Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Lenka a dva kluci | 57001 |
|
|
16.7.2011 20:41:02
ahoj holky nějak jsem se nedočetla, nebo spíše bych chtěla potvrdit zda se může přepravovat dítě v autosedačcce na předním sedadle. U nás ano, ale tam si tedy nejsem jistá, napsané to vyloženě nikde není? Poradíte díky moc
![]() |
| Ivana, Lucia 9 let |
| • |
11.7.2011 19:02:24
Ahojky,
bez na Jugendamt, nebo se obrat na nejaky Zentrum für die Aleinerziehende o radu. Udelala jsem totez, a pak uz veci mely rychly spad. O deti neprijdes, neboj. Pokud matka si chce nechat pomoci, pomoci se ji dostane. Dnes (doslova) jsem rozvedena, a muzu pomalu zacit dychat. Kam se prestehuji, jeste nevim. Napis mi, odkud jsi a jak se Ti dari. Drzim palce |
| Ivana, Lucia 9 let |
| • |
11.7.2011 18:54:13
Ahoj,
jak to s Vami dopadlo ? Vratili jste se ? Uvazuji o tom, jestli se vratit, ale moje situace je nasledovna: jsem prave cerstve rozvedena, mam 9-letou holku. Tady se mi nedari, chtelo by to zvednout kotvy a jit pryc. Nejradsi zpatky na Moravu, ale musim rict, ze jiz tam nejsem vitana, protoze uz si rodina zaridila zivot beze me a nechybime jim. Rodice se za me stydi, protoze "co by rekli lidi, ze ses vratila z Nemecka".... Tahne me to i do Bavorskeho Lesa.. Problem je ale i se skolou. Lucia bavorskou skolu proste nezvlada. Mam co resit. Jake je to v Pasove ? Jsou to nemecko-rakouske hranice. rakouska skola je pomelajsi nez bavorska. Jestli budes mit chvilku, napis Ivana |
| moni a felllipe | 92552 |
|
|
1.5.2011 21:51:06
Racku velmi pekny prispevok,dakujeme
snazim sa,tk dufam![]() |
|
|
1.5.2011 21:47:40
Peti,to je prave to ze doma ste na cestinu dvaja a casto jezdite za babickami,to je velke plus! mi babicky nemame,dedecek daleko ...tak esteze mame skype ze
aspon takto na dialku mozme byt s pribuznymi. |
|
|
1.5.2011 21:44:00
moc vas vsetky zdravim
Aninko dakujem za povzbudenie maly bude mat rok,snazim sa...rozumie vsetkemu po slovensky,ale od vtedy co chodi na par hodin do skolky mi odpoveda casto v nemcine.mali sme tu navstevu z Ciech.Komunikoval ale vidiet ze nem.jazyk je dominantnejsi.To je jasne,Len dufam ze sa mi to podari dotiahnut so slovencinou.Je to naozaj narocne.Sesternica zije v Athenach,maly rozprava slovensky,chorvatsky,grecky a v skole ma anglictinu,ma 13r. a ziadny problem...,ale vidim ze to nie je tak jednoznacne jednoduche ani tie dva jazyky.Snad sa mi to podari,bola by to skoda.Skoda je i ze nikto nebyvate s detmi niekde pobliz..... |
| Blanka Andryskova, 2 holky, 6,4 |
| • |
3.4.2011 22:59:31
Ahoj,
kde v Mnichove bydlis ? Ja Diessen am ammersee, 45 km jihozapad od Mnichova, kdyz tak napis, budu rada, take resime jestli se vratit nebo ne...jeste jsme se nerozhodli. S pozdravem Blanka |
| Lucie, Vašík , Veronika |
| • |
1.4.2011 11:19:01
Zdravím maminky v Německu!
Přemýšlím nad následujícím: vracíme se za pár měsíců zpátky na Ostravsko po 3 letech v Německu, syn se naučil ve školce a s kamarády němčinu, je moc šikovný, do té míry, co to dokážu já sama posoudit, řekla bych, že je svým německým vrstevníkům v rozhovoru takřka rovnocenným partnerem, je mu 5,5 let. Otázka je teď, jestli to všechno zapomene. Napadlo mne, najít si nějakou rodinu s německy mluvícími dětmi a snažit se, aby se naše děti spřátelily. Ale kde ji hledat? Napadlo mne hledat nějaký podobný server pro německé maminky v zahraničí. Nebo nějaké německé spolky v ČR. Poraďte. Díky. L. |
| Anni&Annika | 50178 |
|
|
10.3.2011 21:11:52
Racku...s tvym nenutit moc nesouhlasim....po navratu z nemecka ma starsi odmitala mluvit nemecky....takze jsem na cj neslysela, a pokud neco chtela, musela nemecky...ceske prostredi bylo tak silne, ze ja, obcas my rodice /nebydleli jsme u nich/, ani TV nestacila.....nebyt me neoblomnosti, nemluvi dite ted nj tak jak mluvi. On i desetilety clovicek, nepouziva-li jazyk, zapomene
![]() |
| Anni&Annika | 50178 |
|
|
10.3.2011 21:07:27
jinak Danielo...ja ze vyrostla dvojjazycne, musim rict, ze s jazykama taky problemy nemam...krome nj a cj mluvim jeste it, portugalsky, rusky a domluvim se /ale ne ciste/ fr a aj....proste kdyz si reknu, ze se jazyk naucim, tak mi to az zas tolik prace neda......
jinak holky...vsechny, co se s detma ucite cesky, klobouk dolu. Vim, o cem to je.....preji hodne stesti ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.