Vyhrajte vstupenky na skvělý muzikál do Hudebního divadlo v Karlíně!
| Racek | 15981 |
|
|
24.1.2009 22:35:13
Jinak, ja normalne taky vsude dojedu mestskou hromadnou, akorat ze co se tyka nocni dopravy tak jsem jednak zhyckana z Prahy (a otravena z Frankfurtu), a druhak - i kdyz bych si vzala taxik - se nechci pozde v noci trmacet buhvi kam.
|
| Racek | 15981 |
|
|
24.1.2009 22:28:31
Dik za ten tip na vyhledavani, to se podivam.
Na mape jsem si to nasla, ale spis jsem myslela jako jestli to jsou same panelaky, vilky smetanky, squaty nebo co, proste na co se mam psychicky pripravit a co tam asi tak bude za lidi, abych uz od pohledu nevypadala jako trapny turista ![]() |
| Anni&Annika | 50178 |
|
|
24.1.2009 20:13:32
nahoru do ihr ziel si jen zadej berlin-prenzlauer berg a datum, kdy chces prespat.....za chvili ti vyjede vsude, kde maji volno.
|
| Anni&Annika | 50178 |
|
|
24.1.2009 20:10:06
tady je mapa...patri nyni pod Pankow
http://de.wikipedia.org/w/index.php?title=Datei:Berlin_pankow.png&filetimestamp=20060428092418 a tady ten cip dole z casti Pankow to je.....je to cast mezi Belin Mitte a Friedrischshain....tudiz se da rict bliz k centru Berlina.. . jak tam sehnat ubytovani nevim, ale je fakt, ze Berlin patri k nejlevnejsim hl. mestum evropy....ja to znam jen co se tyce ubytovani kolem nas....ja bydlim, pokud jsem v Berline v Köpenick. Jinak v Berline jezdi U-bahn a S-bahn, tak by snad nebyl problem se ubytovat kdekoliv, ne? A kdyz hledam ubytovani po nemecku, pouzivam tenhle server..tam bys mela najit vsechno..doposud jsem byla spokojena http://www.hrs.de/?client=de&hbxatr=logo&DCMP=EMC-DEW6kEMA&customerId=395287001 |
| Racek | 15981 |
|
|
24.1.2009 17:22:43
Ahoj holky,
mam dotazu na Berlinacky: rika vam neco Prenzlauer Berg? Zajimalo by me, co je to za ctvrt, a jestli je realne tam sehnat nocleh ne zrovna za milion. Dik moc! |
| Martina, 07, 10 | 42149 |
|
|
20.1.2009 15:36:12
Diky, urcite dam vedet, jaky dobrodruzstvi nas jeste ceka
![]() Cha, tak tady pry uz zkusenosti s Ceskama maji, ale jsme porad v mensine proti Polkam a Nigerijkam A Thajek u nas mame taky azaz![]() |
|
|
20.1.2009 15:36:11
Diky, urcite dam vedet, jaky dobrodruzstvi nas jeste ceka
![]() Cha, tak tady pry uz zkusenosti s Ceskama maji, ale jsme porad v mensine proti Polkam a Nigerijkam A Thajek u nas mame taky azaz![]() |
| Anni&Annika | 50178 |
|
|
20.1.2009 15:31:29
ALE JO,taky, ale musej to byt znami
![]() no, jak pisu, hodne stesti, a at vam vsechno klapne....ja nezapomenu na urednici v berline, kdyz na me tupe zirala a pak strasnou dobu hledala v papirech, co vlastne potrebuju a nakonec z ni vylezlo...vite, nam se tady z cech jeste nikdo nevdaval, tak nevim co s tim...takhle nigerie nebo polsko, to bych vedela,co byste potrebovala, ale z cech jeste nikdo, tak to nemuzu nikde najit ...no, nejdriv na me koukala jako na podvodnici, co se zrejme chce snatkem usadit v berline, ale kdyz zjistila, ze je to jinak, byli i tam hrozne mili, vstricni a privetivi![]() |
|
|
20.1.2009 15:24:52
Ja jsem na to taky zvedava, jak to bude probihat. Ted v unoru jedu do Prahy pro moje papiry, tak snad mi to fakt vydaji na pockani. Tim, ze jsme oba svobodni je to asi jednodussi.
No a termin si muzeme zamluvit, az odevzdame tady na matrice komplet papiry, tak pocitam v prubehu brezna - ale ten mistni urednik byl strasne prijemnej, pak jsme si jeste povidali o Praze a ceskym pivu, takze takova pohodicka, to asi v Cechach nezaziju ![]() |
| Anni&Annika | 50178 |
|
|
20.1.2009 15:07:17
jo a vlastne, kdyz byly papiry, nebyl zase termin pro svatbu, tak jsem se nakonec vdavala ve ctvrtek rijnu....no ale zrovna jsme si vybrali nejteplejsi den rijna...bylo asi 20 stupnu....takze jestli muzu radit....chce to dopredu zamluvit termin svatby na urade
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.