| Yuki 00,03,07 | 49504 |
|
|
23.5.2022 16:33:27
zerat, to jsme zažili loni v Českých Budějovicích, byli to Češi, bohužel, kdyby to bylo cizinci, aspoň bysme nerozuměli jejich vulgaritám, řvali tak do čtyř ráno, dovolená o ničem, naštěstí jsme tam byli jen na pár dní
Seveřani k nám jezdí chlastat, myslím, že to s národnosti moc nesouvisí |
| TaJ | 81121 |
|
|
23.5.2022 16:07:14
Vaiteo, já jsem nikde nepsala, že bych "ošmatlávání pastelek" brala jako nějaký projev nevděčnosti, to jsi vyčetla kde?... A kdyby to bylo jen tohle, tak mi to nevadí, ale to tam naběhnou třeba tři maminy s tlupou dětí, všichni hluční, všichni se hrabou ve všem, děti bryndají pití, lítají kolem regálů, pokřikují na sebe, mámy jim nic neřeknou...ostatní zákazníci nad tím obvykle kroutí hlavou a ptají se, jestli tam tohle máme pořád...no, dřív se tohle stalo jednou za čas, teď je to prakticky denně...a někteří tam chodí pomalu každý den jak do herny...
|
| Marika Letní | 140743 |
|
|
23.5.2022 15:59:15
Já zase zažila čechy, kteří dělali ostudu. Ve vedlejším penzionu, takže jsme měli příležitost to sledovat. Nalezli celá parta s kupou dětí z kempu k přátelům, kteří bydleli v tom penzionu, chodili tam na wc, sprchovat se, vařili, do noci pili a řvali. Navezli si basy piv, do restaurací nešli, tam by denně na takové množství alkoholu neměli finance asi ani ani v ČR. Fakt ostudné.
|
| TaJ | 81121 |
|
|
23.5.2022 15:56:54
77krasko, děkuju za upozornění, už o tom samozřejmě víme
a půjdeme se kouknout...sice už je to v podstatě historický kousek, ale možná tím líp... I na ten vodíkový vlak, co teď nedávno předváděli, se byl podívat![]() |
| Marika Letní | 140743 |
|
|
23.5.2022 15:56:01
Yuki "když už se jim povedlo dostat se z té hrůzy, mají možná trochu změněný pohled třeba i na chování svých dětí, důležitější než slušnost je najednou to, že vůbec žijí"
Jo to je výstižné. Rodiče taky víc povolí dítěti po těžké nemoci / úrazu. Jsou rádi, že vůbec "zlobit" může. |
| zerat | 18305 |
|
|
23.5.2022 15:54:06
V našem případě jela opravdu hoooodně hlasitá hudba nonstop. K tomu se přidával řev lidí... Opravdu nepomáhalo ani zavřít okna, nic. Snad nás nic podobného letos nečeká. Jinak samozřejmě chápu, že takovýto boršus může dělat kdokoliv a nemusí to být nutně jen Ukajinci.
|
| vlad. | 38059 |
|
|
23.5.2022 15:51:51
Gajko, popsala jsi to naprosto přesně
|
| *Kate* | 158396 |
|
|
23.5.2022 15:50:02
Gentleman je člověk, který umí hrát na tahací harmoniku, ale nedělá to.
|
| Yuki 00,03,07 | 49504 |
|
|
23.5.2022 15:46:03
konzervo, každý dítě je jiný, kdyby některý naše děti odešly do jinýho města, budou si tam myslet, že jsou v našem městě sami nevychovanci, jen u těch Ukrajinců k tomy zobecnění svádí víc
taky máme ukrajinský děti různý, ale právě ta agresivita je tam tolerovanější, to jsem se ptala právě holky, která je tichá, klidná, snaživá asi jako u nás před třiceti lety, taky se spolužáci porvali a nikdo to nic neřešil, teď se takový bitky ve škole netrpí |
| breburda71 | 89004 |
|
|
23.5.2022 15:42:18
Zerat,my jsme takhle za ty roky na dovolenych zazili Polaky, Bosnaky, Nemce a v neposledni rade i Cechy..Na minule dovolene, v klidne chorvatske vesnicce, jsme meli cest s partickou silenych mladych Slovincu, kteri meli tahaci harmoniku, zpivali narodni pisne do noci,delali bordel jak v baraku, tak i na plazi a byli to znami majitelu, takze my jsme mohli bud odjet nebo to vydrzet..Pani se po strane omlouvala, ale neudelali s tim nic..
|
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.