Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Racek | 15981 |
|
|
6.2.2009 11:32:49
Ted me napadlo, ze ten koncert na ktery jedu neni moc propagovany ale treba by zajimal i nekoho jineho - 21.2. od 18h ve Wabe, trojkoncert "Drei-Länder-Eck", zpiva Jarek Nohavica, Antoni Muracki (PL) a Frank Viehweg (DE)
|
| Anni&Annika | 50178 |
|
|
27.1.2009 14:09:30
ja ti teda Katko asi moc nereknu...jiste tam budes moc zit jako doposud....jen nevim, jak v nemecku doposud vlastne zijes????Ty jsi tam pracovala, pobirala plat, platila si pojisteni? Deti tam chodi k lekari?
Jestli tam nezijes a vsechno tohle jsi mela v cechach, pochybuju, ze se muzes jen tak na divoko prestehovat a doufat, ze ti nemci vsechno budou platit. Na to, aby si dostavala penize na deti, bylo ti placeno soc. a zdrav., na to bys tam musela pracovat...v ramci eu by uz to nemel byt problem....pokud praci najdes a nekdo te zamestna a ty dolozis, ze v cechach nic na dedi nepobiras, mas narok na vsechno, i ten detsky prispevek....takze to bys urco zvladla i bez svatby...pokud ale chces byt doma a byt tam jako pritelkyne s vlastnima detma, tak to asi tvuj pritel na nic narok mit nebude a myslim, ze ani s pojistovnou nemas narok...leda by to za tebe vsechno platil...a zase...u jake je pojistovny...soukrome ci statni? jina ke svatbe budes potrebovat ty same papiry, co jsem tu popisovala ja....jen nevim, jak je to s detma, anny se narodila s obcastvim obojim a starsi uz byla plnoleta a o stehovani nejevila zajem.....takze byt tebou..obehamm ceske a nemecke urady....tedy presneji...matriky. |
| Katka + 2 | 23340 |
|
|
27.1.2009 9:21:03
nebo, jde tam zit jen jako s pritelem ve spolecne domacnosti..bez svatby?
Je mozne takhle zit i s detmi? nebo jak je to pak se skolou a skolkou a tim pojistenim..a popripade s kindergeld.. to se musim za kazdou cenu vdat? |
| Katka + 2 | 23340 |
|
|
27.1.2009 9:15:10
Ahoj, no me taky zajima vse ohledne svatby v Nemecku..co vse je k tomu potreba a co je nutne udelat a ohlasit zde na uradech atd..Je to o to slozitejsi, ze jsem take rozvedena a mam dve deti z 1. manzelstvi..nevite nekdo , jak postupovat? a jak pak tady s pojistenim atd..v breznu mi konci rodicovska dovolena, dceri jsou 4 roky..tak co dal? mam v tom gulas
![]() diky |
| Anni&Annika | 50178 |
|
|
26.1.2009 18:06:51
manzel je berlinak, takze tam mame i celou rodinu....nastesti maji lode vsichni, tak se s nima schazime na vode
.....manzel ridi jednu nemeckou firmu v cechach takze nam nezbyde ani nic jineho, nez byt stale na cestach....ale jezdime to bud tady ze severu, nebo z prahy a stihneme to za 3 hodiny...mala ma dvd s tv v aute, tak ji to i zabavi....ono jde o zvyk a my uz si zvykli![]() |
| Racek | 15981 |
|
|
26.1.2009 14:31:56
Jeste jsem se chtela zeptat, jestli mas z Berlina muze, nebo nejake jine pribuzne, ze tam tak jezdite... nebo jen sportovat na jachte? Mi to prijde docela zaber, tam jezdit na vikendy, natoz s detmi.
|
| Racek | 15981 |
|
|
24.1.2009 23:44:30
To asi az jindy, tentokrat uz mam program vicemene dany... a pak, rada chodim pesky (kdyz jsem sama) a s deckama bych zas furt na lodi hlidala, aby nesly plavat. Ale ze me Berlin nezklame jsem presvedcena, spis se tesim, ze me nalaka a pojedu tam jeste nekdy
![]() |
| Anni&Annika | 50178 |
|
|
24.1.2009 23:39:56
tak preju hodne zabavy
....myslim, ze te berlin nesklame.....a jestli budes mit cas, projed si centrum na vyletni lodi.....stoji to za to![]() |
| Racek | 15981 |
|
|
24.1.2009 23:20:24
Dik. Asi uz nic dalsiho vedet nepotrebuju, stejne jedu (jestli to vubec vyjde) jen na skok.
|
| Anni&Annika | 50178 |
|
|
24.1.2009 23:15:04
je to klasicka zastavba 20-30ta leta.....musis brat, ze Berlin je opravdu levne mesto, takze se neboj ani ceny taxiku...co se tyce nocniho jezdeni s nebo u bahnem....moje starsi jezdi taky a to v berline nezije.....ale kdyz je v berline, na disco jezdi s pritelem S-bahnem.....ale jinak ti o tom vic nereknu, jezdim autem. Bydlime v berline totiz jen o vikendech a casti dovolenych a ten cas travime prevazne na lodi...mame sportovni jachtu a ta mi moc casu na prochazky mestem nenecha.....
my bydlime ve vilove ctvrti hned na pozemku u vody..... co je taky positivni, v berline v centru se i levne najis v bezne restauraci....jestli potrebujes jeste neco vedet, zeptej se...treba to budu vedet ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.