| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Dle regionu : Maminky v Německu

Soutěžte s muzikálem Edudant a Francimor

Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!

(?)
[<<Předchozích 940] Názory 941950 z 1907  [Dalších 957 >>]
moni a felllipe 92552
6.3.2009 8:44:25
~:-D pekne oslavte to nase mdz~x~npiekedy jazdime do lichtenau ci do frantisk.l.,tak by sme sa stavili.mne z konzulatu prisli papiere co som muselavyplnit a poslat im spät,teraz cakame na slov.oddaci list.medzi tym sompodpisovala ziadost ktoru mi tam prilozili ohladne menabez prip.ova.inak by automaticky vsade pisali ova.vsetko to trva vecnost~a~~o~
Andrea + 2 holky 20023
5.3.2009 23:45:09
Moni,
ja jsem od Ansbachu asi 30min autem (smerem na Norimberk) tak muzes nekdy prijet, kdyz bys chtela. A docela casto se schazime i s jinyma holkama v Playmobil Parku, coz je tady nedaleko.

Na prijmeni bez -ova jsem pred 5 lety podesala papir, ze se hlasim k narodnostni mensine (v podstate naprosto nepodstatna vec), ale mam pocit, ze dneska uz to neni.
Pro dceru jsem na konzulate vyplnovala nejaky lejstro, ze chceme aby byla dcera bez -ova, muselo to byt podepsany nami obema. Idealne za pritomnosti obou, ale myslim ze se to nejak po domluve obeslo.
moni a felllipe 92552
5.3.2009 21:52:52
Marti,pisem len blesku rychle.ideme spinkat.tak to mate podobna ako u nas.ja som musela s bruskom(v osmom mes.na slovensko,vybehavale som co sa dalo)bolo to narocne.autom som musela az do trnavy,prave pre apostillu,predstav si,ze ma este aj cestou zastavili policajti,ja za volantom,dali mi fukat ~2~no komedia.asi som z toho zhonu bola tak rozpalena v tvari,mysleli ze som pozila alkohol.tak dobru.pa
Martina, 07, 10 42149
5.3.2009 14:37:50
My chodime do Musik Garten - zrovna dneska jsme byli - a nemuzu si to vynachvalit~R^
Chodi tam i fajn maminky, takze pokecame, zazpivame a jdeme, takze je mi lito, ze mas smulu a u vas jsou zensky o nicem~;(( Clovek ma takhle aspon nejaky rozptyleni.
Ale je to vsude, chodila jsem v Praze na cviceni pro tehotny a sesly jsme se tam zvlastni skupina, nikdo nemluvil, kazdy si delal to svy a pokud jsem nekoho oslovila, tak jen jednoslovny odpovedi, takze bych spis fakt rekla, ze zalezi, jak se to sejde.
I kdyz je pravda, ze Nemky mi prijdou oproti nam slovanskym zenskym vic distingovany~:-D
Martina, 07, 10 42149
5.3.2009 14:34:28
Moni, my jsme v Aschaffenburgu, ca 30 km od Frankfurtu a zatim tu mam jenom jednu znamou Slovenku, ale moc se nevidame~;((~Rv Jinak je tu dost Cesek jako au-pair, ale to jsou mlady holciny, takze zatim moc prilezitosti na pokec v cestine neni~:( aspon, ze je ten internet.

A ohledne papirovani-my jsme byli nejdriv tady na radnici a dostali jsme papir se vsim, co potrebujeme, takze presne, jak jsi psala ty~;)~R^ Je to asi vsude jine, je to na zblazneni~d~
Ted cekam na preklad a pak tam vyrazime, tak uvidim, jestli to bude ok. A co bude po tom, to zatim neresim, stejne planujeme druhy, tak to pak bude dobrodruzny, jestli budu muset s briskem cestovat kvuli papirum do Prahy, ale nejak to vzdycky dopadne, ne~2~~t~

moni a felllipe 92552
5.3.2009 0:04:16
a marti,to papierovanie,co?my sme mali svadbu v cervnu 2008,pas este stale nemam.cakam.hruza.na velku noc letim s malickym na slovensko,cestujem so starym pasom a oddacim listom.nanic.tiez sme potrebovali apostilu na vsetko mozne,ale vies co? podla toho kde vas budu oddavat!musis zajst na prislusny standesamt,tam ti presne nie len povedia,nechaj si vsetky poziadavky vytisknut cierne na bielom a podla bodov budes postupovat.nesmie ti nic chybat,inak ti zasa vsetko pozdrzia,musi byt vsetko komplet.vies aky su pedanti~a~potrebovala som novy rodny list s apostilou a dokonca aj oddaci mojich rodicov,to som musela na radnicu kde sa nasi brali a tiez s apostilou.ale ako som pisala.vytisknu ti z pocitaca presne co potrebujes!radsej by som postupovala takto priamo,nez ked si nechas radit co sme ktora potrebovali,pretoze i tam mozu byt rozdiely.pa
moni a felllipe 92552
4.3.2009 23:53:46
marti byvame za ansbachom(dinkelsbühl)a vy? zatial som tu siroko daleko z nasich koncin nikoho nestretla.
moni a felllipe 92552
4.3.2009 23:52:08
V pohode marti,rano ideme pre muzicka do nemocnice,je to 100km od nas,pojdem sa vyspat.len som nakukla~:-Dtesime sa.dnes sme boli s malickym prvy krat na stretnuti batolat,ale zatial nic moc.myslim,ze s mamickami v cechach alebo na slovebsku by sme si to viac uzili.malo sa tu smeju.ale deticky su super.dobru noc dievcata.
Martina, 07, 10 42149
4.3.2009 22:27:52
Moni a odkud jsi?

To mas ale momentalne docela narocny, podle toho, co pises~;((
moni a felllipe 92552
3.3.2009 21:46:16
dievcata ja tieti dni nestiham citat ani reagovat,muz v nemocnici,s malickym chodim do prace,topim,nosim drevo...,ja sa ale ozvem.norimberk,to nie ste daleko od nas ~:-Dzatial pa a dobru.
[<<Předchozích 940] Názory 941950 z 1907  [Dalších 957 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.