| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Ostatní problémy trávicího traktu

(?)
[<<Předchozích 270] Názory 271280 z 7461  [Dalších 7181 >>]
lela, rosa, niki 88737
18.8.2021 21:28:41
Ja mam zjistenou i kylu.. tu fyzioterapii ti doporucili?
lela, rosa, niki 88737
18.8.2021 21:27:24
Dekuji za informaci.. To mne nenapadlo..A jak ti na to prisli?

Dekuji.
white 24391
18.8.2021 21:21:40
Měla jsem podobné potíže -reflux, pálení žáhy, pocit plnosti, zácpa, zvracela jsem po běžných jídlech. Překvapivě hodně mi pomohlo zpevnění břišní stěny pod vedením fyzioterapeutky. Měla jsem rozestup břišních svalů a myslím že i ochablé svaly celkově,vnitřní orgány se pak nemají o co opřít a žaludek je ve špatném postavení, není úplně uzavřený..
V současné době nemám žádné zvláštní problémy s trávením, přetrvává mírná chudokrevnost.
lela, rosa, niki 88737
18.8.2021 21:04:06
zelezo se vstrebava ve streve a u mne prave ne...muze to byt nejaky zanet..treba

No, bude lepsi, kdyz mi na to prijdou, uz takto mam vysvetleni pro moji unavu...
lela, rosa, niki 88737
18.8.2021 21:02:48
Ale mam chut k jidlu a nehubnu...
lela, rosa, niki 88737
18.8.2021 21:01:58
Nema smysl spekulovat, jsem v nejlepsich rukou, vysetreni ukazou...

Mam uz delsi dobu pocit plnosti, nafoukle bricho, nadymaci, divne vyprazdnovani - nekolikrat za den treba i, nebo prujem...
mam reflux ... na kolonospopii jsem uz jednou byla, pred dvemi lety a to bylo v poradku, to me trochu uklidnuje...
na gastro jsem uz taky byla, tam mi zjistili ten reflux...

Jako sama za sebe mam uz delsi dobu pocit, ze neco neni v poradku a az ted jsem nasla cas a prostor a silu to resit. a tak me prekvapilo, ze mi ty testy vysly opravdu nedobre, jako bvy se to potvrdilo- ten muj pocit..
Ennywan 4062
18.8.2021 20:57:12
lelo, můžeš popsat, jaké konkrétně zažívací a trávicí potíže máš? Chudokrevnost s tím může a nemusí souviset, Dr. tě trochu neuklidnila?
lela, rosa, niki 88737
18.8.2021 20:50:23
Jiz delsi dobu mam zazivaci a travici potize, je to takove moje tabu tema a ted jsem se rozhodla to resit, byla na preventivni prohlidce a nevysly mi dobre krevni testy, mam chudokrevnost a je to divne, nastesti jde vse rychle a uz pristi tyden jdu na gastro a kolonoskopii...Jsem tento tyden sama doma a je mi docela uzko...Nemuzu se nijak rozptylit - filmy, rozectena knizka, podcasty - moc nefunguji..
Ze je zdravi nejdulezitejsi vim minimalne od te doby, co mi umrela kamaradka na rakovinu. Pokud vse dobre vyjde, udelam nejaky dobry skutek - poslu penize na charitu, fakt slibuji!!!
Potrebovala jsem to jen vykriknout do sveta, nechci otravovat muze...Diky za vyslyseni
margotka78 alias shit-roller 108560
17.3.2021 9:45:34
Pokud ji štípe konečník, má s největší pravděpodobností hemoroidy. To by mohla být ta krev ve stolici. Pokud jí to vyjde znovu špatně, pošlou ji na kolonoskopii a tam už se to zjistí. ~;)
Cimbur 64764
17.3.2021 0:14:55
To je test nějakou imunichromatickou metodou. Vypadá podobně jako antigenní na covid. Hledá nikiliv hem, ale specificky lidský globin. Jídlo ho neovlivní. Nějaké běžné drobné krvácení ano. Zopakuje se t9, uvidí se, když tak kolonoskopie...
[<<Předchozích 270] Názory 271280 z 7461  [Dalších 7181 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.