| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Počítačové programy

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 380] Názory 381390 z 2205  [Dalších 1815 >>]
M_ 124075
6.5.2014 13:11:59
Pokud máte origo Windows xp, v klidu bych na tom dělal dál. Jde o to, že nevychází aktualizace pro tenhle systém. Když se najde nějaká díra, nebude opravena. Takže pokud z toho máte strach, zbývá přejít na novější systém (Windows 7 nebo 8.1.).

reinstalace je nejlepší tak jako tak.
Černá kronika 103775
6.5.2014 13:08:32
Ptám se jako úplný počítačový analfabet. Máme XP Windows (snad to píšu dobře) a ten skončil, není podporovaný. Co máme dál dělat? Co koupit? Kolik to stojí? Je dlouhá a těžká přeinstalace? Určitě někomu řekneme, ale chtěla bych mít povědomí, kolik nás to tak může stát a jestli to ona osoba udělá na místě nebo je to vyžaduje delší čas a budeme nějakou dobu bez PC. Pořád nám tam teď něco skáče, smazala se mi plocha, prostě s tím musím něco dělat.
Hanka36 89649
8.4.2014 19:38:50
To jsem zkusila hned jako první. Kdyby jste měl nějakou radu budu ráda.
H.
  • 
7.4.2014 23:49:11
I když je to notebook, můžete vyzkoušet vše co jsem psal, krom reproduktorů...
Hanka36 89649
7.4.2014 21:11:13
Nedostala jsem se sem celý den.

Pro toho kdo mi bude chtít poradit, tak doplním informaci, že se jedná o notebook, systém Windows 8.0, zvuková karta tam byla při koupi, nevím jaká je to značka.

Zapnutý reproduktor samozřejmě mám.
Dynamika 142038
7.4.2014 20:22:06
Jednou mi také přestal fungovat zvuk. Tehdy stačilo vypnout a znovu zapnout počítač. Stolní.
H.
  • 
7.4.2014 9:49:15
Nepíšete, jaký máte operační systém a jestli jde o stolní PC nebo notebook, bez toho bude těžké radit konkrétně. \předpokládám, že nejdou vůbec žádné zvuky. Určitě zkontrolujte v první řadě, jestli jsou zapojené a v pořádku reproduktory, musí být zapojené v zelené zdířce v počítači, jejich funkčnost jednoduše zkontrolujete tím, že vytáhnete jack, kterým jsou připojené do počítače a jeho špičkou se dotknete skříně počítače, z reproduktorů se ozve hlasitý brum, případně je můžete vyzkoušet připojením třeba k MP3 přehrávači nebo telefonu. Dále zkontrolujte, jestli máte nastavenou správnou hlasitost přehrávání, zpravidla je vpravo dole na liště v oznamovací oblasti ikonka reproduktoru, klikněte na ni, zkontrolujte, zda je hlasitost nastavená dostatečně (doporučuji dát ji naplno a hlasitost si regulovat potenciometrem na reproduktorech) a dále zkontrolujte, jestli není nastavené celkové ztlumení zvuku, to je vyjádřeno červeným přeškrtnutým kolečkem u ikonu reproduktoru. Další věc mohou být poškozené soubory ovladačů zvukové karty, ale to už je pro odborníka. Jinak chyba na Youtube nemá s vaším PC nic společného, je to problém na straně serverů YT.
Hanka36 89649
7.4.2014 0:27:00
Poradíte prosím někdo? Pravidelně jednou týdně se dívám na PC na seriál získaný z netu a ještě minulý týden jsem se podívala a dneska mi další díl nehraje se zvukem, přitom vše zapnuto. Já jsem na PC nic neměnila, neinstalovala.

K tomu mi zvuk nejde ani při spuštění videa přímo na internetu, používám Exploer, např. při spuštění pořadu na Streamu, tak hraje, ale bez zvuku. A když si chci pustit video z Youtube tak mi píše: "Došlo k chybě, zkuste to prosím později" ale píše mi to pořád, toto začalo asi před 10 dny tj. o trochu dříve než mi přestál jít zvuk i při spuštění avi souboru na PC.

Co bych pro to jako laik mohla sama udělat? Mohlo se mi to nějak přenastavit nějakou instalací? PC je starý necelý rok a jinak funguje dobře, na netu serfuju bez problémů, je rychlý jako dříve.

Mohla by odejít třeba zvuková karta? Projevilo by se to ze dne na den bez předchozího zhoršení zvuku?

Děkuju za radu, počítám, že budu muset najít odborníka.
Hanka36 89649
7.4.2014 0:25:13
Poradíte prosím někdo? Pravidelně jednou týdně se dívám na PC na seriál získaný z netu a ještě minulý týden jsem se podívala a dneska mi další díl nehraje se zvukem, přitom vše zapnuto. Já jsem na PC nic neměnila, neinstalovala.

K tomu mi zvuk nejde ani při spuštění videa přímo na internetu, používám Exploer, např. při spuštění pořadu na Streamu, tak hraje, ale bez zvuku. A když si chci pustit video z Youtubu tak mi píše: "Došlo k chybě, zkuste to prosím později" ale píše mi to pořád, toto začalo asi před 10 dny, ale to mi ještě spuštění avi-soubory hráli i se zvukem.

Co bych pro to jako laik mohla sama udělat? Mohlo se mi to nějak přenastavit nějakou instalací? PC je starý necelý rok a jinak funguje dobře, na netu serfuju bez problémů, je rychlý jako dříve.

Mohla by odejít třeba zvuková karta? Projevilo by se to ze dne na den bez předchozího zhoršení zvuku?

Děkuju za radu, počítám, že budu muset najít odborníka.
Škopková 138227
20.3.2014 12:19:34
Já na tyhle práce s fotkama používám Corel Photopaint. Výběr ořezu (tzv. masku) máš v několika možnostech (kruh-štětec, kouzelná hůlka,... a pro tenhle případ bych použila laso, tam si naklikáš tvar jaký chceš). Pak bych si fotku zvětšila a to, co by zbývalo na okrajích bych ještě vygumovala.
[<<Předchozích 380] Názory 381390 z 2205  [Dalších 1815 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.