| Anni&Annika | 50178 |
|
|
29.4.2014 19:38:39
Samarlu....ja osobne delal do porodu druhe a pak chvili po materske, pak ne /ne z vlastni viny/ a pak az v nasi firme. Prestavky byly jen rok v portugalsku a skoro 3 roky v nemecku pred 20ti lety. Ale ja jsem zvykla pracovat a ted mi to chybi. Teta v bavorsku ma ted velky problem. Strejda mel mrtvicku. Ona byla cely zivot doma, i na nakupy ji vozil a ona ted sedi v dome na okraji mesta, druhy barak /chatu/ s bazenem, kde travili leto, tak tam se nedostane a nevi ani, jak na ucet.....nekdy je to fakt des. Takhle dopadnout fakt nechci.
Ale ten polovicni pro oba...ono...manzel dela od 8 do 18.30...a fakt ma jeste malo casu na to, co by mel. Jak to chces naskladat do polovicniho? Nekddy to proste nejde ![]() |
| Samarlu | 82737 |
|
29.4.2014 19:37:01
A neštve ho, že jsi hotová?
Můj se na to nemůže koukat. |
| Samarlu | 82737 |
|
29.4.2014 19:36:13
Hele a fakt je ta žena spokojená s tím, že ta kvalifikace poněkud zchátrá?
Já teda na stupnici toho, co bych nejradši, cítím toto: 1. Oba rodiče na 3/4 úvazku + oběd přes týden ve školní jídelně 2. Jeden rodič na plný a jeden na poloviční úvazek + oběd přes týden ve školní jídelně 3. Oba rodiče na plný úvazek a stíháme to jen tak tak, stejně bychom se šéfovi s urgentníma úkolama do pozdního večera museli omlouvat, kvůli délce cesty a zavíračce školky. 4. Jeden rodič v domácnosti a druhý musí vydělat pro celou rodinu. 5. Oba nezaměstnaní v bídě. |
| Kreaty | 128225 |
|
|
29.4.2014 19:34:59
Samarlu, taky by se mi líbilo kdyby měl manžel 85% a já 25%. Jenže on má 110% a chodí domů vysmátej a já jsem z domova a domácnosti a z dětí hotová
![]() ![]() |
| Kreaty | 128225 |
|
|
29.4.2014 19:33:02
Anni, samozřejmě že objíždím. Tady se vůbec pěška nechodí. Ulice jsou prázdné. To mi snad vadí nejvíc. Furt všichni autem, všude. No ono to jinak ani nejde.
|
| Samarlu | 82737 |
|
29.4.2014 19:31:32
Tak mně by se taky líbilo, kdybych neměla žádný stres, jestli někdo stihne vyzvednout děti, jestli je logisticky proveditelný, aby mladá chodila na balet a na francouzštinu, co řeknu šéfovi, když bude chtít něco urgent a já vím, že školka zavírá v 16.30 a cesta tam trvá pů hodiny, a jak pofackujem tu druhou šichtu doma...
Já vím, že ten vysokej plat je za vysokou odbornost a vysoký nasazení, ale zase to je vyvážený tím, že manželka bude bez zkušeností s velmi malou šancí na výdělek (v případě, že by třeba muž zemřel nebo nemohl pracovat) a že otec stráví s dětmi minimum času, protože je v práci. Mně by se ten model "oba rodiče mají zkrácený úvazek" hrozně líbil, ale v pracovním životě jsme na tu možnost zatím ani jeden nenarazili. |
| Kreaty | 128225 |
|
|
29.4.2014 19:31:26
Tragiko, mě by to nevadilo, kdyby si ho děti uvařily samy nebo kdybych u toho já nemusela být a mohla být někde v práci. Tak mi oběd doma vůůbc neva. I když já bych si dala raději pro sebe oběd v restauraci než doma.
|
| Anni&Annika | 50178 |
|
|
29.4.2014 19:30:30
Liefde...tak pokud to neobjizdis odd rana autem /ty kramy/ tak jsi jeste vpoho
![]() |
| Anni&Annika | 50178 |
|
|
29.4.2014 19:29:35
ve meste mas nejvetsi pravdepodobnost, ze sezenes praci...
![]() |
| Kreaty | 128225 |
|
|
29.4.2014 19:28:05
proč se drží cizinci jen ve velkých městech? to já nechápu...my tady máme jenom našeho IT černouška a jednoho Čecha emigranta z totality a jednu italskou rodinu co už s odstěhovala, když jedeme do velkého města, tak střed je plný Turků a dalších cizinců
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.