Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Marce | 53945 |
|
|
15.11.2006 12:31:47
můžu se zeptat?dělám spanou batiku taky ,dávám ji v sáčku do mikrovlnky.Chtěla bych si udělat závěsy.V čem dáváš ty velké věci do trouby.Na kolik stupňů a na jak dlouho.dík.
|
| da-da- |
| • |
15.11.2006 6:50:47
Já bych to nejspíš dála do lahvičky od barev, takový tý s hrotem, jak se kreslí přímo tím. Popřípadě slaboučkým štětečkem, ale ten hrot by byl asi lepší - ale fakt to nemám vyzkoušený.
|
| Cornie + dvojčata 04 | 32309 |
|
|
14.11.2006 23:22:50
Myslíš jako do nádoby od tekutého mýdl s nějakým spešl uzávěrem anebo přímo zamíchat do něj ? a čím to pak aplikovat ?nějakou tubičkou ? a pak vyprat? Ty jo,tak to by mě nenapadlo.
|
| da-da- |
| • |
13.11.2006 19:19:11
Jestli si dobře pamatuju, tak pokud se dělají savem čáry, dá se savo do tekutého mýdla a tím se kreslí - mám pocit, že jsem to slyšela na kurzu, ale nedělaly jsme to, takže bez záruky.
|
|
|
8.11.2006 20:46:49
taky myslím, že to asi dělaly velké kapky, které se pak rozpily pod tapetu. Chce to jemné rosítko, to na hedvábí bude určitě ideální. Já mám z nějakého čist. prostředku, ale stříká velmi jemně. Taky to chce hodně vypodložit novinama, aby to neprosáklo na druhou stranu a odsálo přebytek tekutiny. A já to teda trošku ředím vodou, stalo se mi, že mi to tu látku dost vyžralo a po pár praní se rozpadla a udělaly se tam díry.
Asi před dvěma lety jsem byla na kurzu Zuzany Krajčovičové, znáte ? naučili jsme se vyrábět tiskátka a od té doby jsem tomu propadla, co můžu, potiskám. |
| Babulena |
| • |
8.11.2006 20:13:38
Danilko mně se to taky tím rozprašovačem na kytky nepovedlo, dělalo to hrozné kapky. Tak jsem si koupila ve výtvarných potřebách pumpičku na hedvábí :-)
|
| Danilka | 45610 |
|
|
8.11.2006 19:17:58
Mohli byste mi "Savičky" :-) poradit?
Zkoušela jsem savovat a dopadlo to hrozně :-( Měla jsem zelený rolák a věděl jsem, že se odbarví do žluta. Ideální kombinace na vysavování lupení:-). Ty jsem si vystříhala ze samolepící tapety a okolo nastříkala Savo Perex, které jsem měla neředěné - v rosítku na kytky. A hrozně se mi to rozpilo i pod tu tapetu. Takže ty listy s toho vůbec nevylezly. Co jsem udělala blbě? |
| Péťa |
| • |
8.11.2006 14:02:42
Taky se hlásím ! miluju tohle tvoření, vždycky si u toho krásně odpočinu. Znáte někdo textilní galerii Krab ? Tam mají krásné věci, také barvené a savované. Už jsem toho vyzkoušela hodně, ale pořád se mi nedaří vytvořit savem linku, čáru. Pořád se to rozpíjí. zkoušela jsem inj. stříkačku, vypsaný fix - naplnit savem, není to ono. nevíte náhodou někdo jak na to ???
|
| Péťa |
| • |
8.11.2006 14:00:12
Taky se hlásím ! miluju tohle tvoření, vždycky si u toho krásně odpočinu. Znáte někdo textilní galerii Krab ? Tam mají krásné věci, také barvené a savované. Už jsem toho vyzkoušela hodně, ale pořád se mi nedaří vytvořit savem linku, čáru. Pořád se to rozpíjí. zkoušela jsem inj. stříkačku, vypsaný fix - naplnit savem, není to ono. nevíte náhodou někdo jak na to ???
|
|
|
8.11.2006 13:56:34
Ráda batikuji a savuji. poslední čas jsem objevila sypanou batiku, tj. věc, tričko se namočí, lehce vyždíme, posype barvou, může se ještě malinko zalít vodou, barvy se krásně rozpijí. Osvědčilo se mi "pečení" v troubě, hlavně pro veliké kusy, které se jinam nevejdou, třeba závěsy. I když sypete jen jedním odstínem, je tam vždy mnoho různých barev, má to krásnou, originální strukturu. pak ještě na to savuji šablony nebo tiskám textilníma barvama. Už máme doma závěsy, ubrusy, trička, je to originální, nápadité.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.