Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Kotrmelec | 64229 |
|
|
11.8.2010 15:44:42
Luci,neboj.Já bych nikoho nestrašila,to se nedělá
![]() |
| Šešule | 94264 |
|
|
11.8.2010 15:38:51
Já se na porod těším
Asi jsem magor, protože už jeden porod za sebou mám a pamatuju si, že to bolelo jak prase a na sále jsem byla taky cca 24 hodin. Pamatuju si, jak mě ta bolest překvapila. Přesto se těším. Doufám, že se mi to podaří tak, aby to byl hezký začátek života s námi pro miminko i dobrý začátek "duomateřství" |
| Májja | 33456 |
|
|
11.8.2010 15:35:19
Papandreo soouhlasím,po císaři jsem byla hotová úplně,křičela jsem jim tam po narkoze,protože jsem si myslela,že mě řežou špatně uspanou,manžel ze mě byl chudák úplně vystrašenej,to byla tak strašná bolest,pak jsem omdlévala,nemohli mě ani zvednout,abych si sedla,ztratila jsem hodně krve,omdlévala jim ve sprše,hrůza hrůz!!!Jen jak mi z břicha tahali nějakej ten dren-blééé,je mi zle,jak si na to vzpomenu. Po klasickém porodu sice bolelo hodně šití,pálilo to jako čert,ale s malým jsem byla schopná být druhou noc sama po císaři jsem nezvládala ani 5.noc!!!
|
| Peetinka+E08/08+A10/10+V07/16 | 68073 |
|
|
11.8.2010 15:32:23
Nebojím se, těším se na ten výsledek
.Poprvé jsem se nebála, protože jsem netušila, co mě čeká, a teď se taky nebojím, protože to, co mě potkalo poprvé, byl relativně pohodový porod, tedy co se mého fyzična týká. Sice mě strašili špatnými ozvy miminka a možností císaře kvůli jeho nedostatečnému okysličování (a porod jsem musela proležet celý na zádech bez možnosti pohybu napojená na monitorech), ale nakonec to bylo vše ok, jen mimi bylo moc líné (což tedy teď v jejích dvou letech fakt dál tvrdit nemůžu). A rodím opět s epidurálem, nedám na něj dopustit. ![]() Přeju i tobě, ať je ten strach co nejmenší a v pohodě to i s prďolkou přestojíte. ![]() |
| 10.3zlatoVLKáska12 | 36968 |
|
|
11.8.2010 15:31:14
prvního jsem se nebála, aspoň ne moc,nevěděla jsem do čeho jdu a druhého se bát budu, vím do čeho jdu a vím, že bolest špatně snáším
. |
| papandrea | 94551 |
|
|
11.8.2010 15:31:08
Mar. jako nezkušená prvorodička jsem si také přála porod CS,bóže jak já si ho přála.Až do porodu,kdy mi jej museli udělat ze zdravotních důvodů.Jak JÁ byla blbá,když jsem jej chtěla TO RADĚJI BUDU 3 X RODIT NEŽ 1x CS
porod bolí pár hodin,někdo rodí i dva dny,vím,ale po CS je bolest několik dnů NEPŘEDSTAVITELNÁ,cítila jsem jizvu ješte půl roku po porodu,nemůžeš se otočit na posteli,každý pohyb i smích Tě bolí,nepochováš si prcka,protože jej neudržíš.Zjistíš,že máš břišní svaly o kterých jsi nevěděla.Já už jsem ponaučená,ale rozumím maminkám,který by raději CS před porodem.Nevíte a ani nemůžete vědět,že bolesti tím neuniknete.Musíte se jít vyčůrat,nemůžete se hnout,ale musíte i přes tu bolest.Kdo nemusí na CS má štěstí![]() ![]() |
| Zufi. | 52220 |
|
|
11.8.2010 15:28:30
Co já bych dala za oxytocin!!!
Ještě, že už rodit nebudu.Chápu zakladatelku a mohu tak maximálně držet pěsti . |
| Balbína | 99798 |
|
|
11.8.2010 15:26:32
taky jsem se druhého porodu bála, věděla jsem, do čeho jdu a že nepatřím mezi to maličké procento, které porod nebolí. Byla jsem nervozní. Pomáhalo mě mazat se olejem s levandulí, ona uklidňuje. A taky jsem se uklidňovala tím, že tentokrát si určitě nechám píchnout epidurál.
Druhý porod jsem měla nakonec vyvolávaný, 2 hodiny silnějších menstruačních bolestí (fakt v poho) a pak 20 hustejch minut, kdy to fakt bolelo, ale bylo to opravdu jen 20 minut. Není to na 100 procent, ale druhý porod by měl bých fakt rychlejší. Zase nechtějí často ten epidurál píchat (mně nechtěli), je fajn, že jsi domluvená s porodníkem. Bude to v poho ![]() |
| nancy17+Filip03/10+Lucie02/12 | 98480 |
|
|
11.8.2010 15:26:15
nebála jsem se vůbec a taky to bylo úplně v pohodě, žádná strašná bolest..zácpa v šestinedělí byla horší
![]() |
| Lucka88 | 74376 |
|
11.8.2010 15:25:03
Anavi nestraš,nebo se taky začnu bát
![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.