| Mamča + 4 ♥ | 85796 |
|
|
4.8.2009 21:46:21
TAk já byla šitá při druhém porodu všade-úplně všade, i na klitorisu. Malá mě tak potrhala, že mě museli šít-klitoris, stydké pysky jak velké, tak malé, vevmitř též, ale střižena jsem nebyla.. Ale neboj necítíš to, že jsi šitá....ale hráz jsem cítila příšerně a to bylo hned při prvním porodu......
Jem od mala cíťa, ale vydrží se to, fakt to necítíš, nemusíš se ničeho bát ![]() |
| Levandulka+3 | 62559 |
|
|
4.8.2009 21:05:42
Také nechci strašit, ale možné to určitě je - paní, co se mnou byla v porodnici, se natrhla až ke klitorisu, porodila vestoje, protože už si nestihla lehnout, neměla s sebou manžela a než doběhal asistnka, už bylo téměř pozdě...Myslím ale, že vleže by se to snad stát němělo
.. |
| Snezenkaa |
| • |
4.8.2009 21:01:10
Myslim, ze technicky to rozhodne mozne neni, vepredu mas prece stydkou kost, porodni cesty se roztahuji smerem ne konecniku, tam taky dochazi k porodnim poranenim... Ja taky mela nekolikrat ledvinovou koliku, no a ver mi, ze proti porodu je to prochazka ruzovou zahradou... Ale az budes ten svuj maly uzlicek drzet poprve v naruci, bude ti uplne jedno, zda jsi nastrizena a nebo roztrzena (ja zazila oboje) a na porodni bolesti si ani nevzpomenes...
|
| If & 3♥ | 3270 |
|
|
4.8.2009 20:54:21
No natrhnout se lze ledaskde... Aspoň já jsem toho důkazem... Po hodinovém tlačení, kdy mi doktorka pohrozila kleštěma jsem zabrala tak mocně že mě prostě už nastřihnout nestihla ani kdyby chtěla a můj přesčtyřkilový "drobeček" mě roztrhal jak starou fusekli
Je mu 2,5 roku a dodnes cítím (nejen při sexu) jizvy po celé pochvě. Nejvíc asi bolí ta na pysku, ta se hodně blbě hojila![]() Měla jsem jedinou velkou kliku že mi díky předchozímu porodu císařem dělali revizi dělohy v narkóze, a při té příležitosti mě i doktorka sešila, takže jsem byla ušetřena té bolesti při šití. Dodnes vidím před očima obrázek, kdy jsem se probrala a doktorka se mi usmívala mezi nohama s jehlou v ruce a povídá "mladá paní, to byl tedy masakr" Smála jsem se už tehdá, a směju se pokaždé když si na to vzpomenu...Ovšem ta bolest při občas "špatně zvolené poloze" mi už tak k smíchu není ![]() Ale opravdu na to nemysli.. nějak to dopadne a nikde není psáno že by to dopadlo špatně!! Držím palečky na pohodový porod, rychlé hojení a zdravé mimčo ![]() |
| Firsty+Matouš07/06+Šimon01/08 | 38107 |
|
|
4.8.2009 20:38:12
Taky jsem měla malé natržení na obou pyscích, obě natržení byly na 2 stehy, zahojeno bylo do dvou dnů, mohla jsem si sedět a chodit podle libosti, nebolelo to a zahojilo se to dobře, nevím o tom při sexu.
S močením problém ani tak nebyl, poradili mi po porodu chodit čůrat do sprchy (s vodou se moč naředí a nepálí) a pak už jsem si dala bacha abych se "nepočůrala" tam kde nemám. Nástřih jsem neměla a rozhodně jsem byla víc v pohodě než mamky s nástřihem. Syn byl velký. |
| Lana+Julik05/05+Kristian10/07 | 22327 |
|
|
4.8.2009 20:34:03
nebyla jsem tim smerem natrhla, i kdyz to nejdriv vypadalo, ze jo, ale silene odrena. Chtela jsem totiz rodit v klece a ta poloha tomu napomahala, ale pokud nebudes mi epidural, tak ucitis, kterym smerem jde ten tlak a pokud by to bylo silene dopredu, tak zmen polohu. Ja jsem taky pak ke konci mela strach, dokonce jsem si i nejak zasekla tlaceni, proste jsem se bala, ze se natrhnu dopredu, ale pak jsem si rekla, ze chci, aby byl venku a proste jsem zatlacila s tim, ze mi to v tu chvili bylo jedno, nastesti jsem teda byla "jen" odrena. Mudr pak pravil, ze "to" jeste nevidel, ale bylo to fakt stesti v nestesti, ze se to nenatrhlo (i kdyz curani nekolik dni po porodu...no...umite si predstavi, ze jo)
|
| Deja | 55071 |
|
|
4.8.2009 20:31:43
Hm, tak já dostala pochvalu a to mám doma supermany dva, oba šli ven s rukou nataženou... "výšivku" mám u obou.
|
| Insula | 28056 |
|
|
4.8.2009 20:23:40
Jo a mimčo mělo jen dvě kila třicet. Při druhém porodu dítě okolo třia půl a v pohodě.
|
| Insula | 28056 |
|
|
4.8.2009 20:22:34
Kamarádka si také "poškodila" malé stydké pysky (i přes nástřih) a jako následek si nese to, že už není schopná dosáhnout orgasmu při dráždění klitorisu nebo jen velmi obtížně.
Jinak jsem slyšela zase od jiných, že došlo k natržení až k močové trubici. |
| Mickey16 | 40737 |
|
|
4.8.2009 20:18:14
Já tam měla jednu malou trhlinu, bylo to nejspíš tím že syn šel rukou napřed (a údajně tím že jsem "neposlouchala a tlačila kdy neměla"), jinak jsem nebyla ani natrhnutá ani nastřihnutá a nic tam nemám.
|
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1
Advent v PískuPísek
Macramé workshopPraha 9 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.