| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Maminky v Německu

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1040] Názory 10411050 z 1907  [Dalších 857 >>]
Martina, 07, 10 42149
9.12.2008 14:32:08
Teda, holky, co ctu o tom, jaka se tady provadeji vysetreni, tak jsem z toho fakt prekvapena. Kdyz si vzpomenu, kam jsem vsude musela v CR, samy testy, odbery krve, ultrazvuky, nakonec jsem byla rada, ze jsem byla od 16.tt na neschopence, protoze nevim, jak bych stihala jeste chodit do prace~t~

Ale vyuzila jsem tady pak hned po prestehovani Rückbildungsgymnastik, ktera zase u nas v podstate neexistuje a bylo to skvely. Clovek najednou zjistil, kolik svalu behem tehu odumrelo ~b~, k ty hebamme chodime ted s Jenduli i na plavani a doufam, ze se pak domluvime a postara se o me pri druhym. Jenom se chci zeptat, kdy jste si hebamme hledali, hned po potvrzeni tehu doktorem? Nevim, jak to tady probiha, sice to neni jeste aktualni, ale clovek nikdy nevi ...~2~

K ceskymu gyndari bych taky chodila rada, ale nejblizsi je myslim ve Wiesbadenu a nechce se mi tak daleko jezdit. I kdyz ten muj mi vzdycky behem vysetreni vypravi nadsene o Praze, kterou uz navstivil 3x, tak mame aspon cesky tema~t~

Jo a uz jsem to psala, ale jeste jednou ;-) - to testo dopadlo dobre, nastavila jsem ho troskou mouky a krupice a supeeeer! Uz jsou upeceny a v krabici, ale ochutnali jsme a jsou dobry!
Sarcaa+Christinka 6/09 87242
9.12.2008 13:03:16
Ahoj holky, jste zlaty, diky za info.
Takze jsem se koukala a v prukazce mam 2x napsano US, co je nejspis UTZ, jeden mi uz delal pred vystaveni prukazky. A pak jak uz jsem psala, jedu do Mnichova na ten "velkej" UTZ. Takze zadny NT screening ani triply ani odber plodovky, 35 mi bude az za rok. Mno co se da delat, museme jen verit, ze mimi bude v poradku. Myslite, ze kdyz si to zaplatim, tak by me mohli vysetrit v CR?
Ja jsem z uplnyho jihu Nemecka, je to maly mestecko 60 km od Lindau. Holky, kde je cesky gyndar....ja chci taky k nemuuuuuuu.~p~
Renda a spol 7338
9.12.2008 8:55:03
Andreo zitra by melo byt pokracovani nastavovani televize,tak uz je to jako krimi,hi...zdalo se me to take ,jako blbost,ze bych si to musela vozit do CR...dam vedet ,jak to dopadne....

Jooo, Jani ano dej vedet kolik vas tam bylo a jake to bylo...nase oslava u znamych byla super...Jonda spal u babicky a me se nejlepe libilo spat do 11 hodky....

Janino,007 ja nemusim to manza rad,ale podivej se na ten Nordwand a dej vedet zda se libil...

Saarco, ja take odeber krve,moci,ozvy,3krat ultrazvuk(muses co vim pri kazde kontrole)...ja mela od 4mesice hebamme vorsorge ...vse delala ona,krom ultazvuku...konec tehotenstvi jsem byla s ni domluvena na akupunkture a po porodu jsem vyuzila i ebamme nachsorge...

renda:-)
Janina&2 6551
9.12.2008 1:14:39
Redi,
k te telce. Koho tu s ceskou televizi znam, tak tem to delal odbornik, protoze to nastelovani temer neslo. Nekdy pred 2-3rokama taky nejak presunuly frekvenci, tak vim, ze kamaradka schanela nekoho aby ji to za hubicku udelal a byla asi 2 mesice bez tv. tak drzim palecky!
Janina&2 6551
9.12.2008 1:11:41
Andreo,
ty jo, koukam, ze Tamare uz jsou 3 roky!to leti!
NT = nuchal translucency, je to mereni sijoveho projasneni nekdy koncem 1. trimestru; vetsi tloustka ukazuje na nejake mozne postizeni. Ale jedna se o test (stejne jako u tripple) a ne o diagnostiku. Nekteri doktori jeste pri NT delaji biochemicke testy krve.
spousta vysetreni je hezky popsana na nemecke wikipedii - procitala jsem to v minulem tehotenstvi

