| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Drbárny : Drbárna nejen o výběru jména

pro všechny koho zajímá výběr jména pro potomka ale i něco navíc:o)))
Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 33561  [Dalších 33441 >>]
If & 3♥ 3270

Ahoj v pátek

3.10.2008 7:27:21
Koukám že je tu nějak polomrtvo...

My jsme byli včera s Kubíšem na ORL, na nosní mandli a zdá se že je všechno OK.. že opravdu jen NECHCE mluvit, ve slyšení mu nic nebrání... tak jsme se trochu uklidnili!

Zato nás pak čekal docela šok, když jsme si byli vyzvednout Báju ze školky! Přišla jsem pro Báju a ještě obědvala, tak jsem tam šla dovnitř že jí pomůžu a paní učitelka hned že mi MUSÍ něco říct... že prej se vraceli z pouštění draka a na zahradě děti vypustili a než došli ke dveřím tak Bára prej jí chyběla... no nějaký předškolní kluci (ani nevím kolik jí bylo) prej jí zatáhli do křoví, zhodili na zem klekli si na ní a zacpávali jí pusu!!! (to mi potvrdila i Bára)... no já byla v totálním šoku!!! Že prej jim vynadali a ještě jednou na ně paní uč půjde po obědě...
No kdyby se mi ty hajzlové dostali do ruky naštěstí se nic nestalo ale i tak je to děsivý~:(~:(~:(~:( Pevně doufám že se to už nebude opakovat! Ještě teď se mi otvírá kudla v kapse když vám to píšu....

Jo jinka už jsme vyřešili dárečky pro děti k Vánocům tak mám jeden šutrák ze srdce spadlej:o))) Bája dostane KOLO (a k narozeninám potom sadu Medvídka Pooh-helmu, chrániče a rukavičky). A Kubíkovi k vánocům koupíme vláčkodráhu a k narozeninám tři zbylé autičíka do sady k Bořkovi.

Jooo a psala jsem vám že v březnu budu teta? Brácha s Janou čekají mimino~;)
Dana+2 berušky 51432

Re: Pondělíčko pondělí

30.9.2008 13:41:03
Linda taky blbě spí, Adélka u spala celou noc.
Dneska to docela šlo, ale včera to byla hrůza.
If & 3♥ 3270

30.9.2008 11:31:44
tak to je prima.. já jsem dneska skoro nespala.. Kuba byl od dvou vzhůru.. už nám nepomáhají ani kapičky na spaní ani sunar.. tak jsme dost na prášky a navíc H. jel brzy ráno do práce, takže jsem musela obě děti vypravit do školky a to bylo docela o nervy... teď už pomalu zvedám kotvy a vyrážíme pro Báru
Dana+2 berušky 51432

30.9.2008 11:02:29
Ahojky Ifko,
já dneska smejčím.
Né že by mě to bavilo, ale je to nutnost.
Včera jsem byla poprvé na in-linech a super.
If & 3♥ 3270

30.9.2008 10:46:49
Nazdar Dani, já jen proplouvám kolem.. dneska mám den blbec, takže ani není nálada a síla psát.. ale pozdravit tě musím když jsi tu sama samička;o)
Dana+2 berušky 51432

30.9.2008 8:46:59
Ahojky .....
Kde jste kdo?
Dana+2 berušky 51432

29.9.2008 9:07:41
Krásné pondělí !!!!
My jsme v prožili víkend rodiných oslav.
V neděli jsme byli s Lindulkou poprvé na plavaní a moc se jí to líbilo, pak jsme ještě stihli malou Svatováclavskou pouť.
Jinak nic nového, za chvíli jdeme cvičit a uvidíme co odpoledne, zatím je tady sluníčko.
If & 3♥ 3270

Pondělíčko pondělí

29.9.2008 7:05:57
Ahoj při pondělku! Jak jste si užili sváteční víkend? Já toho sv. Václava ani nezaregistrovala.. jak svátek vyjde na neděli vůbec o tom nevím;o)

Dodatečně přejem Jonáškovi a taky všem Václavům.. Dneska má svátek můj bratranec a taky synovec, takže i všem Míšánkům vše nej k jmeninám;)

Včera jsme si konečně dovezli domů tu naší malou opici, tak to tu zas ožilo.. tedy ne že bych se s Kubou stíhala nudit, ale konečně tu není ticho~:-D~:-D~:-D
Cestou domů jsme to vzali přes Globus na Zličíně že se podíváme po talířích, tak jsme uspěli akorát nám chybí dva modré mělké, ale paní říkala že by je v úterý měli dostat... a při té příležitosti jsme narazili na tenhle poklad!!!

no uznejte že i když ta knížka (na to jak je tenká) stála 200,- nešlo jí nekoupit~:-D~:-D~:-D Už se moc těším až se do ní odpoledne začteme!

No to je asi tak všechno co se o víkendu událo...
Kristýna, 10.6.2007, 28.8.2011 65198

Re: Ahojky !!!!

27.9.2008 17:02:20
Pavoučnice, do městečka (spíš vesnice) poblíž Marseille - není to nijak známé, jmenuje se Ex - nebo nějak podobně, jak se píše, nevím. Neumím francouzsky. Asi to není Marseille ani nijak blízko, spíš si myslím, že mně to kamarádka takhle jen chtěla přiblížit - abych zhruba věděla:-) Nikdy jsme u ní nebyli, a to už tam žije hodně dlouho. Prý jsou tam hory a je tam pořád hezky - a to je něco pro mě~;)
Kristýna, 10.6.2007, 28.8.2011 65198

Re: Ahojky !!!!

26.9.2008 10:04:53
Ahoj, tak jsme s Celestýnou nakonec ve Francii nebyly~:( Bylo to moc narychlo a v práci mi nechtěli dát volno. Tak jsem teď chodila v týdnu každou noc na noční, abych si to nadpracovala, a odjet můžeme na konci října. Nenakukovala jsem, protože nebyl vůbec žádný čas a když už byl, tak jsem odpočívala před noční. S tou Francicí - byla tady totiž kamarádka, která tam žije; byla navštívit rodiče a zvala mě k nim, ještě nikdy jsem u nich nebyla, ona je tu často, ale bylo to fakt narychlo. Prý je u nich pořád pěkně, tak snad i v tom říjnu.
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 33561  [Dalších 33441 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.