Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| moni a felllipe | 92552 |
|
|
2.4.2009 22:04:09
Ahoj Lani,pisem len v rychlosti a z poslednych sil.To je tazke rozhodnutie,Tiez mi chybaju priatelia co mam v Cechach a rodina co je na Slovensku,ale vzdy ked ideme do Ciech tesime sa zase spät,pretoze nas domcek,zahrada,okolite lesy,to vsetko je nas domov kde sa citime stastne.Cechy ako prostredie kde som poslednych 14r zila sa mi mesiac co mesiac odcudzuju,citim sa tam ako na navsteve.Dolezite je co citis Ty a Tvoj muz.neviem ci je nemec,ako by si zvykal...a deti asi mas jedno miminko,a druhy malicky podla fotky z ikonky asi chodi do skolky,neviem ako by si zvykal inde.No a lekarska starostlivost je ovela lepsia,sama som v zdrav.pracovala,to je pre deti i do buducna velmi dolezite.Mozno by ste mohle mat dva domovy,ale to by s detmi slo asi tazko.
|
| Lana+Julik05/05+Kristian10/07 | 22327 |
|
|
2.4.2009 10:42:37
ahojky vsem,
dlouho jsem tu nebyla, nejak nestiham... potrebuju si trochu pokecat...prisla k nam domu takova mala bomba... teda...no memu muzi se naskytla moznost, ze by asi mohl jit pracovat do Cech, s firmou, kde ted je... Vzdycky jsem se chtela vratit, dokonce jsme se kvuli tomu i stehovali do Freiburgu, za touto praci, protoze jsme vedeli, ze ta moznost asi jednou prijde... No a ted kdyz to prislo....tak jsme v soku a snad se nam ani nechce zpet... Je to strasne dilema...jsem z toho v takovym trochu sokovym stavu. Na jedne strane rodina a pratele v CR, na strane druhe...je tu moc hezky kraj, kde zijeme, zivotni uroven lepsi, co si budeme povidat, lekarska pece pro deti zdarma a lepsi (mame stesti), ja nevim...jsem z toho zmatena..neresil nekdo neco podobnyho? a pekny den vsem..i kdyz u nas si jaro stale dava na cas, sviti slunko, ale fouka studeny vitr |
| RW1976 | 95244 |
|
|
1.4.2009 21:09:48
Zdravim vas maminy, jsem tu nova.Je tady nekdo z LB nebo pobiz.Ja bydlim v Tammu a mam 9 mesicni Leonku.Hezky vecer.Radka
|
|
|
23.3.2009 21:09:13
AHOJ
my byvame asi 100km od vas.Zvykate si na zmeny?a ako stare mate deti?ja mam syna 9mes. |
| martinez5 | 94930 |
|
|
23.3.2009 18:01:29
Ahojky, neni tu nekdo ze Simmozheim.(CALW) Bydlim tu 2 mesice a nikoho tu neznam. Ne dopisovani. Je mi 28let a mam 2 male deti. Pristehovali jsme se z USA. Predem dekuji za odpoved. martinez5@seznam.cz
|
|
|
9.3.2009 22:24:56
ahojky
no to by bolo fajn.To my vas tiez pozveme.Tak daleko to nie je![]() |
|
|
8.3.2009 21:58:04
Aky ste mali vikend dievcata?nas troska trapili zubky,tri uz mame,dalsie tri su na ceste
![]() |
| Olga Neumeier | 60980 |
|
|
6.3.2009 23:30:29
Ahojky,uz jsem tady dlouho nebyla.ahoj andreo,hezke pozdravy posilam.koukam ze se to tu pekne rozjelo.ahoj moni,ja bydlim asi 15km od Ansbachu,smer Würburg.
|
|
|
6.3.2009 23:04:39
tak to je fajn ze sme sa takto nasli
pojdem si uz lahnut.som uz uplne vycerpana.dobru oli. |
|
|
6.3.2009 23:01:34
ahoj oli,no ty si ale detektiv
to je dobre to vies ze sme to my ja sem nakukujem len velmi zriedka,uz si pises s dievcatami dlho? |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.