| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Záliby : Barvení, batikování, savování

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 360] Názory 361370 z 431  [Dalších 61 >>]
Zuzulík,Míša 05, Tomík 08 13764
14.5.2008 12:04:37
Já jsem nedávno barvila tričko, koupila jsem si Duhu a hodila to do pračky přesně podle návodu a pak ještě znova pustila pračku na vyvářku se Savo Perex a vše v poho, akorát nevim s věcma, který se nemaj vyvářet. Teď zrovna přemejšlim o přebarvení těhu riflí, ale nevim nevim.
Siren-♂ ♂ 36082
14.5.2008 10:33:05
No ta z toho nakonec vyšla nejlíp. ještě mám tu co měla být černá a to ani nefotím, to už je vážně děs :-D:-D
Cow :-) 67672
14.5.2008 10:22:27
Siren;););)
Hele, ale mi ta ruzova a lilo nepripada tak spatna. Mam rada jemne barvy. Ale chapu, ze si nekdo potrpi i na "dramticke odstiny":-D
Siren-♂ ♂ 36082
14.5.2008 9:36:03
Ahoj. Kravičko díky za poklonu :-D:-D:-D
Bude to podle materiálu. nejlíp se barví bavlna, na tu to chytne,ale jetli je to nějaká sytě růžová, tak si troufám říct, že modrá nebude modrá, ale filová. a musíš vzít v potaz, že při tom barvení se to musí chvilku vařit, tak by se mohly srazit.
Tady jsou pokud vím k sehnání snad jen Duha a Iberia, ale ty jsi v zahr, že? Nejlepší by na to byly barvy, kdy se barví zastudena, ale ten výsledek nevím.
Já jsem teď zkopušela barvit zastudena a měla to být červená a fialová. a je z toho růžová a vyblitá... tady
Cow :-) 67672
14.5.2008 9:14:45
Danielo, naposledy jsem barvila kus látky snad ještě za totáče, takže nemám přehled.
Ale zkusila bych se zeptat na téhle dikuzi http://www.rodina.cz/diskuse8628.htm

Holky jsou neskutečně podnikavé a šikovnéR^R^R^
Gerbi 55364
14.5.2008 9:08:07
Danielo a z jakého jsou ty kalhoty materiálu?
Jitka, Barča 8/99, Terka 9/02 606
12.8.2007 10:57:22
Dobrý den,
na www.ceske-tradice.cz
můžete mrknout na nějaké šablony vhodné na savování.
Šablonky se dají dobře vyrobit i tak, že vytištěný motiv zalaminujete a pak vystřihnete. Nemusíte nic překreslovat, stříhá se to dobře a je vyzkoušeno, že taková šablonky vydrží hodně.
Savujeme pomocí savovací pumpičky FUNPUMP, kterou (pro ty, kteří ji neznají)natlakujete a pak jediným stiskem nastříkáte rovnoměrnou vrstu třeba na celé triko. K dostání je třeba v naší vzorkovně v Mariánských Lázních nebo na internetu na www.kolonial.cz
Přeji všem tvořilkám krásný den
Martin B. - České tradice
Kopřiva Dvoudomá 34182
7.3.2007 14:44:13
Nůžky na nehty nebo takový ten nožík s odlamovací čepelí - k dostání v každém papírnictví....
Saša
  • 
7.3.2007 14:33:38
Ahoj,
chtěla jsem se zeptat, čím vystřihujete šablony (myslím detaily). Já to dělám nůžtičkami na nehty a chtěla jsem se zeptat, jestli to někdo zkoušel skalpelem a jak to jde ? (Jestli dobře, kde se takový ostrý skalpel pořídí ?) Děkuji za rady,
Saša.
Kopřiva Dvoudomá 34182
7.3.2007 7:15:48
Já si taky dělám šablony z jezírkové fólie jako maceška, nebo z průhledných desek na papíry. To má výhodu, že člověk přesně ví, kam tu šablonu dává.

Je docela dobrý šablonu nastříkat lepidlem ve spreji, hezky přilne. Ale bacha, je potřeba lepidlo, který se chová jako ty žluté kancelářské lístečky, to znamená, že nenechává stopy a dá se lehko odlepit. Dělá ho třeba značka 3M, to jde koupit normálně v papírnictví. Je na něm (i na jiných značkách) napsáno Re-mount, jako že odlepitelné a znovu nalepitelné :-) Je to bezva třeba i na pokládání listů ze stromů (při sprejování) a tak...
[<<Předchozích 360] Názory 361370 z 431  [Dalších 61 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.