| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Poruchy růstu

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 480] Názory 481490 z 2272  [Dalších 1782 >>]
K_at 121378
24.5.2018 22:52:18
Alisss, ty jsi fakt zlata. ~6~
Alisss 155203
24.5.2018 22:49:12
To bylo počítám na kat. Já mám pubertu za sebou už dávno a nevím jak to souvisí s daným tématem. Ale citím z toho něco fakt hnusnýho. Za prvé - ty zřejmě považuješ puberťáky za něco podřadného a jejich názory za opovržení hodné. Za druhé - když s tebou někdo nesouhlasí, tak ho přirovnáváš k oné skupině, kterou opovrhuješ. Jestli je to pravda, tak je to extrémně ubohé jednání, pevně doufám, že se mýlím a nebylo to myšlené takhle.
K_at 121378
24.5.2018 22:48:41
Alisss, uprimnou soustrast. Nejak anarchisticky web by to chtelo, ty rebelko! Tady jsi se svou vzpourou proti svetovemu zloradu fakt na blbym miste.
Alisss 155203
24.5.2018 22:46:59
Ano, ve škole je školní řád a onánět se nějakým řádem, který byl nějaké skupině lidí vnucem proti její vůli protože do školy prostě chodit musej je opravdu úsměvné.

Pokud do tebe začně na ulici kopat dospělej člověk, tak to taky budeš řešit tím, že to nemá dělat protože mu to měl někdo zakázat a rozkázat mu, že má plnit jeho příkazi? Pokud tě někdo fyzicky napadá, tak je to porušení NAPu a je v pořádku se proti tomu bránit. Jak můžeš už dopředu dávat rovnítko mezi = poslouchat rozkazy jiného člověka a někoho napadat? To je jako bych teď tvrdila, že chci abys mě poslouchla na slovo a zdůvodňovala to tím, že jinak budeš napadat druhý lidi a dělat jim sviňárny. Asi by ti přišlo absurdní kdyby měl někdo dospělej někoho jen tak z principu poslouchat protože mu to ten někdo přikázal a taky si nebudeš vymejšlet podobný nesmyslný konstrukty, který s diskutovaným principem vůbec nesouvisej.
K_at 121378
24.5.2018 22:43:53
Alisss, PROTO JSEM SE PTALA, ZDA MAS DETI. Kdybys mela aspon 1ks v prislusne prepubertalni fazi, nemusela bys v tom hledat nejaky spiknuti. Predstav si, ze s tebou detatko doma bude nevybiravym tonem diskutovat o vecech typu hygiena, obleceni, program, skola, domaci prace. Ke vsemu bude mit mnoho desne "vtipnych" vecich, se vsim bude mit problem. Atd.
Alisss 155203
24.5.2018 22:40:59
Moc dobře víš, že reaguju na konkrétní příspěvek ne na hlavní téma diskuse. Jediné co jsem chtěla objasnit je, že mi přijde dost divné, že se tady stále navážíte do jedné věkové skupiny a přitom vlastně nikdo nenapsal co tak hrozného vám ta skupina prování (když pominu, že je to prej "nesdělitelné"). Všímám si, že o "drzosti" a "držkatosti" nebo "neposlušnosti" se mluví zásadně v souvislosti s nedospělými lidmi. Když se hádaj např. dva dospělý manželé, nebo pánové ve sněmovně, tak jsou taky přitom navzájem na sebe držkatý? Nebo jako co to má konkrétně znamenat? Když si dospělý lidé vyměnují názory, tak je to ok. Když je někdo nedopělej, tak je to najednou držkatost, nebo je snad držkatej jenom proto, že je už z principu v podřízeném postavení a to co by bylo u dospělého člověka brané jako přirozná obrana, nebo úplně normální vyjádření nesouhlasu (třeba i včetně hněvu) je u nedospělého človka najednou "drzost" protože ten není ostatním lidem rovný?
K_at 121378
24.5.2018 22:39:25
Kdoto ~t~
K_at 121378
24.5.2018 22:34:39
Alisss, precti si celou diskusi. Resis tu nejake moralni principy a teorie, ale rec je o prepubertalnich detech s urcitymi projevy. Logicky se te ptam, jestli to ZNAS. Ja jo a vim, co tim holky mysli. Znovu pisu, ze mezi diskusi a pubertalnim prudenim je rozdil.
Alisss 155203
24.5.2018 22:33:33
Co je nesdělitelný? Nějaký lidi tady z něčeho napadáš a označuješ je jako "držky" nebo já nevím co a přitom jsi vůbec nenapsala čím konkrétně ti škoděj, nebo co ti na nich vadí. To je to tak těžký? Asi by ti přilo dost divný, kdybych třeba mluvila o nějaký svojí známý a celou dobu o ní říkala, že je to hrozný mrcha a držka a svině a já nevím co, tak by ses asi logicky zeptala co mi udělala špatnýho, že o ní takhle mluvím a odpověď "to je nesdělitelný, prostě je to neskutečná držka" by ti asi přišla dost divná nemyslíš?
Alisss 155203
24.5.2018 22:30:55
Prosím?? Proč bych měla bejt mimo? Položila jsem ti jasný dotaz a ty na mě reaguješ tímhle nicneříkajícím arogantním útokem? Proč? Já ti teď taky můžu napsat, že jsi mimo. Totální mimo. Protože mám na věc jiný názor než ty. Máš nějaký problém sama se sebou, že nejsi schopná normálně diskutovat? Nebo co si mám jako myslet o tomhle tvém ubohém výkřiku do tmy?
[<<Předchozích 480] Názory 481490 z 2272  [Dalších 1782 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.