Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Jana Z. | 4110 |
|
|
12.6.2009 14:59:13
Stranky MSMT - Skolsky zakon + vyhledat si k tomu patricnou Vyhlasku...
Jinak moje zkusenost - holku jsme sama prihlasila a pak ji zase po dvou letech bez problemu odhlasila. ![]() Uz se to tu nekolikrat probiralo - nekdo skolu s detma dela; nekdo narazil na lidi s MSMT, ktery jim tvrdi ze MUSI; nam bez problemu umoznili se odhlasit (i se ptali na skolskem urade zda to je mozne, bez problemu pry).. Druhou holku ted nebudu ani prihlasovat.. Proste popremyslej zda ceskou skolu chces ci potrebujes a podle toho se zarid.. J. |
| Racek | 15981 |
|
|
12.6.2009 13:36:30
obracim se s otazkou na odbornice... ;-)
Slysela jsem, ze kdyz dite s ceskou statni prislusnosti chodi do skoly v Nemecku, musi byt zapsane i v nejake ceske skole a prubezne delat testy z cestiny. Vite o tom nekdo neco? Nebo aspon tip, jake zakony se na to vztahuji? |
| Lenkala |
| • |
10.6.2009 22:31:09
...tak jsem se sem dneska koukla, byla jsi to ty na "Schnupperstunde"? Taky jsi mohla neco naznacit. Vubec me to nenapadlo.
|
| moni a felllipe | 92552 |
|
|
31.5.2009 22:00:59
Ahoj Oli,ako sa s detmi mate? my sa o dva tyzdne chystame do Ciech,kona sa tam festival kam som vzdy chodila tak sa velmi tesim ze uvidim priatelov a znamych.Teraz v utorok vyrazame na kolach na tri dni,ubytovanie mame na hoteli,pre malickeho som pozicala privesny vozik,uz sme ho vyskusali tu po okoli,velmi sa mu to pacilo.Skoda ze nebyvate niekde blizsie
vyrazili by sme na vylet![]() |
| charlymama | 68974 |
|
28.5.2009 11:31:44
ahoj vasiku, veroniko a mamino,
kde presne bydlite u siegenu? bydlela jsem tam sest let, nez jsme se odstehovali kousek vic na sever... zatim ahoj klara |
| Lana+Julik05/05+Kristian10/07 | 22327 |
|
|
16.5.2009 21:00:12
nemate prosim vy nebo nekdo blizky zkusenost s timto lekem na artrozu?
Chtela bych ho koupit mamce, protoze v Cesku neni, ale nemohu najit na internetu temer zadne "erfahrungsberichte". Je to docela draha sranda, tak bych chtela slyset nazor nekoho, kdo to uziva. |
| Lenkala |
| • |
13.5.2009 13:37:35
kaculdo, cteni byla jednorazova akce...bohuzel bylo krasne pocasi, tak prislo celkem 6 deti :-( ale na podzim nebo v zime to chceme zopakovat. jinak poradame pravidelne ruzne akce. kdyz tak se obcas koukni na nasi stranku.
|
| kaculda | 17148 |
|
|
11.5.2009 21:00:59
Lenkalo, jsem nedaleko od Stuttgartu, okres WN, propasla jsem tu vasu akci
. Kde poradate to cteni?? Delate pravidelne akce?Leno, uz jste se rozhodli? Taky porad rikam, ze bych sla zpatky, ale kdyby to prislo, tak bych se zadrhla . Jak tady nekdo psal, v posledni dobe mi pripada, ze do Cr jezdim na navstevu:). I kdyz bych rada jezdila kazdy vikend:)), bohuzel to nemame za bukem:). |
| Jana, 2 děti |
| • |
5.5.2009 22:00:45
Ahoj,
kdyz jsme se pristehovali do Nemecka, tak dceri bylo 4,5 a cely prvni rok ve skolce nepromluvila. Pak jsme ji nasli ucitelku nemciny (mela nastoupit do skoly) a ta ji po 3 mesicich "rozmluvila". Zustala pak jeste rok ve skolce, kde si uz nasla i kamaradky a ted v prvni tride nema s reci zadny problem. Takze bud klidna, ne vsem detem to jde rychle. Koneckoncu, me to taky trvalo 3 roky, nez jsem se bez vetsich problemu domluvila. |
| Martina, 07, 10 | 42149 |
|
|
4.5.2009 21:35:42
![]() ![]() to je strasny, fuuuuuj, doufam, ze nas neco takovyho mine, brrrrr.Prijde mi, ze tady je radnice jenom jako formalita a podle toho to i vypada, uvidime, co bude u nas, pak poreferuju ![]() A zazila jsem tady krest a z toho jsem byla podobne hotova, my prisli obleceni "slavnostne" a taky jsme vycnivali, ostatni byli na pohodu v dzinach, dokonce se nasli jedinci, kteri prisli v kratasech a zabkach, uaaaa - no, bylo to v cervenci a bylo vedro Farar nebyl schopnej zapamatovat si jmena 3 deti, ktere krtil, zakoktaval se, proste mi to prislo zoufaly a s P jsme se na se ani nemohli divat, abysme se nesmali![]() ![]() ![]() Tak fakt zacinam bejt napnuta, co me ceka .... ![]() ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.