| Vážný2 | 158667 |
|
14.3.2021 7:45:45
Babiš napsal na lístečku Hamáčkovi: Je nebezpečné, je třeba omezit Volného pohyb.
Ten to nepochopil a zavřel okresy. |
| Analfabeta | 141613 |
|
14.3.2021 0:07:23
Špatných zpráv už bolo neurekom a Češi jsou smějící se bestie. Pojďme to tedy dokázat a ukažme, že si za doby koronové dokážeme udržet dobrou náladu!
Jaké vtipy na covid jste slyšeli / četli / sami vymysleli? Tak jsem si v Lidlu koupil ty nové testy na covid. V krabičce jich bylo pět. Zjistil jsem, že jsem dvakrát pozitivní, dvakrát negativní a jednou těhotnej. Virus není v zaměstnání, nenašli ho na poště, v obchodním centru, školy, služby, restaurace jsou zavřené kde tedy je???? Karkulka potká v lese vlka. "Karkulko, kam jdeš?" "K babičce". "K babičce? Tak to bude za 500,-" https://www.facebook.com/photo?fbid=3808417465872485&set=pcb.1186914111711487 https://www.youtube.com/watch?v=0Z0depHMJAI Přání k Vánocům: ať je pro Vás rok 2020 a 2021 pozitivní! |
| K_at | 121378 |
|
19.10.2020 19:08:29
Filipe, bingo. Máš pravdu, že dlouhá léta vnímám Klause a Zemana jako dvě strany téže mince. A ano, sebejistota - až opojení sám sebou - působí určitě na hodně lidí.
|
| Slonisko | 65085 |
|
|
19.10.2020 18:57:49
![]() Já konspiračním teoriím většinou nevěřím, ani těm o stvoření světa;-) Ale když jsem viděla v novinách titulek o tom, jak Čína ekonomicky posiluje a obsazuje Evropou uvolněné pozice, tak jsem si chvíli říkala jestli ten vir přece jenom není jejich výrobek. |
| Marika Letní | 140743 |
|
|
19.10.2020 18:30:07
Filipe já jsem dávala před pár dny příspěvek o tom, že experti se v jiných oborech mýlí více než laici, takže se to zřejmě neděje tak výjimečně.
“Švédský vědec Hans Rosling ve známé knize s názvem Faktomluva zajímavě popisuje to, že lidé, kteří jsou experty v nějakém oboru, se v jiných oborech mýlí více než laici. Jsou totiž zvyklí mít ze svých oborů pevný názor a v cizích oborech si ho vytvářejí také. Mají pocit, že jinému tématu rozumí úplně stejně detailně jako tomu, ve kterém se odborně pohybují.” |
| Saamajna | 115449 |
|
19.10.2020 18:00:13
![]() |
| Knihomol2020 | 158552 |
|
19.10.2020 16:14:43
Píše se rok 2023, svět čelí pandemii Nového střevního viru GASTRO-19.
Češi v pamperskách se opalují na plážích v Chorvatsku. Otec rodiny nožem otvírá gulášovou konzervu a prohodí: "jo dříve v rouškách, to byla pohoda" |
| Filip Tesař | 134358 |
|
19.10.2020 15:44:50
Zrovna Klaus je sebestřednej a zřejmě k sebestřednosti (výjimečnosti) i vychovanej, a zrovna on teda asi není kovanej vlastně v ničem. To mu pomáhá s jistotou se vyjadřovat ke všemu, protože ničemu nerozumí pořádně a on ten pohled z rychlíku je snadnej, všechno ti do všeho zapadá.
Ale nejsou to jen případy typu Klaus. Před nedávnem tu někdo zmiňoval Jana Zrzavýho, ten je jako evoluční biolog formát, ale jak zabrousí jinam, a to on často a rád, šlape vedle jak ta jedle, ale nic ho netrkne a občas mívá i pocit, že to musí odborníkům na danou věc vysvětlit a nejlíp trochu polopatičtěji, když to očividně nechápou. A to je to moc vzdělanej člověk, i tý matice rozumí. Studenti ho milujou, protože umí mluvit a dělá různý aforismy, jenže neumí rozlišit, že v evoluční biologii mluví s jistotou, protože toho hodně ví a ví, že vtípky jsou tu nadsázka zpestření; když mluví o jiným tématu, je si jistej, protože ví prd a v těch legráckách vidí samu podstatu, shrnutí problému. |
| Kopřiva Dvoudomá | 34182 |
|
|
19.10.2020 13:57:32
To s tou matikou IMHO sedí. A taky jistá duševní lenost - než se prokousávat stohy zdrojů, hodnotit jejich validitu a tak, je vždycky jednodušší spolknout nějakou hezky zabalenou a neprůstřelnou teorii všeho. A ještě mít pocit, že vím víc než prostý lid.
Moje máma jede na youtube konspirace hlava nehlava, hlavně takový ty ezoterický, v jednom balíku s osobním rozvojem a zdravým životním stylem. A jsouc jazykově zdatná, jede i ty cizojazyčné. Pak to chodí meldovat mým dětem, čert by mě vzal. |
| Filip Tesař | 134358 |
|
19.10.2020 11:45:53
Četlas Modrá, ne zelená? Nahlídni, pokocháš se.
Úplně všechno, co během prezidentování napsal a řek, sebral do opusu Rok první–Rok desátý, rozsahem Jirásek nebo Danielle Steel hadr. Nikdo to nekupoval, skončilo to v Levnejch knihách s cenou víceméně za papír na váhu. Párkrát jsem namátkou do některýho z Roků nahlíd a v podstatě jsem se taky nesplet. Na lidi ale hodně účinkuje sebejistota, nezáleží už tolik na tom, že vyplývá ze sebestřednosti. Klaus (jako Zeman, nebo třeba Trump) je dobrej v debatách, nenechá se zahnat do kouta, vždycky má po ruce odpověď, nutí soupeře mluvit podle vlastních not, ale jak dojde na čtení toho, co napsal, kouzlo vyprchá. |
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.