| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Maminky v Německu

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1030] Názory 10311040 z 1907  [Dalších 867 >>]
Lana+Julik05/05+Kristian10/07 22327
10.12.2008 14:00:17
Holky, prisla mi objednavka z Nextu, ale dziny mi nepasuji :-(
Je to velikost UK 10L, takze ceska 38, rozmery a detailni fotky bych kdyztak poslala emailem. Staly 28 liber. Jsou uzasny, ale nejdou mi vlozit :-(
Aneka_ 43113
10.12.2008 9:18:08
Zdravím Vás,
holky potřebuji poradit, je nějaká možnost, jak dostat psa z Lörrachu do Ostravy? Jedná se o staršího malinkého psa mé babičky, který zůstane na ocet a momentálně se TAM nechystáme a tak bych se chtěla zeptat, jak by to šlo udělat(zda vůbec). Zda vlakem jako "balík", ale nevím, jak přes hranice, je-li to zvíže, či letadlem z Baslu a náhodou, nemůžete mi zjistit, šlo-li by to, jak moc nákladný by to bylo?
Za jakékoli info i zkušenosti díky:-)~x~
Jana Z. 4110
9.12.2008 19:02:54
Ahoj...

Mikulas myslim byl vcelku fajn, tezko soudit za ostatni, ja se pobavila dobre, deticky byly spokojene, MIkes hlasila ze vi, kdo byl ten MIkulas (muj muz) ;-))

Janino:-)), nas pan pes je ted uz jeden ze dvou nejstarsich puvodem ceskych vlkodavu (ten druhy je jeho bracha:-)

ad tehotenstvi - ono tady zalezi k jakemu doktorovi (tedy s jakou vybavou ) clovek vleze a taky co mu vsechno pokryva pojisteni (prip. si doplati sam)..
Ja mela doktora s lepsim UZ vcetne 3/4D, mel povolenim od Prenatalu (mistni genetika klinika) delat "geneticky" UZ..
Takze servis naprosto se vsim na miste u meho lekare..
A co se tyce odberu plodovky jsme se dohodli s lekarem, ze kdyz mam moznost takhle podrobneho UZ po celou dobu tehotenstvi, ze fakt na ni nepujdu..

A Hebamme, jsem hledala nekdy kolem 7mesice, jelikoz jsem chtela ambulantni porod, u druheho porodu jsem se ji nahlasila, ze cekam dalsi ditko a pak jsme se videly az nekdy v 9.mesici - v peci jsem byla do te doby u doktora. (a prvni porod tady byl ambulantni, u dalsiho mi to nevyslo, slo se na CS)..

J.

kaculda 17148
9.12.2008 18:54:42
Ahoj:)),

Renco, dej pak vedet co s telkou:)). Kdyby jsi treba i vedela, jaky je to presny smer:).

Ja jsem taky mela problemy najit hebamme, porad jsem si rikala, ze je dost casu a pak bylo vsude plno, chtela jsem i do predporodniho kurzu, ale nejak se nic nehodilo k mojemu terminu, nikdo me nechtel vzit moc brzo, ze pry by mel kurz skoncit a pak by se melo hned rodit, oz mi prislo jako blbost, tak jsem se nakonec dostala do pozdejsiho a po dvouch navstevach jsem porodila~t~.
Muj dr. mi delal od dvacateho tydne pokazde UTZ, bez placeni, platit se muselo za 3D a za cd. Jinak jsem si platila toxoplazmozu...i kdyz nevim proc, dr. me strasil a pak kdyz mi vysla pozitivni, tak mi k tomu ani nic nerekl...zmenila jsem pak dr. V osmem mesici jsem byla na KO v CR a tam mi delali Dopplera ( nevim jak se to pise) , coz tady neni standart. Mela jsem i pocit, ze v CR je o hodne vice vysetreni, nez tady~d~. Nachsorge jsem taky mela...fakt super:).
Renda a spol 7338
9.12.2008 16:31:33
jinak s hebamme to take neni lehke,nase sestrenka a par kamaradek se pohybuji v tomto oboru a vim ,ze bud maji plno nebo nic...tak si myslim,ze je mozna lepsi se drive pozeptat...~j~
Renda a spol 7338
9.12.2008 16:28:17
u nas by byli nejlepsi na dekoraci kazdy den chlebicky...ale asi take neco koupim,at je neco na stole(bo frost ,sup do trouby a je hotovo)...
Martina, 07, 10 42149
9.12.2008 15:55:46
Diky, Rendo, ja prave znam tu jednu ze cviceni a ted k ni chodime na to plavani, tak se s ni pak zkusim domluvit. Jenom jsem chtela vedet, kdy asi, abych ji to nerikala moc brzo nebo naopak pozde a uz me nevzala.

A my uz cukrovi jime ted - prave jsem do sebe nahazela misto obeda 5 marokanek (pak se divim, ze nehubnu~t~), na Vanoce pak zbyde jenom na dekoraci~2~
Renda a spol 7338
9.12.2008 15:37:56
Martino,ja jsem ji mela od 4mesice a lekare opravdu jenom na ten ultrazvuk...pozeptej se v okoli..nebo jukni tady www.hebammen.de...sousedka mela hebamme asi od 3mesice...

vy se mate ,ja teda nepecu on by me to tady jenom papal pan pes,hi....
Sarcaa+Christinka 6/09 87242
9.12.2008 15:17:03
A jeste co se odberu plodovky tyka, tak o tom moc nevim. Jen vim, ze je do nebezpecny.~d~
Sarcaa+Christinka 6/09 87242
9.12.2008 15:16:12
Hm, tak to je skoda. Koukala jsem na ty dr. ale je to pro me dost z ruky.
[<<Předchozích 1030] Názory 10311040 z 1907  [Dalších 867 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.