| HelenaPa | 48800 |
|
|
22.10.2015 20:22:56
Jaký program na konverzi z mp4 do mp3 můžete doporučit? Na netu jich je spousta, ale recenze jsou většinou dost slabé. S čím máte dobré zkušenosti vy?
|
| michalina | 148799 |
|
12.10.2015 22:55:22
Ano, najdete to na http://www.nechybujte.cz/nastroje
stačí nakopírovat nebo napsat text a kliknout na tlačítko Doplnit. |
| Gavašetka | 111364 |
|
|
4.9.2015 16:12:32
Myslela jsem si to, akorát to nemůžu najít. když jdu do záložky "Prezentace", tak je tam sice položka "více monitorů" a v ní "prezentační monitor", ale je to přednastavené a nic s tím nejde dělat (ani se podívat,co by bylo ještě k mání).
Nevíš náhodou,kde bych to mohla najít? ![]() |
| Patejl1 | 72265 |
|
|
4.9.2015 15:47:50
Ano můžeš.
V openoffice se dá nastavit prezentační mód kde na LCD notebooku vidíš náhled slide a svoje poznámky a na projektor jde jen slide. |
| Wicca + wička | 81024 |
|
|
4.9.2015 14:49:41
Dělala jsem to několikrát podle tohoto: https://support.office.com/cs-cz/article/Priv%C3%A1tn%C3%AD-zobrazen%C3%AD-pozn%C3%A1mek-lektora-v-pr%C5%AFb%C4%9Bhu-prezentace-na-v%C3%ADce-monitorech-ccfa1894-e3ef-4955-9c3a-444d58248093
|
| Gavašetka | 111364 |
|
|
4.9.2015 14:03:58
Zdravím všechny zkušenější a šikovnější. Mám dotaz ohledně prezentace s poznámkami - mám připravenou prezentaci v Open Office, popř. ji můžu převést do Powerpointu, v obou chci mít poznámky. To, co potřebuji vědět je to, jestli mohu prezentaci promítat tak, abych poznámky viděla jen já? Potřebuju si tam dát nějaké tipy na možné doprovodné informace, kterými ale nechci zahlcovat slidy, zároveň na ně ale nechci zapomenout. A nemám si to kde ozkoušet, protože doma dataprojektor samozřejmě nemám. Pokud to nepůjde, tak to nějak vyřeším, ale měla jsem pocit, že by to jít mělo. Nápověda mi nenapověděla nebo jsem ji nepochopila, i to je u mně možné. Předem díky.
|
| Michal Karlik |
| • |
21.8.2015 19:57:46
Dobry den,
moznosti je vice. Pravdepodobne stazeny program je (vyssi) verze, na kterou nemate licenci, proto to nejde. A vzhledem k tomu, ze mate program legalne, nebude nejjednodussi obratit se na firemni podporu? Nekdy je to tak, ze program pri prvnim spusteni vygeneruje "cosi", co nahlasite a dostanete vlastni licencni cislo. Nebo co se zeptat kolegu? Pripadne muzete otestovat prostou kopii na jinem pocitaci, ale to nevidim moc realne. Pozdravuje Michal Karlik |
| wexi | 119051 |
|
|
20.8.2015 21:23:26
Kdysi jsem si koupila elektronickou licenci a pracuju v CS5. Ted budu muset nechat přeinstalovat PC a zaboha nemůžu najít instalační soubor, abych to znova nahrála. Když koukám na stránky adobe, tak sice z archivu stáhnu, ale nevím proč mi tam nejde mé licenční číslo. Kdo tomu rozumíte, nevíte jestli jde nějak zazálohovat ten současný fuknční nahraný program? Píšu jak tatar, snad mi rozumíte, prostě potřebuju, aby mi to fungovalo buď na přeinstalovaném stávajím PC, případné na novém. Díky
|
| Michal Karlik |
| • |
14.8.2015 20:40:07
Dobry den, nasel jsem neco dalsiho v cestine:
Vítejte v komunitě Microsoft. Děkujeme za zájem o Windows 10, mrzí nás, že máte potíže s upgrade. •Jestliže máte jakýkoliv antivirový software třetí strany, před dalším pokusem o upgrade ho úplně odinstalujte. •Odpojte veškerá nepotřebná externí zařízení od počítače - tiskárny, USB disky, bluetooth adaptéry a podobně. •Pokud máte potíže s upgrade pomocí Windows Update, můžete provést upgrade za pomoci nástroje na vytvoření instalačního média Windows 10 (i bez rezervace). http://answers.microsoft.com/cs-cz/windows/forum/windows_10-windows_install/vytvo%c5%99en%c3%ad-instala%c4%8dn%c3%adho/f3a667a7-56fd-40be-badb-87a029190202 •Ujistěte se, že máte nainstalované nejnovější ovladače pro hardware počítače pro současný systém. •Možná je systém, ze kterého provádíte upgrade, poškozen nebo nesprávně nainstalován a bude třeba ho před upgrade napřed opravit, třeba reinstalací. Vsechno to jsou ne tak uplne trivialni veci, aby se dalo radit z kristalove koule. Chce to peclive pozorovat reakci sytemu na jednotlive kroky a podle toho reagovat. A takova kacirska otazka - chapu, ze se chcete pochlubit novym kostymkem, ale jaky je duvod upgrade na Win 10, kosmeticky? Protoze plati, ze 2 x nevstoupite do stejnych Windows. Je mozne, ze po nepovedem upgradu nebudete mit ani Win 10, ale ani Win 7. Co ITaci v praci, nebo komercni firma? Ja tyto znalosti moc velke nemam, nehlede na to, ze nevidim "na obrazovku". Mate nejaky zasadni duvod k nespokojenosti s Win 7? Pozdravuje Michal Karlik |
| Zajoch ušatej | 133679 |
|
|
14.8.2015 20:14:08
Michal Karlík: Děkuji, poradíte mi, prosím, co s tím? Jsem pouze uživatel pc a ani ve svém okolí nemám nikoho, komu bych pc mohla svěřit bohužel :-/
|
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.