Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Anni&Annika | 50178 |
|
|
11.2.2011 15:26:22
ja v tomhle fakt neporadim...nevim
![]() |
| Kloka + 3 | 63919 |
|
|
10.2.2011 20:12:37
Ahoj!
Nevěděla byste některá, jestli v Německu existuje nějaký server podobný mimibazaru nebo fleru v Čechách? Díky za radu ![]() |
| Daniela |
| • |
7.2.2011 13:20:21
Ahoj,
bydlím s manželem nedaleko Drážďan. Jsme tu teprve krátce a zatím tu neznáme žádné Čechy. Pokud budeš chtít, můžu do Drážďan přijet a zajdem i s miminkem třeba na procházku nebo kafíčko. Když tak napiš na ddanca@email.cz. Daniela |
| Viky |
| • |
31.1.2011 20:50:30
Ahoj, potrebovala bych poradit, chci se prestehovat z cech do Nemecka. Mam 4 deti, 2 skoro dospele 15 a 16 let.Dalsi maji sest mesicu dve holky.Takze jsme sesti clena rodina.Pomuze nekdo moc dekuji Viky |
| Viky |
| • |
31.1.2011 20:49:45
Ahoj, potrebovala bych poradit, chci se prestehovat z cech do Nemecka. Mam 4 deti, 2 skoro dospele 15 a 16 let.Dalsi maji sest mesicu dve holky.Takze jsme sesti clena rodina.Pomuze nekdo moc dekuji Viky
|
| Anni&Annika | 50178 |
|
|
12.1.2011 19:05:50
Salio....ma nick...Mickey, Misa/06/, Spiro/08/, Maia/10/......to jsou jeji 3 deti, ma je v nicku
![]() |
| osmina | 109367 |
|
|
12.1.2011 18:17:36
Asi jsem to blbe napsala,nebo nevim,ale nebojim se ze by me snad mel nekdo vyhazovat z Nemecka,ze jsme v EU vim Olgavo
To neni zadna novinka. Potrebovala jsem poradit kam tady zajit ![]() Anni-diky za tu Mickey zkusim ji tu vypozorovat ![]() |
| maja81 |
| • |
11.1.2011 17:30:27
Ahoj, ja bych poradila podobne. Pokud nepracujes, tak si zajdi na socialku nebo pokud jsi hlasena na pracaku, tak i na pracak a pozadej o povoleni k pronajmu jineho bytu.Oni pak najem nebo alespon cast z najemneho prevezmou. Potom si zajdi i na Jugendamt a tam se poptej jak je to s peci o deti a s alimenty.Pokud se nemylim, tak je nejaky novy zakon, ktery otcum nemanzelskych deti umoznuje vice pravomoci ve styku s detmi a v jejich peci.Urcite te nikdo z Nemecka nevyhodi, protoze se staras o deti nemeckeho obcanstvi a ze zakona mas pravo tu pobyvat.
|
| Anni&Annika | 50178 |
|
|
11.1.2011 16:58:59
Salio...tim ze mas deti s nemeckym obcanstvim, nemuze te ani nikdo z nemecka vykazat....takze zit tam muzes bez problemu dal....nevim, tuhle situaci jsem nikdy neresila a ani resit nechci, ale zasla bych na nejakou socialku, nevim, jestli pracujes co ne, jiste pokud penize nemas mas narok na nejaky hartz4 a detske pridavky ci prispevek na byt....takze bych se na tvem miste poohledla po nejakem byte a zasla na tu socialku....tenhle problem resila Mickey, pritel byl rek a zili jako druh a druzka v nemecku a maji 3 deti, z toho 2 narozene v nemecku s nemeckym obcanstvim.....zkus ji tu nekde vypozorovat, ona ti rekne, co mas delat....asi bys mela zazadat o vyzivne a podobne, ale tohle ona vsechno bude vedet....preji hodne stesti tobe a detem
![]() |
| osmina | 109367 |
|
|
11.1.2011 16:51:51
Dobry den mile maminky i nemaminky v Nemecku,konecne jsem se odhodlala a napsala,nevim kde se mam jinde zeptat..
Ziju s pritelem v Nemecku,on je nemec,mame spolu 2 male deti. A jde o to,ze chci od nej odejit.. Uz se to dal neda vydrzet,uz odchazim nejaky ten rok,ale ted uz to chci dotahnout do konce.Vztah nefunguje,nestara se o nas,sobec ktery si dela jen co chce a na nas kasle a to je jen troska co tu pisu..Je mi to lito,ale jen k vuli detem s nim zustat nechci,nemam vubec ale vubec zadny zivot..Deti maji nemecke obcanstvi a do Cech se vratit zatim nechci. Nevim kam ale zajit ve meste,kam se prihlasit,co vlastne ted delat? Urci nam soud nejak deti nebo jak to vlastne je,kdyz nejsme svoji? Muze mi zacit pritel delat nejake problemy,ze by chtel deti treba do sve pece? Dekuju moc za jakoukoliv radu. ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.