| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Maminky v Německu

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 1050] Názory 10511060 z 1907  [Dalších 847 >>]
Martina, 07, 10 42149
8.12.2008 17:16:33
A k tem darkum, ja letos taky hledam jeste nejake oziveni, zatim mam taky spis takovou tu klasiku~2~ cd, dvd, pak budik z tchibacky posledni kolekce, vonavku, kosili, rukavice...

O vikendu jsme dodelali Jendovi pokojik, tak mam radost a chodim se tam potaji kochat~;), mam pocit, ze jsem vic nadsena nez on.

Ale uz jsem stihla i cukrovi, takze jeste zabalit darky a letos hotovooooooo~z~
Jen mi Petr basni o Kokosflocken, ale samozrejme nezna recept, nemate nekdo nejaky rodinny tip? Koukala jsem na internet, ale tam jsou ruzne druhy, tak nevim, ktery a radsi bych mozna nejaky osvedceny.

Sarcao, to budu rada, jestli mi posles aspon nejaky odkaz, uz jsme koukali a zatim je to jenom planovani, buhvi, kam pak vyrazime. Stejne zkusime druhy, takze to nechame asi osudu~b~
A ty vysetreni tady v Nemecku me taky zajimaji, Jenik se narodil v CR, takze pro srovnani~2~
Martina, 07, 10 42149
8.12.2008 17:09:53
Lano, ~t~~t~~t~, ja si taky pripadam jako blazen, ptala jsem se ve Frankfurtu v lekarne a tam mi debilni lekarnik cpal uz zminene pastilky na cucani~q~
Ale v sobotu jsem zasla u nas do lekarny, kde mi uz jednou dobre poradili ohledne Jendova ekzemu a mela jsem stesti, samozrejme, ze se tady Panadol i Nurofen prodava, ale zatim jsem ho nebrala, teploty nema a mame cipky od doktora.

Koupila jsem Prospan sirup proti kasli a zkousela jsem ty Rendiny medovy tycky~z~a je to super! Dokonce se to Jendovi i libi a strka si tam ty tycky sam, jen musim dohlizet, aby si ji nevrazil az do mozku~t~
Sarcaa+Christinka 6/09 87242
8.12.2008 16:35:48
Ahoj holky-maminky,

chci se taky na neco zeptat. Jaky jste podtoupily v tehotenstvi vysetreni, krome klasicky poradny?
Ja musim jen v lednu jet do Mnichova, na genetickou kliniku (ci jak se to jmenuje) na velky UTZ. Podle toho co pisou holky z ceska na moji cervnove diskuzi, tak ty chodi na NT screening, alpha testy, triple testy...vysetreni plodovky a co ja vim co jeste. Doufam, ze muj dr. nic nezanedbal.
~d~
Lana+Julik05/05+Kristian10/07 22327
8.12.2008 13:27:24
ahoj, jeste rano jsem si rikala, ze se vas musim na neco zeptat, a ted uz proste nevim ~q~ tak vas jenom vsechny zdravim ~t~
kaculda 17148
7.12.2008 20:11:51
Ahoj:o),

tak jak tady ctu o kinu, tak bych taky sla:o), docela se tesim jit i s detma...davaji Madagaskar:oD. Kdyz uz nic jinyho, tak aspon s detma a popcornem si to uziju~t~.

Po vanocich se chci taky zeptat na tu televizi, vcera mi jeden znamej rikal, ze jim zapojoval satelit nejakej expert a delat to dve hodiny~d~. Muj se me porad pta, jakym smerem to je...tak aspon ted vim astra E~R^. Ja ji chci zapojit na malou telku v loznici, tam budu mit svuj ceskej koutek~t~.

Ja taky davam morskou sul, kdyz nepomaha tak kupuju nosni kapka pro deti ( delaji je ruzne f. firmy, s ruznymi nazvy), nas dr. predepisuje Nurofen na horecku a proti bolesti...ale doporucuje az od 39 a hlavne vecer), na kasel dava vzdycky jen bylinky Prospan, Monapax nebo Prospan, az pri zanetu prudusek dava ambroxol. Ty rymy jsou fakt hrozny,u nas to vzdycky bylo tak, ze jakmile zacali soplit uz na podzim, tak se to tahlo celou zimu~Rv. To s tim medem je zajimave, musim to vyzkouset~c~.

Holciny, vcera jsme chteli montovat novou kuchyn, ale jenom jsme ji dovezli a rozestaveli, pak jsme byli vybirat pracovni desku a pak jsme zase vsechno naskladali do detskyho pkoje, protoze kuchyn neni jeste ani vytapetovana, jsou jenom dany dlazdicky~o~, ja zurila~q~.
Jedinou vyhodou toho stehovani je, ze nemusim pect a zdobit, a zaclony sundam i s tyckama a nemusim myt okna~t~~2~.
5.12.2008 19:37:40
hmm darek pro manzela...koupila jsem mu dvdycko s filmem, na kterym jsme kdysi byli spolu a dneska dorazil cyklisticky batoh a jeste uvazuju nad hodinkama, ale jen jestli bude hodnej ~t~
5.12.2008 19:36:33
Martino, promin, ale kde bydlis? Nurofen bezne v lekarne, nebo na netu ~;) Panadol nevim, ja vzdycky beru Nurofen.
jo a nemyslela jsem to zle..delam si jen legraci trosku
Sarcaa+Christinka 6/09 87242
5.12.2008 17:25:01
Ahoj holky, tak jsem si myslela, ze tu nic nebude, ale pekne jste tu nadrbaly~t~
Martino, ja osobne ti asi zadny penzion nedoporucim, ale znamej dela web stranky prave pro penziony, tak se ho zkusim optat.
Ceskou televizi bych taky brala, hlavne ted o vanocich. Resime to DVD. Mamka mi kupuje takovy ty z casopisu za par kacek.
Mate nejaky napad na originalni darek pro manzela? Cd, listky na koncerty a ponozky jsou uz okoukany ~t~~t~~t~
Renda a spol 7338
5.12.2008 14:54:55
volala jsem mamce do cr a ta se zepta znameho co to dela a snad me poradi,kde je chyba...
Renda a spol 7338
5.12.2008 14:52:22
Martino,take jsem ho musela presvedcovat,ale ted je to bez problemu...dam med na usni tycinku a vymazi nosni dirku...delam to 2-3krat za den...
[<<Předchozích 1050] Názory 10511060 z 1907  [Dalších 847 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.