Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Supermanka | 151752 |
|
15.6.2017 8:09:33
Evžíčku, tak jsem pročetla část diskuze a našla jsem, že Tvůj syn užívá jen Fenistil, takže léky to asi nebude. Tak je to holt na přírodě
![]() |
| Supermanka | 151752 |
|
15.6.2017 8:01:20
LenkaMad, nevím, jak je to u dětí, ale mně kvůli migrénám dělali "jen" EEG. Pak mi dali zkusmo při záchvatu prášek, který zabírá jen na migrény (na běžnou bolest hlavy ne) a jelikož tehdy zabral, tak mi byla stanovena diagnóza migréna.
(Jinak kromě toho samozřejmě člověk musí projít kolečkem přes oční a spoustu dalších oddělení :) ). |
| Supermanka | 151752 |
|
15.6.2017 7:51:52
Evžíčku, bere syn něco na tu potravinovou alergii?
Já se na některých lécích na alergii dočetla, že u dětí můžou zpomalovat růst - mrkni na příbalový leták, pokud něco synek bere. Přišlo mi to tenkrát k smíchu, ale občas se nad tím zamyslím - dcera (skoro 15) výškou do naší rodiny vůbec nepasuje, my jsme všichni obři a ona malá. Léky na alergii užívá. Jinak Tvoje obavy naprosto chápu, prošla jsem si takhle půlrok s dcerou plný obav (ne ohledně výšky) - bylo to taky v jejích 10ti letech a myslela jsem už na nejhorší...ona se dusila a nemohla spát, polykat, jíst, rostla a hubla, padaly jí vlasy - honili nás od čerta k ďáblu a doktoři byli "na pohodu" a klidně nám dali termín až za 4 měsíce. Ve mně se to zlomilo ve chvíli, kdy jsem s dcerou po další strašné noci jela v sobotu vyděšená na pohotovost a viděla před sebou milion lidí. Sebrala jsem dceru a místo pohotovosti jsme jely do ZOO a užily si super den a pak se to začalo lámat k lepšímu, až jí naprosto náhodně při běžné kontrole u dětské doktorky zjistili potrav.alergie, nasadili léky a od té doby je to v rámci možností OK. Vím, že to byla jiná situace, ale ten náš stres se přenáší i na dítě, ať chceme nebo ne. Zkus se hodit v rámci možností do klidu, zkus na to přestat myslet každou minutu (je to těžké, já vím) a užívejte si. Jsou věci, které se prostě nedají ovlivnit. Jsem si jistá, že syn je zdravý. Jinak dcera je v 8.třídě, mají tam dva kluky obry a zbytek čeká na svůj čas, vidím na nich, že od 4.třídy snad vůbec nevyrostli :) Moc držím palce a netrap se, všechno bude v pořádku! ![]() |
| Girili | 117849 |
|
|
14.6.2017 23:10:52
Me uz trochu zarazilo, ze mu kupuju alespon ctvrte boty ve stejne velikosti. Vzdy je kupuju s obavami, ze mesic po tom, mu noha skokove vyroste a zatim nic. Ale za boty neusetrime nic, on je dodrbe - je na svou vysku pomerne tezky a aktivni. On mel ale nohu pred tim proti vrstevnikum obrovskou, ted se mu srovnala do prumeru. Ostatne i vyskove se srovnal do prumeru, od nadprumerneho kojenecneho a batoleciho obdobi.
|
| TaJ | 81121 |
|
|
14.6.2017 23:04:54
Girili, náš 9 letý teď trochu povyrostl do výšky, ale už víc než rok nepotřeboval nové boty, pořád byl na stejné velikosti
, až teď nedávno poskočil na 35...tak aspoň ušetříme za boty, protože jemu všechny boty vždycky vydrží prostě dokud z nich nevyroste, nikdy je nezničí.... |
| LenkaMad | 56223 |
|
|
14.6.2017 23:00:22
Tak tu váhu má ale krásnou, náš v jeho věku neměl ani 30 kg. Teď mu je 23 a při výšce 192 cm váží jenom 63 kg :-( . To je mladší syn, ten rostl pořád, ale zato je hrozně hubený a věčně unavený :-( . Starší vyrostl až v 18ti, ale takové výšky jako mladší brácha nedosáh...
|
| Girili | 117849 |
|
|
14.6.2017 22:57:12
Nase dcera je porad +- na 3. percentilu a stav vyzivy ji zaskrtavaji primereny. Doktorka nejak moc resi, rekla bych.
|
| Girili | 117849 |
|
|
14.6.2017 22:52:28
Kdyz bude MR OK, tak bych proste pockala, az vyroste. Neboj, to bude nejaky rustovy skok.
Nasemu synovi uz dva a pul roku neroste noha. ![]() |
| Evžíček | 52045 |
|
|
14.6.2017 21:28:14
Ne, jenom Fenistil kapky
|
| jak | 39257 |
|
|
14.6.2017 19:50:17
Ti omun 8letej ma 138 cm a38kilo. To ze dite Evzicka neroste je divny.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.