Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Anni&Annika | 50178 |
|
|
20.1.2009 15:02:54
no, ja pro to zpusobilost k manzelstvi prave potrebovala ten rozsudek o rozvodu
...takze jsem musel ana soud, neb rozsudek byl nekde zalozen, tam mi zase oznamili, ze uz je prece 15 minut pred zaviraci dobou a to nemuzu od nekoho neco cekat...takze jsem behala jak ta slepicka z pohadky o kohoutkovi s slepicce .....no, budu vam drzet palce, at to stihnete...nejak v lepsi casy uredniku neverim ...ale mela jsem tu vyhodu, ze zijeme v cechach i berline a tak jsem si mohla vsechno bez problemu obehavat..... |
| Martina, 07, 10 | 42149 |
|
|
20.1.2009 14:57:27
jezis, samozrejme ma byt "to MI vydaji", uz neumim ani psat cesky
![]() |
|
|
20.1.2009 14:56:18
Anni, diky za rychlou odpoved
![]() To jste meli teda pekne komplikovany , ted mi to prijde jednodussi, protoze chteji jenom muj rodny list a pak potvrzeni o zpusobilosti k manzelstvi, nebo jak to prelozit , oboji prelozit do nemciny, pak to pry posilaji od nas do Bamberga na prozkoumani. Ale podle toho urednika je to celkem rychle, my to planujeme na kveten a podle neho je to uplne v pohode. Nejdriv musim samozrejme obstarat v Cechach papiry, ale to my vydaji na pockani, preklady jsou vetsinou do 48 hodin, takze pak jenom pockame, jestli projdeme nemeckou proverkou![]() No, uvidime, jak to pak bude v praxi probihat, jsem zvedava, kde nastane prvni zadrhel, protoze mi to prijde docela jednoduchy ![]() |
| Anni&Annika | 50178 |
|
|
20.1.2009 14:38:34
vdavala jsem se v roce 2006 v berline.....musim rict, ze v te dobe to jeste teda trvalo dlouho....papiry se vyrizovaly skoro pul roku a kdyz prisly, musela se svatba udelat nahonem, neb nebylo moc casu/vsechny papiry maji urcitou dobu platnosti/...ale mozna ze to bylo i tim, ze uz jsem byla jednou vdana a potrebovala jsem ruzna prohlaseni o rozvodu a zpusobilosti, ze se zase muzu vdat /i kdyz to bylo uz nejaky rok 5? po rozvodu, stejne to chteji/..takze tim se to trochu prodlouzilo a vsechno nechavat prekladat, tehdy jeste po me chteli apostilu, takze to vsechno chvili trvalo....no a zase to po svatbe nahlasit v cechach a zasilani do brna/je tam nejaka hlavni matrika ci co, uz si to nepamatuju/...no, cekala jsem zase pekne dlouho, nez jsem dostala novou obcanku
...takze nevim jak ted, ale stejne si myslim, ze to chce pevne nervy a doufat v prijemne uredniky![]() |
|
|
20.1.2009 14:17:33
Rendo
uz vidim, jak to velky psisko prede mnou utika![]() ![]() ![]() Kolik let je vlastne Tvymu synatorovi? A mas jenom jedno ditko nebo vic? Marcelo, diky za tip na ceskou tv, porad o tom jenom premyslim, cekam, az to Renda naladi ![]() A mam na vas dotaz, mela jste nektera svatbu v Nemecku? U nas to zacina byt aktualni, uz jsme byli tady na urade a prekvapilo me, ze uz nejsou potreba apostily a staci jenom dva doklady. Ale pobavili me v Cechach na matrice, volala jsem tam, ze bych potrebovala rodny list a pani mi rekla,ze "pokud pujdou pocitace, tak ho dostanu na pockani" ![]() Uzasnyyyyyyyy, co?!Dneska je u nas krasne, sviti slunicko a je kolem 5 stupnu, takhle se mi to libi! Byli jsme dopoledne plavat a Jenda uz chrupe. Jo a objednala jsem si dietu od Diäka, tak mam uz jidlo na 6 dni v mrazaku, tak jsem zvedava, jak to pujde. Pak vam poreferuju ![]() |
| Marcela |
| • |
19.1.2009 20:48:56
ahoj!!
na ceske tv se dnes da chytit na tu kartu a jednorazovy poplatek asi 16 programu vcetne slovenskych. samozrejme muzete si doplatit jeste jine. http://www.skylink.cz/web/structure/26.html ta parabola ale musi byt 80 cm! takvam drzim palce!! |
| Jana Z. | 4110 |
|
|
16.1.2009 8:41:26
Vitej v NRW
, v Hilden jsem dvakrat rodila...Ale bydlim jinde, taky u D`dorf, z jine strany ) (od Tebe po dalnici, ne pres D`dorf).. Kdyz tak se ozvi na mail... J. |
| Gabina H | 76902 |
|
16.1.2009 1:29:29
Ahoj vsem,
Najde se tu nejaka mamina v okoli Düsseldorfu? Na zacatku ledna jsme se pristehovali do Hilden a rada bych nasla nekoho, s kym bych mohla obcas poklabosit cesky. Gabina |
| Renda a spol | 7338 |
|
|
13.1.2009 17:57:38
Ahoj Martino,
tak si myslim,ze kdyby potkal Igo tebe,tak by byl prvni ,kdo by utekl,je sice veliky,ale straspitel,hi....dnes lital pul dne s kosti velkou ,jako on a ted chrape... tak to me je lito,ze jsi litala po lekarich,ale hlavne ze je vse ok...))) tady byla take poradna zima,rekord byl po ranu (asi tak tyden zpatky)21,2stupnu,ale me se to libi,hi... telka jde kamaradce,ale me ne...karta neni,pry v CR byli vyprodany...zatim jsem se o to dale nezajimala pres svatky...zatim se nerozciluji,tak to jde... Jonda je ted na fotbale a od pondelka jim zacala zase skola,konecne... ty 3nedele se me zdaji dlouhe a jemu take... ![]() zatim pa renda |
|
|
13.1.2009 14:48:07
Tedaaa, pan Igor je uzasnej
![]() ![]() Ale asi bych se ho bala, potkat se s nim tvari v tvar![]() Jinak u nas byly minuly tyden priserny mrazy, ze jsme ani nechodili ven, Jenda si sundava cepici i rukavice, mraz-nemraz, tak jsme sedeli doma na zadku. O Vanocich jsme behali v Cechach po pohotovostech, protoze mel porad rymu a kasel, nic nejedl a byl dost malatnej. Pani doktorka byla sice mila, ale nejista, takze nasadila antibiotika, nechala ho zrentgenovat, protoze pri vysetreni kricel a ona ho neslysela dobre. Pak se ji zdalo, ze ma neco na plicich, pry mozna zacinajici zapal plic - no, zkratim to, sla jsem pak k nasemu doktorovi a zadny zapal plic nebyl, ATB zbytecny , ale museli jsme je dobrat...A jeste jsme vysolili 90 Kc za pohotovost a pak 110,- za leky, huraaaaaaaaa ![]() Jak to vypada s ceskou telkou, Rendo? Uz koukas? ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.