| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Strach z porodu

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1070] Názory 10711080 z 3772  [Dalších 2692 >>]
hrúda 85616
16.9.2010 18:16:12
Hilly, některé možná ne, já bohužel ano. ~t~~t~ Čili ten druhý porod dost protrpěl i můj muž, protože viděl, že tentokrát to opravdu není legrace. ~t~
Hilly. 103234
16.9.2010 18:12:52
Lalial, já myslím, že si některé ani neuvědomují co u toho vyvádí:-) Jen nechápu, že z toho řevu někdy porodním asistentkám, nebo lékařům nerupne v bedně..Ale jedna sestřička mi povídala, že vůbec žádnou empatii k rodivším matkám neměla, dokud sama nerodila..Teď je jí jich hrozně líto, předtím prý ne...No a zajímavé je, že velká část porodních asistentek žádné děti nemá..Ŕíkám si, jestli je to třeba jen náhoda, že zrovna v mém okolí tomu tak je~e~
Tante Ema 107184
16.9.2010 18:07:39
Ono to asi úplně bezbolestné je málokdy, jde spíš o to, jak s bolestí pracuješ a jestli nerodíš v podmínkách, které generují nadbytečnou (a nezvladatelnou) bolest.
hrúda 85616
16.9.2010 18:06:13
Hilly, tak při prvním porodu jsem fakt neřvala, až do posledního zatlačení jsem dala takové nějaké "áááááááááeh" ~t~ Zato při druhém jsem si zahoukala víc, nešlo to jinak... ~t~
Hilly. 103234
16.9.2010 18:05:05
..No a teď se zase šíleně bojím třetího císaře..chtěla bych ještě jedno mímo..Nebojím se bolestí, ale chyb zdravotníků a případných komplikací
Tante Ema 107184
16.9.2010 18:04:38
Tak pokud jí důvěřuješ a cítíš, že je dobrá, tak na ni dej a neboj se. To, co píšeš, že navrhuje, mi připadá celkem rozumné. Kromě té spermiogeneze, tyhlety výzkumy mívají někdy ke skutečnosti dost daleko. I když třeba našli nějakou korelaci mezi KP u chlapců a horší spermiogenezí, ani v případě, že šlo o ty, kteří byli narozeni vaginálně, to nedokazuje, že příčinou je vaginální porod.
Ale pokud tomu věříš, ber císař a nestresuj se, pokud se budeš blbě hojit, můžeš se kvůli tomu trápit klidně teprve až se to stane:-)
16.5Salám&Lajka14 5453
16.9.2010 18:03:47
Mne už žádnej nečeká, takže to zaplať Pánbůh nemusím řešit. ~;)
DENISA
  • 
16.9.2010 18:02:40
Nejlepsi je necist, nepostlouchat, nepatrat. Ale ja musim rict, ze jsem se pri prvnim vubec nebala, nic jsem si nepripoustela a udelala pro vlastni nevedomost ohledne komplikaci maximum. Pred 2. porodem je to daleko horsi, protoze me napadaji takovy hrozny myslenky, ze kdyz se se mnou neco stane, tak tu zustane moje dite ci dve sami, to je hrozna predstava.
Hilly. 103234
16.9.2010 18:02:19
Tak já se bojím dost. Na svůj druhý porod jsem se těšila i moc bála zároveň, nakonec to skončilo císařem. Netušila jsem moc o co jde, dokud jsem nebyla nucena poslouchat po nocích, když jsem byla hospitalizovaná, řev z porodních sálů.(Bylo léto, okna otevřená) V nemocnici jsem si poležela před porody celkem dlouho a taky už moc nevěřím maminkám s historkami o bezbolestném porodu...Jestli existují, tak to budou asi výjimky. Jinak myslím, že na to po porodu některé prostě zapomenou díky hormonům. Okna z porodních sálů byla otevřená a určitě jsem slyšela alespoň 3-4x denně dost šílený řev trvající někdy půl hodiny, někdy dvě(s přestávkami podle kontrakcí)..takže když mi řekli, že chtějí vyvolávat, bylo mi mdlo(vyvolávané porody jsou obvykle daleko bolestivější než normální). Nakonec jsem si vůbec nepořvala~;), protože ty čípky na mě jaksi vůbec nezabíraly a po dvou dnech mě fikli~e~..Ale happy jsem z toho taky nebyla, prostě CS moc přirozený není, hlavně na psychiku,...ale mimčo je v pohodě tak se nehodí remcat~;)

Občas myslím na jednu zdravotnici, co se tu v jedné diskuzi ofrňovala nad matkami, co u porodu řvou..,že jsou jako hysterky a že se mají ovládat..Myslela jsem tedy, že řev je u porodu výjimkou...Co jsem si ale vyposlechla souhrnem tak za dva týdny, tak myslím, že výjimkou jsou spíš matky bez zvukových projevů a větších bolestí u porodu.
Mikita.miki+Zd10/10+J+J06/13 105930
16.9.2010 17:58:27
ale jinak je to kruťanda ~t~ sem zapoměla dodat. jak se nedodržuje, co řekne, tak rozhodně žádný . to nevadí, to se nějak udělá.
[<<Předchozích 1070] Názory 10711080 z 3772  [Dalších 2692 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.