Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| iivet | 73702 |
|
28.11.2007 22:05:41
Ahojky,
blizi se den, kdy se mame stehovat do Mnichova (2.1.2008). Docela me desi, ze od vsech, co mame tady, odjedu nekam, kde neznam nikoho (mimo sveho pracovne vytizeneho pritele). Byla bych moc rada, kdyby se mi ozvala nejaka maminka s malým capartem. Hledam kamaradku nejenom pro sebe, ale i pro nasi dceru (rok a 4 mesice). Iveta a Karolinka |
| Blanka |
| • |
23.11.2007 23:35:48
Halo halo... je tu někdo ?? :-) hledám nějaké česke holky z Ingol. a okolí....
|
| MartinaPu |
| • |
15.9.2007 19:12:51
Ahojky,byli jsme pres prazdniny mimo Nemecko a tak jsem nestacila mrknout na net.Ja jsem myslela,ze tuto stranku zrusili a dnes jsem ji opet po dlouhem patrani nahodou objevila.Jsem az z Baden-Baden,ale neni pro nas s detma problem nekdy o vykendu si udelat celodenni vylet.Kdybyste se nekdy meli v planu sejit tak mi dejte ,prosim vedet.Pa M.
|
| Jana, 2 kluci |
| • |
11.9.2007 23:14:53
Zdravím, blíží se pomalu čas našeho stěhování do Saarbrückenu, tak se začínám ohlížet po nějakých kontaktech na někoho česky nebo slovensky hovořícího. Žije tam vůbec někdo? Mám 2 kluky - 4 a 2 roky. Dík a těším se, že snad někoho přece najdu.
|
| kaculda | 17148 |
|
|
22.8.2007 20:27:48
Ahoj Marti,
narazila jsem na tvůj příspěvek na diskusi "vrátit se do ČR", odepisovala jsem Ti, ale nevím jestli se tam ještě koukneš, tak píšu sem:o). Mám pocit, že to k sobě nemáme tak daleko, tak jsem Ti chtěla navrhnout, až budeš mít chuť, tak se můžeme sejít:o)). Snad si to pamatuji dobře..jsi ze Stuttgartu?? Holčiny, nějak to tady vázne, doufám, že je to jen prázdninami:o)) a sejdeme se tu se začátkem školního roku:o)), my jsme momentálně v Čechách, ale v září jsem zase tu:o))). Mějte se a užívejte dovolených:o)). |
| lucie |
| • |
13.8.2007 11:53:17
ahoj, najde se tu nekdo (maminky i nemaminky) zijici v Kielu nebo okoli?
Lucie |
| charlymama | 68974 |
|
8.8.2007 21:39:29
ahoj moniko, bydlime v recklinghausen, kousek od dortmundu, asi 45 minut autem od vas. jestli mas chut ozvi se, budu se tesit.
klara |
| charlymama | 68974 |
|
8.8.2007 21:19:46
prestehovali jsme se ze Siegenu do Recklinghausen a jeste jsem tu nenasla zivou dusi, c by mluvila cesky.
Proto bych byla moc rada, ze jestli nektera z vas zije v okruhu kolem 100km od nas, ozvete se! budeme se tesit.... klara |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.