| Jepepa | 125572 |
|
|
2.4.2014 21:48:05
Když je tu tak rozjetá diskuze o očkování proti Tetanu, ráda bych toho využila a zeptala se, zda tu není někdo, kdo má RS a nechává se očkovat proti tetanu, nebo jak toto řeší?..předem díky
|
| Lucie Tomanová, syn 6 let |
| • |
22.3.2013 13:16:49
Dobrý den, já bych kontaktovala nejbližší ms centrum,tam byste měla být vedená nejlépe, nespokojte se s obvodním neurologem. Ze všeho nejvíc záleží na nasazení té správné léčby co nejdříve, to znamená i týden či dva od prvních příznaků. Čím déle se čeká, tím je průběh RS horší. A pokud Vám VZP nebude chtít uhradit léčbu, též v MS centru mají kontakt na bezplatnou právní pomoc, která Vám poradí, jak máte reagovat, někdy nezbývá nic jiného, než Váš příběh zmedializovat, jak se řekne dáme to Nově nebo čt1, hned se peníze na potřebnou léčbu uvolní.....Hodně štěstí. Lucie
|
| Inka |
| • |
21.2.2013 15:11:38
To bude asi tím, že přírodími prostředky se RS vyléčit nedá.
|
| Pavla |
| • |
20.2.2013 7:50:47
Stále čekám na nabízenou radu, netrpělivě každý den kontroluji e-mail a nic. Prosím Petře, ozvěte se... e-mail: palllinka@centrum.cz
Pavla |
| Majčí | 97927 |
|
|
11.2.2013 7:34:20
Čauky, zdravím. RS jsem onemocněla v roce 2006. Zajímám se také o všechny možnosti alternativní léčby. Můžeme se spolu podělit o informace. Ráda se dozvím i jiné zkušenosti lidí se stejnou dg.
majkadv@seznam.cz |
| Pavla | 135372 |
|
8.2.2013 12:38:33
Zdravím Vás,
a zároveň prosím o zaslání rady případně bližších info. Velmi děkuji předem Můj email palllinka@centrum.cz |
| Petr |
| • |
6.2.2013 15:32:48
Dobrý den,
RS je bohužel člen naší rodiny a potýkali jsme se s příznaky této zákeřné choroby poměrně dlouho, jelikož je člen rodiny doktor (a kovářova kobyla chodí bosa) tak zmírnit příznaky pro nás bylo složité. Prošli jsme poměrně špatným obdobím, samozřejmě i mnoho neúspěšných pokusech o zlepšení stavu, docházeli jsme pravidelně i na injekce, rehabilitace, cvičení, ale nic nám nepomohlo. Momentálně se nám podařilo díky určitým přírodním produktům příznaky RS úplně potlačit a začít nový život. Nechci dělat nikomu reklamu, ale pokud máte zájem o radu, velice rád vše popíši prostřednictvím emailu. |
| Inka |
| • |
4.1.2013 10:26:56
A nemůže Ti vypsat žádanku a s tou bys šla na pracoviště, který smlouvu s pojišťovnou má? Zaplatila bys jenom za tu žádanku.
|
| pejskařka | 134362 |
|
|
4.1.2013 10:07:24
Tak mě vzal neurolog :) jenže nemá smlouvu s mou pojišťovnou takže mi sice udělal vyšetření sám doporučil vyšetření na očním a MR s podezřením na RS jenže mi ho sám z toho důvodu s pojišťovnou nevystaví :( takže budu muset zaútočit na PL jenže obvoďáci se tomu prej nepochopitelně brání :( tak nevím jak to dopadne. Už mě to štve jak mákaždej dost času na to aby člověku něco vyvrátili nebo potvrdili:(
![]() |
| dulca |
| • |
21.12.2012 22:53:50
Jet na nejblizsi ocni pohotovost, tam te vzit musi, necekej na objenani a tvrd, ze je to akutni, nebo neurologii, budes to mi akorat ze pohotovnostni poplatek, necekala bych po Novem roce....
|
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.