Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| moni a felllipe | 92552 |
|
|
19.7.2009 21:37:27
letmo sem vzdy nakuknem,ale tu sa naozaj niekto objavuje len zriedka
vidiet,ze v Nemecku nemame moc volneho casu![]() |
|
|
15.7.2009 14:46:15
Rendo,tak s tym som si nerobila nikdy starost,ockovanie sme mali vzdy podla veterinara na predvolanie,myslim ze vzdy po piatich rokoch,na slovensku raz na hraniciach chceli mesiac stare razitko od lekara,ze je pes zdravy,ale v Cechach nikdy za 14r.problem nebol,jazdila som takmer denne a to este boli hranice.pas sme mali vzdy sebou.
|
|
|
15.7.2009 14:41:20
ahoj Andrejko,my sme mali labradorku,14r.,posledne tri roky byvaly s nami v nem.,plati sa dan za psika 30eu na rok,inak kolko stoja ockovania tu neviem,je to tu velmi drahe,normalne si mozte psa kupit v Cechach i ho tam nechat zaockovat,vydavaju mu eu pas,moj mal i identifikacny cip v usku,podla novych noriem,inak nie je problem si ho doviest a jednoducho nahlasit v mieste bydliska ze mate psa.
|
| Andrea + 2 holky | 20023 |
|
|
12.7.2009 22:39:38
Ahoj holky co mate psy,
premyslim, ze bych si koupila nejakeho maleho psa. Co vsechno je nutno v Nemecku zaridit - registrace, ockovani. Budu rada kdyz mi reknete i kolik si na to mam pripravit. A vite nekdo jak by to bylo pokud bych si psa koupila v Cechach??? Diky moc andrea |
| Renda a spol | 7338 |
|
|
7.7.2009 18:09:06
Ahoj holky,
nevite co potrebuji pro pana psa za ockovani a vysetreni a v jakem casu do CR??? na veterine ted nemaji cas me to rici ...jedu ted v sobotu do Cr...dekuji ![]() renda |
| Ať | 69032 |
|
|
3.7.2009 20:52:28
Márketo, já chodím na webovku
http://www.rund-ums-baby.de Je to hodně podobné jako rodina.cz najdeš tam spousty kontaktů , navíc můžeš dohledat podle PLZ (směr. čísla - zadáš PLZ Zitavy a už můžeš googlit): http://www.rund-ums-baby.de/regional/ Vím, že Hrádek nad Nisou má jednu třídu v tebou zmiňované Zitavě a obráceně, že žitavské děti chodí do české školy. Nebo to alespon tak bylo - možná už je to rok dva. Zkus třeba kontaktovat někoho z rodičů, když je ochota se učit česky, mělo by to jít i lehčeji obráceně. |
|
|
26.6.2009 22:18:28
Ahoj Marketko,ja o nicom takom bohuzial neviem,jedine co je mi zname,ze v Nemecku v pohranici existuju nemecke skolky kam chodia i deti z Ciech prave kvoli jazyku.Napr.Schirding.
|
|
|
26.6.2009 22:15:55
Lenkalo ahoj :O) to bolo na mna? bohuzial nebola.U nas na okoli sa nikde bohuzial maminky z Ciech nestretavaju
![]() |
| Markéta a DE |
| • |
26.6.2009 11:45:46
Ahojte děvčata,
ráda bych se zeptala, zda-li existují nějaké webové stránky, kde je možné získat kontakty na německé rodiny. Žijeme v příhraničí u Žitavy a protože jsem žila 5 let ve Švýcarsku, ráda bych si dále zdokonalovala němčinu a setkávala se volnočasově s rodinou s dítkem, aby pomalu i naše dcerka začala vstřebávat němčinu. Víte o něčem? Kdyžtak mi prosím napište na mail marketa.jirka@centrum.cz. Děkuji. |
| Beruska007 | 24677 |
|
22.6.2009 13:06:13
Dobrý den,
nenašla by se prosím hodná maminka, ke které bych si mohla nechat poslat balíček a ona mi ho přeposlala do Čech? na německém ebay bych si chtěla koupit potahy na Ford Galaxy, vyjdou cca 4 x levněji než u nás, ale bohužel nechtějí zaslat balíček jinam než do Německa nebo Rakouska. Pokud by byl někdo tak ochotný, nechala bych si balíček poslat k němu - poštovné plus poplatek za Vaši službu uhradím předem. Díky předem za případnou odpověď na petra.milova@volny.cz nebo icq 50625982. Pěkný den všem. Petra |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.