| Kristýna, 10.6.2007, 28.8.2011 | 65198 |
|
|
28.1.2010 9:44:44
Ahoj, tady už to úplně upadlo
![]() Sněží u vás? Tady od rána jo. Letošní zima mě baví, klidně by mohlo být sněhu ještě víc. Dneska mě čeká uklízení, návštěva mamky (jedeme my) a pak bych si taky měla nabarvit a ostříhat vlasy, ale nevím, jestli to stihnu. Navíc jsem nějaká nachcípaná, tak doufám, že se to nerozjede v něco většího. Už jsem si koupila Tantum Verde do krku. If, k té obřízce, já mám ráda, když je chlap obřezaný, já nevím proč, ale přijde mi to estetičtější na pohled i na všechno ostatní ![]() A choďte sem, nebo vás to už tady nebaví? Vím, If, že chodíte s Danielou na tu Kavárnu určitě pořád, že jo? Ale choďte i sem ![]() Tak se jdu oblíct, trochu uklidit a pak mamce pro kytku. |
| If & 3♥ | 3270 |
|
|
21.1.2010 14:30:21
Vztekle nebo zoufale.. a nebo obojí... už to na něj dávno nezkoušíme
|
| Dana+2 berušky | 51432 |
|
|
21.1.2010 14:13:48
Hezký den přeji
![]() Ifko, moje kamarádka taky říkal, že do tří let neřekla skoro ani slovo a pak se rozkecala a nemohli jí zastavit, dneska má vysokou. Myslím, že to bude v pohodě. Jek reaguje na to když zkoušíte, že mu nerozumíte? Dani, ahojky držím palečky ![]() |
| If & 3♥ | 3270 |
|
|
21.1.2010 11:07:03
NO nemyslím si že to půjde "snadno"... Už jsem v to dávno ztratila naději a teď se modlím už jen za nějakou "vývojovou dysfázi"
|
| Jana,Jonáš 7/01,Tobiáš 12/04 | 23277 |
|
|
21.1.2010 10:37:19
Ahoj,
to je zajímavý,sand to nic nebude a Kuba se rozmluví,ale asi to půjde pomaleji... Včera jsem byla v práci. Nabídla jsem se,že budu ve školce učit děti na flétnu.Měli učitelku,která šla na mateřskou a asi by jim to zrušili,protože nikdo do toho nechtěl jít.Tak jsem si řekla,že to zkusím.Dneska mám premiéru,tak mi držte palce ![]() |
| If & 3♥ | 3270 |
|
|
20.1.2010 12:54:17
Jani neřekne... krom ham, ňam a ne neřekne žádné slovo... jen když má chuť mňouká, bečí a chrochtá... ale velmi zřídkakdy...
|
|
|
20.1.2010 12:12:32
Ale nevypadá,že by měl nějaký problém...Pár slov řekne,ne?
|
| If & 3♥ | 3270 |
|
|
20.1.2010 11:54:46
Jani.. Kuba nemluví.. tak proto...
![]() |
|
|
20.1.2010 11:36:33
Ahojky,
teda If,to jsou obříci! Tobiáš má v 5ti letech 17Kg a to není vůbec podvýživený.S tím zákrokem bych taky nesouhlasila.Ve 3 letech je na to ještě brzo.Časem se uvidí.U nás jsme měli asi štěstí,protože oboum klukům to ve 2letech nateklo,pak jsme to čistili v hypermanganu a samo se jim to tím uvolnilo.Takže nemusíme nic řešit. A proč jdete na psycho?A na logopedii ve 3 letech? My máme jít s Tobiášem taky,ale ještě jsem nikde neobjednávala.Předpokládám,že ty termíny budou taky tak jak u vás.Tobiáš neumí r a ř. |
| If & 3♥ | 3270 |
|
|
19.1.2010 14:21:01
Kristi no protože se mi to příčí.. nevím proč.. obřízku beru až jako poslední řešení a stejně tak nechápu módu českých doktorů (v cizině jak jsem tak pochopila to nechávají všude "vyhnít") za každou cenu násilně přetahovat, trhat a pod...
Co jsem si tak načetla tak ve většině případů to povolí (dříve či později samo) a mnohem větší procento případů má následné problémy když se udělá cokoliv s předkožkou násilím než těch případů kdy to nepovololí a je nutné chirurgické řešení... Chci dát prostě přírodě šanci, kor když nemá zatím Kuba sebemenší problémy, aby se s tím poprala sama ![]() Jo jinak dneska jsem obvolala logopedii a psychologii, tak jsme objednaní.. ale tedy ta čekací lhůta to je běs.. na psycho až na 23. února a na logo dokonce až na 15. března ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.