Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| januzza+kluk04+holka06+kluk10 | 30148 |
|
|
11.4.2012 12:35:14
Ahojky holky zijici v Nemecku.Chtela bych se vas zeptat,jestli mate cekse programy a ktere chytnete a jestli nemate s ceskou telkou problemy?Moje kamaradka zije u Drazdan a nekdo ji rekl,ze by to neslo a ze by chytla jen dva programy,ale to se mi nezda,kdyz ja v Anglii chytnu vsechny neplacene.dekuji predem
|
| Mr. Miçkey | 124689 |
|
|
9.4.2012 1:10:55
Tak muj syn se do krve osypal prave z pampersek, a to z nemeckej... zkusila bych Moltex, ma je Edeka nebo Schlecker, pripadne Alana z DM.
|
| arsiela, | 59672 |
|
|
8.4.2012 23:23:23
Terinko a než shánět pleny v Německu nepomohlo by dát ji naprosto obyčejné klasické látkovky?starší měl atopák a plenkovou dermatis, i kdybych mu dala tenkrát ty nej jednorázovky tak měl za dvě hodiny místo kůže krvavé cáry.Prostě nesnesl jednorázovky jako takové.
|
| Anni&Annika | 50178 |
|
|
8.4.2012 21:41:22
ja pro malou kupovala pampers v nabidce v kauflandu / v nemecku/, ted uz to nesleduju, ale meli vzdycky nejlepsi ceny. Ta plina vysla o dost levneji nez v cechach. Navic maji vetsi vyber a ty pliny jsou fakt jine.
Jinak ja vim, ze manzel ma neco v telefonu, prejede kod a v telefonu mu to napise co to je a kde to koupi nejlevneji...ale spis mi to ukazoval pro zasmani, ja ty pliny proste mela vychytane v tom nemeckem kauflandu ![]() |
| Terinka4444 | 77790 |
|
|
8.4.2012 21:25:03
Jsi hodná, děkuju, ale to mi už jedem v jiných levelech. Má od první hexy těžký ekzem a zhoršuje se to. Jinak Penaten jsem používala na první nealergickou, jsem milovala tu jeho miminkovskou vůni. teď nám dítě smrdí ichtamolem. A právě v těch plenkách to má nehezké, prý zkusit kupovat v německu, je tam prý jiná kvalita, proto jsem se ptala, že bych vysledovala nějaké akce a zajela to hromadně nakoupit.
|
| Karavela | 53687 |
|
|
8.4.2012 21:01:23
Tady třeba je, ani cena se moc nezměnila:
http://www.aponeo.de/produkte/1486861-penaten-creme.html?sid=LaphkxjnILhWsrVbvt31yPlMyerjCo |
| Karavela | 53687 |
|
|
8.4.2012 20:58:16
Promazávadla? A mastičku Penaten jsi zkoušela?:
http://www.penaten.de/produkte/R/3/8/penaten-creme.htm Já si jí nechávala vozit, pod jednorázový plínky jsem nepoužívala nic jinýho (ale možná jsem už sto let za opicema a existujou jiný zázraky, potomky už mám dávno odrostlý:- ))) zkrátka Penaten s ovčím tukem byl nepřekonatelný |
| Terinka4444 | 77790 |
|
|
8.4.2012 20:21:33
já právě použila huggies a děs, pak babylove, to samé, pampers tak. Už nevím co s ní dělat, prý německé jsou kvalitnější, jenže zase ta cena, už jsem dala 2000,- za promazávadla, jaksi dávat 6,- za plenu, tak hledám nějaké akce.
|
| červík + V. 6/03 + L. 5/08 | 70614 |
|
|
8.4.2012 19:00:57
já pampersy koupila jednou
![]() většinou jsem kupovala babylove, příležitostně v Německu z Aldi i Plusu, tady z Lidlu Toujours a v Albertu některé helen harper ![]() koukala jsem na výrobce, nikdy jsem nebrala vyrobené v Polsku v čr koupíš pampersy vyráběné v Polsku i v Německu, musíš kontrolovat výrobce![]() |
| Karavela | 53687 |
|
|
8.4.2012 18:55:14
Ono to chce asi napřed vyzkoušet, stačí projet diskuzní fóra třeba na eltern.de, tam jsou hromady zastánkyň, kterým vyhovujou pleny z Aldi nejlíp a pampers by kojencům nedaly, páč se z nich osypávaj
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.