| Janina+4 | 37859 |
|
|
6.10.2006 13:28:09
Okartep hehe, zkomolila jsem ti přezdívku, no ale to určo přežiješ ;-)
|
| Janina+4 | 37859 |
|
|
6.10.2006 13:27:06
Holky díky za tipy :-)
Ten Starý mlýn se mi líbí, už jsem jim napsala o info :-) Rokytnice je taky fajn, ale pro některé holky hooodně z ruky, pár rodin pojede až ze Slovenska, to už by pro ně bylo fakt dost daleko :-( Orkatep, hledám nějakou zlatou střední cestu :-) Prostě to nemusí být super ubytko za 1000,- ale taky ne ubytovna, prostě něco rozumého :-) |
| ...! | 10047 |
|
|
6.10.2006 13:01:00
Jano, naproti tomuhle hotelu přes ulici je ubytovna, kde je ubytování za 110 Kč. Ještě levnější, pokud se chceš trumfovat, ovšem musíš si přinést vlastní ložní prádlo a je to bez sociálky, ta je společná na chodbě:))
Pokud jsem špatně pochopila zadání diskuse, že se hledá možnost strávení pobytu i s dětmi v zařízení k tomu nějak přizpůsobenému, tak se omlouvám. Dala jsem jen tip na hotel, k dětem přátelský, s vlastním bazénem a opravdu ve srovnání s jinými Špičákovými hotely není tak drahý. Nejlevnější také, samozřejmě, to by neměl to co má za vybavení.. |
| Janina+K+L | 27260 |
|
|
6.10.2006 12:55:46
Minulý rok jsme dělali sraz dvojčatových rodin na horské chatě Roxana v Rokytnici nad Jizerou
Je to velký objekt (27 pokojů), vedoucí nám vyšel ve všem maximálně vstříc, jídlo dobré - jídelníček jsme si udělali sami, k dispozici jsme měli mikrovlnku, rychlovarku, na pokoji sociálky, personál velmi příjemný, ceny si přesně nevybavuju, ale mám pocit, že se to pohybovalo kolem 350,- až 400,-za dospělého/plná penze... Jediné mínus je, že to není ve středu republiky, ale na tyhle akce nejezdí člověk 2x do měsíce :o)) jednou za čas se to dá. A je tam fakt krásně. |
| Čarodějka... | 29409 |
|
|
6.10.2006 10:09:16
http://www.ddmzdar.cz/sklene.htm
|
| Janina+4 | 37859 |
|
|
6.10.2006 9:00:07
Čarodějko a nemáš odkaz na jejich stránky???
Pojedeme na jaře se skoro dvouleťákama na megasraz, letos nás bylo 23 rodin (jeli jsme i s chlapama, aby mohli večer hlídat a my se "společensky znemožňovat ;-)). Takže potřebujeme trošku větší kapacitu, než má většina níže doporučovaných ubytování. No a samozřejmě rozumnou cenu, max. cca 350/os. nocleh se snídaní. Chceme to na prodloužený víkend, tož a´t se nezruinujeme ;-)) Jinak letos jsme byli na Vysočině na www.podlesi.cz, bylo to tam fajn, akorát "majitelé" větších prcků trpěli, páč je tam velký neoplocený bazén. Jelikož bylo super počasí, tak jsme se scházeli s dětmi venku na trávě u hřiště a bylo nám fajn :-) |
| Čarodějka... | 29409 |
|
|
6.10.2006 8:43:03
Tak my byly s holkama z KM v sestavě asi 18 dospělých + hafo děí na týden ve Skleným, někde na vysočině!
Je to taková velká budova, vhodná pro tyto akce, kde bylo ubytování za 100,- kč dospělý a 50,- kč za dítě, co spalo s dospělým na jedné posteli, případně za dvě děti, co spaly spolu na jedné posteli, tak taky po 50,- kč. Ty paní nám tam i dělaly snídaně, obědy a večeře, za super cenu! Plná penze cca 120,- kč dospělý a asi 65,- dítě! Pokoje byli po 2-6ti lůžkách! Nemělo to chybu! Nahoře v patře byla herna, kde se děti mohly hrát, malovat atd..... venku "dvorek", kam jsme je mohly vypustit a dole jídelna s televizí! Dokonalé pro takovéto akce! |
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.