| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Maminky v Německu

(?)
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 1907  [Dalších 1747 >>]
petra
  • 
7.3.2016 21:18:06
Ahoj maminy.
Bydlim v Koblenz a rada bych mela kontakt s maminama z blikeho okoli.
Snad se nekdo ozve?
Denisa
  • 
6.3.2016 21:38:48
Dobrý den, chtěla bych se zeptat: můj přítel je turek s bydlištěm v Německu a já Česka s bydlištěm v ČR. Bydlime v Německu rodit budu taky v Německu,ale bydliště bych si chtěla nechat v ČR. Bude mít dítě nárok na německé i české občanství? děkuji.
Táňa. .10 lety syn
  • 
22.2.2016 15:40:50
Ahoj...porad i mi tu někdo? Mám 10 lety syna a chceme se přestěhovat kousek od Mnichova do Reinu.Jak se tam zařizuje škola a jak moc mi si syn umět němčinu? Budu velice vděčný když mi odepise nějak a maminka.....moc děkuji Tana
Josefa, syn Noah, 4 mesice
  • 
16.10.2015 16:46:24
Bydlim v Unterhaching u Mnichova, najde se tu mlada maminky na spolecne prochazky s kocarkem?
Lenka M.
  • 
31.8.2015 7:56:21
Zdravím všechny maminky i nemaminky. Já ještě dítě nemám, ale plánujeme. Můj přítel začal pracovat v Německu a já bych strašně ráda za ním, německy jsme se učila, nějaký čas by mi trvalo se rozmluvit, ale věřím, že nebude problém. Ale teď k mé otázce, jak je to v Německu, pokud bych se tam přestěhovala pak i s dítětem s jejich sociálním systémem a zdravotním? Kolik se platí? Přítel pracuje v Hüfingenu, na jihu Německa blízko švýcarských hranic, jsem fyzioterapeut, momentálně si dodělávám magistra na Slovensku, jestli tam někdo v okolí nevíte o nějaké práci na později, jazyk vím, že v tomto oboru budu velmi potřebovat. Děkuji za jakokoliv odpověď! Když tak mám vložený mail, můžete psát i na něj. ;) Lenka
Dominika
  • 
28.8.2015 18:57:34
Ahoj, ještě je tento text aktuální?
Jana
  • 
23.8.2015 13:48:43
Prosim o pomoc, od prvniho mam nastoupit do nemecka jako uklizecka na hotel, je to pres nemeckou uklizeci firmu, pani mi rekla ze se dela od 7 do 15hod ale kdyz mi poslala predbeznou smlouvu tak tam mam 30 hod tydne,kdyz sem se ji ptala ze to je pro me mamo hodin tak mi rekla ze at se nebojim ze budu delat Vic hodin a ze mi je vsechny zaplati, moc tomu neverim, da se vubec delat treba 48hodin tydne kdyz ve smlouve mam Jen 30? Teilzeit? Budu jezdit 100km denne nevim jestli ji mam verit. Nemate s Tim nekdo zkusenost jestli to takhle v nemecku funguje? Dik za kazdou radu
Eviczka
  • 
21.8.2015 21:34:04
Vlasti, tak se ti podařila cesta? Také plánuji, ale mám obavu, že na to zůstanu sama a moje dcerka má teprve 20 měsíců :/ Ty už máš asi starší, že jdeš s nimi sama?
Jasmina
  • 
20.8.2015 20:23:54
Ahoj,jsem velice kratce v Hardheimu.Neni tu nekde v okoli nejaka ceska? Tesim se na kazdou peknou odpoved. Pekny den. Jasmina ~;((
Lenka
  • 
23.7.2015 0:03:12
Hledám doučování české gramatiky pro syna ve 3.třídě Okolí Norimberku-Ingolstadtu-Neumarkt Obf.Pokud o někom víte pošlete prosím kontakt na e-mail h.michaelka@seznam.cz Dík
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 1907  [Dalších 1747 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.