| Inka |
| • |
11.11.2012 10:49:49
Mohly by to být i příznaky RS, ale když na magnetické rezonanci nic nenašli, nejspíš to bude něco jiného.
|
| jarka3 | 133122 |
|
11.11.2012 10:34:20
Ahojte,jeste jednou vam popisi sve priznaky snad se najde nekdo kdo si se mnou o tom popovida.kdyz predklonim hlavu mam takove tahave bolesti kolem patere asi na 3 mistech smerem k ke krizi od krku.brni mne ruce od predlokti do konecku prstou,od dnesniho rana mam bolest a slabost v prave ruce nejvic zapesti a prstenicek a prostrednik.brni mne na plose pod prstama u nohou,opet jsem vcera zapomela jedno slovo ktere pouzivam docela casto,boli mne kycle.pripadam si jako na vode,zvlast na schodech.jsem unavena,mam unik moci,nemohu v noci bolestma spat.Boli mne rameno a kousek hlavy.Byla jsem na MG tam je pry vse ok az na krcni pater.Mudr mi rekla ze to neni na umreni.Poradte jsou to priznaky RS nebo se moc pozoruji.Jak toto pisi behaji mo oci sem tam.samej preklep coz neni normalni porad opravuji.Prosim poradte |
| jarka3 | 133122 |
|
29.10.2012 0:08:24
Jo tak to je prave ono,prvni neurolozka mne prave take poslala k psych,tak sem si nasla jinou,take jdu az kdyz.
![]() |
| dulca |
| • |
28.10.2012 20:49:04
ma dost typicke priznaky pro RS, tak proc mu nedelaji dalsi vysetreni, kdyz si doktor mysli, ze to RS neni, nebo mu jen nechce nasadit lecbu, ktera neni nejlevnejsi, tak dokud ho nesestreli poradna ataka, tak to bude hrat tak jak hraje.....ja bych asi trvala na dalsim vysetreni anebo se poohledla jinde v Brne jsou centra dve...
|
| Andýs | 65055 |
|
|
28.10.2012 17:01:40
Hani, a ty máš tetanii? Jak ti ji zjistili?
|
| Abigail* | 76789 |
|
|
28.10.2012 10:21:09
No jasně, kdo by chtěl mít RS? Ale když člověku něco je a neví co, tak se po stanovení diagnózy (i nějaké hnusné) dostaví úleva. Že se s tím dá (možná tedy i nedá) něco dělat, nebo aspoň víš, na co se připravit.
Manžel už 1,5 roku ví, že je nemocný, ale doteď mu nikdo neřekl, co mu je. Nález má na rezonanci i v mozkomíšním moku, ale dr. v RS centru mu tvrdí, že to na RS nevypadá. Zároveň ale neříká, co by to mohlo být jiného a tak jen chodí na kontroly. Ale to, že je unavený, bolívá ho často hlava, padají mu věci z rukou, podklesávají mu nohy, trápí ho špatná paměť, občas bolesti/pálení/píchání v končetinách. My stejně žijeme s tím, že tu RS možná má. |
| Meta | 12497 |
|
|
28.10.2012 9:06:59
Podívej, takhle nějak jsem to měla s doktorama já, ale jiné příznaky. Po všech vyšetřeních mi řekli, že to bude psychického původu, což mě děsně urazilo, protože doktorům se vyhýbám, pokud to jde a když už je navštívím, tak je mi fakt hodně blbě. Nějak jsem to rozchodila, po pár letech se to dalo, docela jsem zapomněla. Ale po třetím dítěti se to rozjelo tak, že jsem neumřela jen náhodou.
Takže zkus to rozdýchat a hledej dál! |
| Hanka+ 4 berušky | 22964 |
|
|
28.10.2012 7:48:48
Dělali test i na tetanii? Má to podobné příznaky. Mám s tím čerstvou zkušenost. Zkuste jíst ve větším množství hořčík jestli to nepomůže.
|
| jarka3 | 133122 |
|
27.10.2012 23:46:11
Jsem jen rada ani nevis jak ze se RS nepotvrdilo,chci uz doprcic vedet co mi je,jen nemam silu dal behat po doktorech,fakt pripadam si jak hipous,to ze nemam RS mi staci to ostatni snad odezni nebo se s tim dal budu trapit.Ziji s tim uz nejakou dobu,jen jsem se nechala prekecat od sve rodiny abych s tim neco zacala delat,takhl
e uz mi daji pokoj a ja jim nebudu nic rikat. |
| dulca |
| • |
27.10.2012 21:37:45
Nemas ceho litovat diagnoza RS nic moc...jinak tyhle priznaky co mas, ma spousta jinych nemoci, takze se nenech odbit...od hormonalnich, po neurologicke a nemusi to byt jenom RS
|
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.