Redi,
tak kdyz rikas ze Nordwand je silny kafe, tak to si radsi vyrazim s Marcelem na Madagaskar 2 :) a taky jsem jeste nevidela novyho Bonda :(

Jani,
jaky byl Mikulassky sraz? Nedavno jsem na vas myslela kdyz kolem mne prosel jeden "Pan Pes" !
Andrea + 2 holky 20023
8.12.2008 21:22:17
Koukam,ze Lana me predebehla - no ja to mela rozepsany a mezitim uspavala ditko. Co je to vlastne to NT????
Andrea + 2 holky 20023
8.12.2008 21:20:32
Rendo,
my jsme urcite kupovali vsechno az na tu kartu tady v Nemecku. Ale to nastelovani je fakt piplacka, jak jsem psala i odbornik tu byl dost dlouho a myslim ze rikal ze uz cesky satelit jednou ladil. Rozhodne jsme do CR nic na nahrani nevozili (ale mame to uz asi 2 roky, mohlo se neco zmenit, i kdyz tohle se mi nezda). Mam kamosku jejiz manza to chtel zapojit sam a hodne dlouho s tim bojoval a stejne nakonec nekoho pozvali. Takze to fakt bude dost slozite. Tak snad se to nejak povede :-)
Sarcao,
ja byla tehotna pred 3 roky a neco, mela jsem pri kazde prohlidce UZV (pojistovna proplaci 3), pak myslim 2krat nejaky odber krve, ke konci poslechy. Bylo mi 31. Dr. byl Cech takze mysli, ze pece byla dobra, ze k nam ceskam mel bliz. Na Tripple testy jsem se ho ptala a bylo mi receno, ze je to zastarala metoda, ktera nic nevylouci ani nepotvrdi - ze ano neznamena ano a ne neznamena ne. Ze vetsina problemu se da poznat z dobreho UZV.
Jo a nejak mi uniklo - kde bydlis???
Lana+Julik05/05+Kristian10/07 22327
8.12.2008 20:16:28
jo tak tehu vysetreni tady...
klasika - 3x za tehu utz, z toho jednou v 11tt, kde kontroloval prave to NT. Nechavala jsem si vysetrit tehu cukrovku, ale jen poprve. Podruhy uz jsem se na to vyprdla. A jinak snad nic spesl nebylo. Myslim, ze prave ten NT screening se tu dela bezne a neni to zadny spesl vysetreni, proste to zkontroluje v ramci utz. Myslim, ze pokud je rodicce nad 35 tak muze jit na ty tripple testy, ale oni nemaji moc velkou vypovidaci hodnotu, takze plosne se tu rozhodne nedelaji. No a pak az ke konci tehu jsem chodila na ctg. U druhyho prcka jsem si priplatila a mela jsem utz kazde vysetreni, abychom ho hezky videli, plus mi delal skoro pokazdy 3d, ale to je jen takova "libustka" pro rodice, i kdyz ten nas mudr je nadsenej z toho svyho pristroje, takze si v tom taky liboval :-) A veskera vysetreni muzes podstoupit u svy hebamme, vcetne ctg, nektery maji takovy prenosny, akorat se chodi k mudrovi na ty 3 utz.
A vic nevim, kdyztak se ptejte.
Renda a spol 7338
8.12.2008 18:33:30
jeeee Martino,tak to jsem rada,ze medik pomohl a neprotestoval,jen tak dal....

telka porad nefunguje ma dorazit jeden ve stredu...

nordwand byl docela drsny film,co jsem cekala-pravdivy pribeh...na madagaskar se take chystam s Jondou o prazdninach...~j~

jinak tady je dneska poradna zima je tady na nule ,ale pekne vlhko,presto jsem vydrzela do 17 venku a malej je jeste venku s tatkou a psem,hi...

renda
Sarcaa+Christinka 6/09 87242
8.12.2008 17:34:38
Takze, tam kde vy zaplatite balik za dovolenou, ja bydlim celorocne...~y~
[<<Předchozích 1040] Názory 10411050 z 1907  [Dalších 857 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.