| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Hlavní : Strach z porodu

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1090] Názory 10911100 z 3772  [Dalších 2672 >>]
Sněhulka a sněhuláčci 99425
16.9.2010 17:15:55
aaaaaaaaaaa, pipinolozka, to jsem fakt jeste neslysela!!! ~t~ ~t~ ~t~ ~t~ ~t~ ~g~
Sněhulka a sněhuláčci 99425
16.9.2010 17:14:25
Bojim, vic nez toho prvniho... u toho prvniho to byly podobny pocity treba jako u maturity - strach smiseny s tesenim se, ocekavanim, jaky to teda bude, strach tam byl, ale rekla bych, ze to spis pozitivni ocekavani povetsinou prevazovalo. Ted uz holt trosku vim, o cem to je, tak z toho mam strach mnohem vetsi;). Moc nechapu zeny, co rikaji, ze to vlastne nebolelo, nevim, ale mam pocit, ze musi trosku kecat. U me platilo to co tu psal nekdo vyse - predstav si tu nejhorsi moznou bolest a jeste trochu vic to boli. A nemyslim si, ze bych mela nejak precitlivelej prah bolesti... Kazdopadne prezit se to dalo (myslim ty bolesti bez komplikaci), kdybych mela druhy porod jako ten prvni, tak super... ale bojim se uz ted;).
Mikita.miki+Zd10/10+J+J06/13 105930
16.9.2010 17:12:43
jo, sedí si tam jak paša ~t~ hlavičku přímo mezi žeberníma obloukama a asi se mu líbí, jak ho ppo tom kedloubku hladim ~6~
ale ano, v podstatě mi i bylo řečeno několika lidmi, že to možná důvod má, pipinoložka ale nadšená není a já se toho děsně bojim - že se nebudu hojit, že budu mít jako moje máma srůsty (budou jí brát kvůli ukrutným bolestem dělohu), že se nerozkojim. navíc mám minimální hojivost jakýchkoliv ran, takže jestli se mi vůbec zacelí jizva.... úúú! ~n~
fisperanda 60761
16.9.2010 17:10:04
Prvního sem se nebála a přestože nebyl jednoduchej, druhýho bych se taky nebála vůbec. O sebe se tak nějak nebojím nikdy. Ale jak de o malou, dokážu být hysterický uzlík nervů.
Akasha 105040
16.9.2010 17:07:08
Já byla u sestřina porodu (nerodička) a nebojím se porodu jako takového do budoucna, ale spíš těch komplikací, které mohou přijít, toho, že zažiju to samé co ona, že mé dítě bude mít tytéž komplikace. Toho se docela děsím ~n~
Katka a Mišáček 108198
16.9.2010 17:05:25
Já mě teda porod děsněj! Nebudu to tady popisovat do podrobna, abych tě neděsila. Dopadlo to ale u mě nakonec tak, že museli volat primaře,protože dr,který měl službu nevěděl co se mnou dělat. Jakmile primař dorazil, okamžitě rozhodl,že musí být provedený císař,vypadalo to s námi špatně...
Původně jsem chtěla mít děti dvě,ale po takové zkušenosti se mi už do druhého nechce.
Bellinka+Šimonek03/2011 107778
16.9.2010 16:54:41
Ja si rikam- strach nepomuze:-) Tretiho porodu se trochu bojim, ale tentokrat si vezmu s sebou manzela i dulu a myslim, ze psychicky mi to pomuze. Hruzostrasne pribehy neposloucham...k cemu taky? Prece se nebudu dobrovolne nicit. Mam zkusenost, ze zensky dost prehaneji. Kdyz jsem sla rodit poprve, tak mi znama rekla- predstav si tu nejhorsi moznou bolest a je to jeste o neco horsi.. Kdyz jsem byla na sale, tak jsem porad cekala na tu desny utrapy a ono nic:-) Porodila jsem v pohode.

Tes se na miminko a na kecy kamaradky kasli...jaka je pravdepodobnost, ze se Ti stane to stejne?
hrúda 85616
16.9.2010 16:54:05
Miki, možná má pro tuto polohu logický důvod. ~;)
Mikita.miki+Zd10/10+J+J06/13 105930
16.9.2010 16:50:53
jsem hrůzou bez sebe - páč se mi mezek tvrdohlavá ještě nepřetočil a budou mi dělat asik císaře. jinak z porodu jako takového přirozeného sem byla znepokojená, lehce nervózní a samozřejmě s obavou o špunta, ale vlastně spíš pozotivní emoce, než negativní. asi to je tím, že semsi vyslechla těch příběhů tolik, že jsem informovaná vcelku napříč tématikou. takže neposlochat jen to negativní, ale i pozitivní a klidně v šílený kvantitě. asi možná proto, že když víš, co se může dít a jak se to bude dít... no prostě psychika dělá divy. tak mi držte palce, ať už se přetočí ~n~
Gora 31983
16.9.2010 16:49:42
Prvního jsem se nebála, kdybych věděla, co mě čeká, bála bych se tak, že bych asi ani nepočala.~Rv
Druhého jsem se díky tomu bála neuvěřitelně, a bylo to prostě jedním slovem úžasné.~R^
[<<Předchozích 1090] Názory 10911100 z 3772  [Dalších 2672 >>]

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.