Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Lucka |
| • |
20.12.2010 14:15:57
Ahoj,od března nebo dubna příštího roku budeme asi bydlet na rok v Drážďanech (nebo tam budu často jezdit), ráda bych se tam seznámila s nějakými Čechy. Německy bohužel moc neumím, musím se rychle naučit aspoň základní slovíčka. Mám skoro dvacetiměsíčního synka.
|
| diddina | 95929 |
|
|
2.12.2010 10:34:56
hledám kamarádku,která bydlí mimo Čr nebo ovládá cizí jazyk a byla by ochotná mi občas pomoci s projektem.
Pokud by jsi chtěla, napiš mi prosím na email lenkopeck@seznam.cz . Pokud nemáš čas, nevadí, třeba o někom takovém víš. Je tu nějaká taková laskavá duše ??? |
| Katerina Spiess |
| • |
11.11.2010 12:16:52
Dobry den,
ve Frankfurtu nad Mohanem bude v unoru 2011 otevrena Ceska skolka a skola. Pokud tedy hledate kontakty k cesky hovoricim rodinam z Frankfurtu, doporucuji Vam prihlasit Vase dite. Maly tip: v utery 7.12.2010 od 18:30 hod. se bude konat v centru Frankfurtu informativni schuzka pro nove zacky. Zakladni informace k projektu najdete pod www.csbh.cz nebo mi primo napiste: katerina (tecka) spiess (zavinac) web (tecka) de. Rada Vam poslu podrobne informace. Prozatim preji prijemny den! Katerina S.-V. |
| Eva |
| • |
10.11.2010 15:30:42
POradíte někdo nějaký dobrý internetový obchod z ciziny,který posílá do Čr nebo do Anglie. Chtěla bych pro dceru koupit oblečení na lyže nejraději Descente a West Scout a tady jsou ty ceny hrůza
|
| Anni&Annika | 50178 |
|
|
8.11.2010 22:07:23
Mausik...nevim co potrebujes, ale tady muj mejl
![]() annianni@seznam.cz |
| mausik 78 | 30473 |
|
|
8.11.2010 9:39:25
Prosím mám na Vás prosbu:Chtěla bych se s Váma na něčem domluvit.Můžete mi prosím poslat email?Moc děkuji Lucka
|
| Anni&Annika | 50178 |
|
|
5.11.2010 22:41:16
kaculdo...znama zase kupovala pliny v plusu....ale ten ted prechazi na netto....nejbliz mame netto, ale tam tak nejka nechodim....mam rada REWE...draha, ale maji tam skoro vsechno od vseho neco, vzdycky koupim vsechno co potrebuju a vyborne syry......
ale musim rict, ze se ty ceny trochu mezi cechama a nemeckem priblizily...nekdy se neco ani nevyplati....ja ted zacala treba kupovat stavu od YOO, stridam to s dzusama a se vsim pitim a ty maji v cechach v nabidce ve sparu 39?, ale v kauflandu v nemecku jsou porad tak kolem 2,50eur a takhle bych nasla jeste par veci .....a taky nakupuju v cechach maso, jezdim do globusu, maji vlastni reznictvi a drahe maso je o polovicku levnejsi nez v nemecku...no, jo, mam vyhodu. Ziju od pondeli ci utery do ctvrtka ci patka v cechach, zbytek v nemecku. Mam moznost uzivat vsech vyhod![]() |
| Mab | 26777 |
|
|
5.11.2010 22:32:28
My jezdíme do Realu, kupuju hlavně jejich masozeleninové příkrmy - hl. Bebevita, ale i jiné, kaše Bebevita, Hipp (jedna kaše necelá dvě eura, u nás 80,-Kč), ty ovocné mi zas tak výhodné nepřijdou, záleží jak moc hlídáš složení.
Prací prostředky tak ylevnější, teď mám Persil a jsem spokojená. Určitě i oblečení, botičky jsou levnější. Mimo dětské zboží nakupujem kafe a směsi do domácí pekárny ( u nás nad 30 Kč, v Realu necelé euro). PLínky nevím, nekupuju. |
| kaculda | 17148 |
|
|
5.11.2010 21:50:03
No to mas pravdu
![]() . Nejaky maminy si pochvaluji pliny a ubrousky v lidlu nebo aldi, ja je nepouzivala .Ja taky kolikrat litam kaufland a lidl, nejak jsem si na nej zvykla:). |
| Anni&Annika | 50178 |
|
|
5.11.2010 21:45:25
tu ji asi manzel kupovat nebude
...ale mas asi pravdu, jednou jsem v lidlu v cechach zeleninu koupila a byla jsem spokojena.....jsem ale pohodlna a tak chodim do kauflandu nebo do rewe /mam skoro nejbliz/ a nakoupim vsechno najednou...jsem nejaka lina litat jeste nekde jinde![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.