Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Anni&Annika | 50178 |
|
|
13.11.2012 13:46:21
jsou tam dva...jeden bliz k hranicim, druhy dal....
ten u hranic je strasne jednoduchy najit....prejedes stary prechod, jedes porad rovne, prejedes semafor, jedes asi jeste 100m, po prave strane je stary kostel a za nim odbocis do prava....jedes cca 50m a prejedes prvni krizovatku, jedes porad rovne asi 100m az se pred tebou objevi jednosmerka....pred tou zabocis doprava a jsem vpodstate u kauflandu... ten druhy je smer na Opach, ale taky to neni daleko. U tohodle jsi od hranic za 3-5 minut autem. Od nadrazi je to mozna bliz k tomu druhemu, to se ale hur vysvetluje.... |
| Kreaty | 128225 |
|
|
13.11.2012 12:21:56
Anni, do Žitavy jsem si jezdila kupovat boty už jako malá, vlastně jsem nikdy neměla boty jako dítě odjinud než z náměstí ze Žitavy, ale už jsem tam mnoho desítek let nebyla a ještě se pamatuju na přechod z východní marky na západní, všechno stálo marku dvě dokonce i foťáky a to byla marka 3 koruny, ani nevím jak dlouho tohle období trvalo jestli měsíce nebo jen týdny
![]() |
| Kreaty | 128225 |
|
|
13.11.2012 12:18:13
Arsielo:
Christian-Keimann-Straße 44 02763 Zittau, Německo 1. Jděte na východ po Christian-Keimann-Straße směrem na Brückenstraße 70 m 2. Odbočte doleva na Brückenstraße 550 m 3. Odbočte doprava na Rosa-Luxemburg-Straße/B99 24 m 4. Odbočte doleva na Theodor-Korselt-Straße 900 m 5. Odbočte doprava na Bahnhofstraße Bahnhofstraße 02763 Zittau, Německo |
| arsiela, | 59672 |
|
|
13.11.2012 10:57:34
Ani moc prosím,můžeš pokud to víš,mi napsat jak daleko je v Zittau kaufland a náměstí od vlaku?
|
| Anni&Annika | 50178 |
|
|
13.11.2012 8:19:33
zajochu, nevim jestli jsi smajlik, ale vcera jsem ti vecer jeste psala email na tem mejl co si tu davala...jen jsem nereagovala hned predevcirem, neb jsem vytuhla s malou....
jinak kaufland....ten mas v zittau hned 2x a je fakt, ze ja jezdim nakupovat tam /pokud nejsem zrovna v berline, tam nakupuju jinde/...a pokud chces nekde usetrit, urcite jed tam, male kramy tipu lidl, aldi atd..maji na prvni pohled levneji, ale maji mensi sortiment a tak muzes jen koupit, co nabizeji. Kaufland ma od jednoho druhu zbozi x druhu na vyber a mezi nima je vzdy jedno, co je v nabidce jeste vyhodneji. Takze vlastne muzes udelat velky nakup vseho ceho potrebujes a vsechno muze byt v nabidce, tudiz levnejsi o dost nez v cechach. Jinak Real....je to asi ruzne....ten nas v berline ma velke oddeleni sportovniho zbozi a kdyz nejsi zrovna nekde jinde, da se tam i vybrat neco kvalitnejsiho a i cenove vpohode ci vyhodneho. Maji i vybaveni typu stroje, kola atd.... A teda jestli pojedete do Zittau, muzete jeste mrknout do Toomu, je to neco jako Kaufland, ale zase malinko jine zbozi. A jestli hracky, tak skoro na namesti u radnice /z te mensi strany/ je vetsi hrackarstvi, treba tam dokoupite to, co v marjetech nesezenete. Navic namesti stoji za to projit, ja je mam vzdycky v zaloze, kdyz potrbuju male narychlo boty. V zittau se daji koupit i slusne boty pro dospele, a na namesti je kramek, kde maji jak dospelacke, ale i detske typu geox, primigi, superfit, agatha ruiz de la prada a dalsi.... |
| Kreaty | 128225 |
|
|
13.11.2012 8:05:13
za 5€ ti ho pošlou, ale na německou adresu, tak se zkus s někým domluvit
|
| Simča, dcery *1988 a 1997 | 3201 |
|
|
13.11.2012 7:57:49
Zajochu . no my kromě masa asi všechno. Chléb je tedy dražší (potrpíme si na vícezrnné, tmavé), ale MNOHEM kvalitnější a muž tvrdí, že sytější (tedy že ho nesžere tolik).
Jinak ale jezdíme co 6 - 8 týdnů a kupujeme mléko, máslo, sýry, jogurty, sardinky, olej, těstoviny, rýži, kouskous, mraženou zeleninu, ryby, čerstvou zeleninu a ovoce (tady ale dost vybíráme, někdy je cena příznivá, jindy ne), já si před 14 dny nakoupila mandle, oříšky, sušené ovoce a kokos na vánoční pečení, to je VŽDY levnější. Kupujeme tam i drogerii a papírenské zboží: šampony, sprcháče, krémy, malovátka, papírové kapesníčky, utěrky, dceři sešity, eurofolie, fresch-folii na balení svačin, kuchyňaké houbičky a pod. No fakt snad VŠE!!! Buď je to levnější nebo +- stejná cena, ale nesrovnatelná kvalita. |
| Simča, dcery *1988 a 1997 | 3201 |
|
|
13.11.2012 7:51:28
My jszdíme do Zwieslu a tam Real je, ale to je pro tebe neprosto z ruky...
|
| BERBER+A+L+V | 7963 |
|
|
13.11.2012 6:17:46
Nejbližší REAL z Liberce bych řekla je ve Zgořelci, tj Goerlitz (Německo) = Zgořelec (Polsko)
(souměstí)![]() My byli asi 2x v tom Zgořelci (nebo jak se to správně píše??! Myslím, že Zgorzelec?), ale to proto, že manžel má polské příbuzné, tehdy jsme dostali nějaké zloté darem, a já to odmítla utratit "na venkově", či tržnici... Ale co vím, tak spousta lidí jezdí právě do Žitavy za nákupy ![]() ![]() ![]() |
| Zajoch ušatej | 133679 |
|
|
12.11.2012 22:37:57
qweeerty. Moc děkuji za info. Zajedeme do toho Kauflandu. Jinak já na real dostala doporučení od kolegyně, dívala jsem se dneska do letáku a ráda bych tam koupila kávovar Tassimo, který tam mají za 70E. Nějaký tip kde jinde ho sehnat za takovou cenu? Chci ho jako dárek teď k narozeninám pro tatínka totiž.
A co je ještě dobré v německu kupovat? Mám vplánu drogerii, podívat se na oblečení, hračky a tak. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.