| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Maminky v Německu

(?)
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 1907  [Dalších 1717 >>]
A.
  • 
28.9.2014 17:13:12
Od kamarádky, která má staršího syna, mám zprávy, že sexuální výchova na základní škole pro děti cca 10 let je hodně odlišná od Čech, nemáte někdo zkušenost co nás čeká, co se učily vaše děti v německé škole?
Lulinka 144267
20.9.2014 14:29:09
Ahoj Katko,

My jsme se teď přistěhovali nove do Berlína:) a asi nebydlis daleko. Jestli chceš ozvi se mi na lucieberanova@me.com. anebo textovkou na mobil 015202812842

Rada poznám příjemné krajanky i krajany ;)

Ps: další slečny, paní, maminky a nemaminky se mohou klidně ozvat:))) bylo by super poznat někoho z Berlína a okolí!

Lucie
annaanna 139788
20.8.2014 9:11:04
Pampeliško, smažte prosím svoji poslední odpověď - já takhle nemůžu smazat svůj příspěvek. Díky.
Jiri Velek
  • 
13.8.2014 17:31:57
Ahoj, nejsem z Chemnitzu a nejsem ani holka. Snad to nevadi.Jmenuju se Jirka a jsem Z Jirkova u Chomutova.Tvuj dopis nebo prispevek jsem precetl spise omylem. Kazdopadne dokazusi predstavit tve pocity.Pracoval jsem dost dlouho na Floride a zkousel jsem i Anglii,takze vim jake to je nemit pratele ktere muze clovek vidat casteji nez jednou tydne.Pratelstvi bych ti nabidnout mohl ale asi bys o to nestala. Jsem uz trochu starsi.Duvod proc jsem ti odepsal je,ze bych rad nasel nejakou praci kolem Chemnitzu. Tak pokud bys mi poradila nejake stranky bylo by to fajn. Jinak se mej fajn a trochu doma zabojuj o svobodu svyho ducha.
Jirka z Jirkova
brikatka 143616
5.8.2014 23:33:47
ahoj:-)

Chcem sa spýtat,či tu nieje nejaká z mamičiek,ktorá býva v Greiz-i.
my sa tam sťahujeme v oktobri...mám tak zmiešaná pocity..velmi sa teším..ale jeidný,kto vie nemecky je manžel.Máme dve dcery,jedna má skoro 9rokov,druhá 5.
Ja viem nemecky akurát tak pozdravit...ale začínam sa učit.
ako sa vaše deti zžili s nemčinou?..ako sa vám žije v tomto meste?Nieje tu náhodou nejaká lekárka,alebo manželka lekára z tejto nemocnice?Ďakujem~3~
karin44 79575
5.8.2014 18:55:36
Ahoj maminky (a samozrejme i nemaminky ;)),

jsem na teto strance nova, takze jeste nevim jak to tu chodi, uz predem se omlouvam jestli pisu nekam kam nemam ~p~

Rada bych se seznamila s Ceskou zijici v okoli Paderbornu. Ja ziji uz nekolik let v Brilone a nejak se mi zacina styskat po cestine, tak bych se rada obcas s nekym setkala a popovidala. Je mi 31 let, mame skoro 6ti leteho syna a dalsi deti jsou na ceste.

Budu moc rada, pokud se nekdo ozve a nebo napise nejaky tip jak se dopatrat Cechu bydlici pobliz. Uz jsem to zkousela, ale…asi spatne ~n~~d~

Pekny den vsem~3~

Katka
mrakova 143160
12.7.2014 16:23:55
Nechoď tam, zůstaň v ČR. V Německu je bída.
Jane Š 143306
12.7.2014 16:21:16
Zdravím, koukám na ty Vaše rady. Mám v plánu se s přítelem a dcerkou přestěhovat také do Německa k Lindau...řešíme zda se nevzít, abychom to tam měli lehčí na úřadech a tak...a jak tak čtu...tak asi ano.

Díky Jana~;)
Jane Š 143306
12.7.2014 16:03:21
Ahoj,

měla bych prosbu. Také bych ráda nějaké to info ohledně zařazení dítěte do Německé školky.
Rozhodli jsme se odstěhovat do okolí Lindau (Bodensee)...ještě nemáme bydlení ale pilně jej sháníme, také tam hledám školku, práci atd.
Malá bude od příštího roku předškolák, doufám že přehlášení z české do německé školky nebude problém, na jazyky není dřevo, toho se nebojím, spíše té úředničiny...snad to klapne bez zbytečného stresu.

Díky za jakoukoliv radu Jana:-)
Kreaty 128225
16.6.2014 8:30:25
no Fren třeba proto, že HDP pro ČR je 3 883.7 mld. Kč a pro Německo 2 735,8 Mrd. Euro, takže hrubý domácí produkt na hlavu je v Německu téměř dvonásobný oproti ČR, takže za jeden rok je produkce Německa dvojnásobná oproti proukci ČR
[<<Předchozích 180] Názory 181190 z 1907  [Dalších 1717 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.