| Samarlu | 82737 |
|
29.4.2014 14:27:33
Ty jo, to je odvaha, neprohlídnout si to předem na živo.
Jinak - co v té úžasné čtvrti dělají lékařky, právničky, architektky, fyzioterapeutky, učitelky, účetní, zdravotní sestry, zubařky, veterinářky, tlumočnice, psycholožky, konstruktérky, knihovnice, programátorky, drezérky koní a další profese, které mají vcelku jasně danou kvalifikaci, na tu práci musíš mít předpoklady/osvědčení (typu atestace, advokátské zkoušky, tlumočnické zkoušky, účetní kvalifikace?) kterou dotyčná nezískala za týden? Fakt ženy v domácnosti? A nikdo ty kvalifikovaný síly ve firmách nepostrádá? |
| Samarlu | 82737 |
|
29.4.2014 14:19:41
Já taky.
A to žiju na maloměstě. |
| Anni&Annika | 50178 |
|
|
29.4.2014 13:59:17
jsem chtim chtela rict...ze ac nevedomky, zapadame do dannych pravidel tim domem, autem, okolim a mnou doma
a ted uz fakt musim na ten nakup. |
| Anni&Annika | 50178 |
|
|
29.4.2014 13:55:46
Mickey...ja do te famila chodim nakupovat rada kvuli vyberu. Ac teda...vcera jsem skocila do netto /je nejbliz/, protoze jsem potrebovala vejce. Tam snad fakt nebyl ani jeden nemec a kdyz jsem se jedne nemecky vypadajici pani zeptala, kde jsou vejce, zjistila jsem, ze je to ruska
![]() Ja spis mam za to, ze se tu ty lidi sortuji sami ...v te famila cizince nepotkas. Proc? Proto me tu vcera prekvapilo, ze tu i nejaci jsou. Ja do te doby zadne nevidela az v tom netto. A ze tam bylo plno ![]() Ja to prote beru tak, ze tady sidli firma, kde manzel pracuje, pred net jsme vybrali dum neb se nam libil, manzelovi pak i na zivo. Ono je tu hezky, prijemne. Az po pristehovani /a to jsem tu pred tim nebyla. Ja prijela zrovna se stehovacim autem/, jsem zjistila, kde bydlim a jak to tu cele bezi. Bylo mi prezentovano, ze tady ani zadne byty nejsou. Ze tu ma kazdy rodinny dum. A to mi teda nevadi. Bydleni je tu velmi prijemne, klidne a pohodove. Jen jsem tim tak nejak zapadli do danneho koloritu, jak jsem pozdeji zjistila. |
| Mr. Miçkey | 124689 |
|
|
29.4.2014 13:44:48
Jo, prave... jako jit v obleku na jednani a jet mercedesem, o tom zadna, ale jak pises, kam chodite nakupovat a hlavne do zadnejch discountu, aby vas nepomluvili neb to je pro cizince, tak to mi prijde vylozene usmevny. Takovy krecovity vymezovani proti plebsu cekam spis mezi tema, co s jazykem na veste vydelaji deset litru mesicne cistyho a maji pocit, ze si musi ve dne v noci dokazovat ze patri k vyssi stredni tride- a hajzlpapir z Lidlu by zboural jejich ego
Tak me jen lehce udivilo, ze tohle mate zapotrebi. |
| Anni&Annika | 50178 |
|
|
29.4.2014 13:24:27
ale to je vporadku Mickey...manzel v tom kvadru klidne vezme sekacku a jde kosit travu nebo sedne i na to kolo. Jemu je to sumak a je spokojeny...my se tomu doma spis zasmejeme, kdyz nam prijde soused neco vypravet. Ale je fakt, ze je mi z toho nekdy divne...hlavne v tom, kdyz mi vysvetluji, kam mam jit nakoupit, ze tam dal jsou jen cizinci a podobne hlody...nebo ze nase skola je o.k., ze tam nechodi zadni cizinci atd....
ale tady je to rekla bych...mozna nacionalisticky tradicni zivotni styl, co to tu lide pestuji....asi mozna pozustatky te riske vzorove vesnice tady vedle naseho mesta ![]() A ted uz mazu ![]() |
| Anni&Annika | 50178 |
|
|
29.4.2014 13:19:55
ad..uprimne...uz vidim, jak se hlasis na velkou statni zakazku jako no name a doharcujes se tam starym autem nedej boze jeste s ceskou spz....i s tou nemeckou nemas sanci.
A je jedno, v jakem state se momentalne nachazis... Ale to je sumak...jsme malinko zabredli a ja tu musim resit kalhoty....dite si nekde sedlo do sava, jeji milovane kalhoty jsou v cudu, obratem jsem na netu dohledala a objednala nove, ale ty stare jsou uz trochu vysisovane a jsou pry hezci a dite tu rve, ze chce sve kalhoty zpet..me tu snad picne . Jdu s ni na nakup noveho obleceni. |
| Mr. Miçkey | 124689 |
|
|
29.4.2014 13:17:08
Vetsina je dodrzuje, ale ne vsichni.
A i z te vetsiny je spousta dodrzuje jen pokud jde o praci, tj oblek, sluzebni auto... ale ridit se konvencema i pokud jde o soukromy zivot, bydleni atd. to uz je moc... ale komu to tak vyhovuje.. ![]() |
| Anni&Annika | 50178 |
|
|
29.4.2014 13:14:57
Mickey...ale prdlajs....kolik takovych je? Ja mluvim o beznem obchode a v tom to proste funguje takhle. A takhle behaji i ti, co maji tolik, ze si jen tak zaleti projednat par pracovnich malickosti /kde si stanovi schuzku/ na formuli 1 do singapuru. Proste jsou nepsana pravidla a vsichni je tak nejak dodrzuji sami.
|
| Mr. Miçkey | 124689 |
|
|
29.4.2014 13:11:20
Tak korupce a Steuerhinterziehung je vsude, viz Hoeneß
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.