Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Aneka_ | 43113 |
|
|
11.12.2008 7:51:54
...u mezistátních spojení s případným překladem.... kuš
|
| Aneka_ | 43113 |
|
|
11.12.2008 7:49:10
Martino - právě že u nás je možné poslat psa, nebo jakékoli jiné zvíře(přiměřených rozměrů) vlakem
jako "balík" po celé ČR což znamená, že se veze v přepravce. Letecky od nás též, ale vzhledem k tomu, že záleží na dopravci, nevím jistě, jak to funguje u nezistátních vlakových spojeních a případným překladem zvířete. Letadlem by to bylo asi schůdnější, zase ale neznám přepravní podmínky švýcarů![]() |
| Renda a spol | 7338 |
|
|
11.12.2008 7:29:01
dobry ranko,jupiiii jsem zaspala manza take,tak letim...skola ma nastesti od 8rano...
|
| Martina, 07, 10 | 42149 |
|
|
10.12.2008 23:13:27
Rendo,
![]() ![]() , to je fakt napinavy! Ted jsem to rikala Petrovi, ze treba pujde jenom cz program a nebudem se muset dohadovat, na co budeme koukat Hm, tak se na to moc netvari![]() Na tom strihu zalezi, hlavne u kalhot, ja se nasoukam do svych predtehu nasledovne: nektery v pohode, z jinejch vytejkam a nektery neobliknu vubec Nechapu to![]() ![]() Jaky je to, Lano, strih? Bokovky nebo klasika? Jestli muzes, tak mi posli foto na mail, mela bych zajem ![]() Ted jsem si od deviti hrala s darkama pro babci, nechala jsem u Müllera udelat postery-kolaze a pak sadu 10 ks pohlednic a mam z nich radost, fakt vypadaji hezky. Jen vybrat ty nej fotky mi prislo sileny, pak jsem tam nahazela co mi prislo pod ruku, pristi rok si budu ty hezky schovavat zvlast a pak bude ten vyber snadnejsi - teda doufam ![]() A k tem panum psum - moc se bavim, jak jim rikate!![]() Ovsem dotaz Aneky a predstava, jak pes jede vlakem me fakt mooooc pobavila , ale jinak Ti poradit neumim. Myslim, ze samotna preprava zvirete by byla dost komplikovana. Nemam zadnou zkusenost, ale zkus se treba zeptat primo na letisti na informacich nebo na drahach, budou urcite vedet. Pak napis, jak jste dopadli!Tak a jdu do hajan! Dobrou .... |
| Renda a spol | 7338 |
|
|
10.12.2008 22:13:58
karta je predana kamaradce...me bude dovezena za tyden nova...no a kamaradka mela dneska pana odbornika a ceska telka funguje ,mel to hned nastaveny,jen jim ted nejde nemecka telka,hi..
tak to se mam na co tesit...potom, az jim pujde i ta nemecka,tak si ho zavolam k nam....jsem zvedava co tam je za hacek...opravdu me to prijde ,jako krimi... |
| Lana+Julik05/05+Kristian10/07 | 22327 |
|
|
10.12.2008 20:47:10
no ono hrozne zalezi na strihu :-(
mne ani tak nestve to, ze mi ted doma visi dziny, co mi jsou naprd jako to, ze vetsi uz nemaji a ani mit tyhle nebudou..a navic jsem se na ne hrozne tesila... no jo no, co se da delat jinak se musim pochlubit, Julik chodi od dubna do skolky a dela hrozny pokroky s nemcinou. Sice mu chvilema neni rozumet, ale uz dava dohromady cely vety a prekvapuje nas cim dal tim vic ![]() |
| Renda a spol | 7338 |
|
|
10.12.2008 19:20:14
Lano,ta ja se take jeste porad do te 38 nevejdu a urcite to bude trvat jete dlouho...
|
| Renda a spol | 7338 |
|
|
10.12.2008 19:19:06
Kaculdo,ja nemam pana psa vlkodava,ale pana psa dogu-70kg a zda se me,ze zacina tloustnout...manzovi by se ,ale libil... Jana ma krasnyho pana psa a ta barva....))))
pardon Jano,ze to jsem takto pisi...)))) ![]() ja si tady k narozkam i k vanocum pisi o dalsiho pejska,tak uvidime,zda bude jenom plysovej... |
| kaculda | 17148 |
|
|
10.12.2008 19:11:36
Ahoj:o),
tak do velikosti 38 se nenarvu . Ale pracuje se na tom .Rendo, Jano...nase sousedka v Cr ma taky ceske vlkodavy a ten jeden zacina na I. Jestli to nejsou nejaky sourozenci, nebo neco:). Mam dokonce jejich fotky v pc, protoze bohuzel pred nedavnem zemreli ( jeden nador, druhy ted nevim), ale byla by to nahoda. Nase Johanka z toho byla tak spatna, ze ji mamka musela poslat jejich fotky:). U nas konecne pada snih, pada uz od odpoledne, je ho zatim jen poprasek, ale aspon neco:). |
| Renda a spol | 7338 |
|
|
10.12.2008 15:56:55
Jani,tak Igor bude mit v breznu 6ste narozky a ted zacina uz sedivet docela dost rychle...jinak se nam naucil pekne v noci chrapat...je to holt dedek...mas ova fota pana psa???
renda |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.