| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze : Zdraví : Roztroušená skleróza

(?)
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 453  [Dalších 213 >>]
Terka
  • 
18.10.2012 20:25:13
Delal ti nekdo test na borelizu nebo chlamydie ? Koukni na borelioza tecka cz nebo na chlamydie tecka info
Eva + Klárka2/07 93216
18.10.2012 20:11:47
Já teď taky chodila po doktorech, magn. rezonance, EMG atd.
Pomohlo mi magnesium. Beru 2 tbl denně a cítím se skvěle! Předtím jsem byla unavená, brněly mi nohy, věci mi padaly z rukou, když jsem málo pila, hned jsem skoro omdlívala. A měla jsem pořád žízeň.
Teď už piju zase normálně (předtím tak 3 l denně) a je mi dobře.
jarka3 133122
18.10.2012 20:06:51
prosím
Ahoj všem,prosím mám už delší dobu příznaky rs,má lékařka tvrdí že né,posílá mne na mag.rez,jen do té žádanky napsala úplně něco jiného ale rs ani náhodou,nevíte někdo jestli se rs pozná i bez dotazu na žádance,všem dík za odpověď,už bych ráda měla jasno vše mne bolí mám brnění celého těla tudle jsem úplně sebou škubala aby s mi ulevilo,mžitky před očima na jedno oko jsem půl dne koukala jako bych měla slídu v něm.jsem unavená bolí mne nohy ruce hlava zapomínám slova občas zadrhnu,cpou mne cipralexem na nervy jsem měla deprese a ještě mám prosím poradi mi někdo musela jsem si pořídit do svých brýlí skla s větší ostrostí,příznaky už mám aspon 4 rokem a horší se to.v těle mám mravenčení je to hrozně nepříjemné,na schodech si připadám jako bych měla mořskou nemoc.jsou to příznaky?Objevila se mi klaustrofobie,nezlobte se já vím že lidičky co sem píšou jsou na tom hůř ale já se strašně bojím jakéhokloliv vyšetření a okolí mne má za někoho kdo si vymejšlí~o~
jarka3 133122
18.10.2012 20:05:15
dobře pokusím se o to
jarka3 133122
18.10.2012 20:03:44
napsala mi tem klaustrofobie dětská mozková obrna,to napsala latinsky a kořeny krční páteře
kj.
  • 
18.10.2012 20:01:43
"jen do té žádanky napsala úplně něco jiného"

Jestli ti to nevadí co ti tam napsala? Ale myslím, že by tu Rs našli tak jako tak, pokud ji máš. Ale to snad ne.
kj.
  • 
18.10.2012 19:22:29
musíš kliknout na témata a založit nové téma, jinak si toho příspěvku všimne málokdo
jarka3 133122
18.10.2012 13:03:13
Ahoj všem,prosím mám už delší dobu příznaky rs,má lékařka tvrdí že né,posílá mne na mag.rez,jen do té žádanky napsala úplně něco jiného ale rs ani náhodou,nevíte někdo jestli se rs pozná i bez dotazu na žádance,všem dík za odpověď,už bych ráda měla jasno vše mne bolí mám brnění celého těla tudle jsem úplně sebou škubala aby s mi ulevilo,mžitky před očima na jedno oko jsem půl dne koukala jako bych měla slídu v něm.jsem unavená bolí mne nohy ruce hlava zapomínám slova občas zadrhnu,cpou mne cipralexem na nervy jsem měla deprese a ještě mám prosím poradi mi někdo musela jsem si pořídit do svých brýlí skla s větší ostrostí,příznaky už mám aspon 4 rokem a horší se to.v těle mám mravenčení je to hrozně nepříjemné,na schodech si připadám jako bych měla mořskou nemoc.jsou to příznaky?Objevila se mi klaustrofobie,nezlobte se já vím že lidičky co sem píšou jsou na tom hůř ale já se strašně bojím jakéhokloliv vyšetření a oklí mne má za někoho kdo si vymejšlí~o~
jarka3 133122
18.10.2012 12:38:27
Ahoj všem,prosím mám už delší dobu příznaky rs,má lékařka tvrdí že né,posílá mne na mag.rez,jen do té žádanky napsala úplně něco jiného ale rs ani náhodou,nevíte někdo jestli se rs pozná i bez dotazu na žádance,všem dík za odpověď,už bych ráda měla jasno vše mne bolí mám brnění celého těla tudle jsem úplně sebou škubala aby s mi ulevilo,mžitky před očima na jedno oko jsem půl dne koukala jako bych měla slídu v něm~a~
muska22 79852
26.6.2012 11:34:38
Moje mamka má taky RS.Jeden dr.tvrdí že to dědičné není,druhý že možnost tu je.U Vás teda vydím,že možné to je.Já už byla 2krát na magnet.rezon.Naštěstí dobrý.Ale dost mě vyděsilo,když se dr.zeptala,jestli naše 3letá dcera byla už na vyšetření MR.Tak nevím co si myslet.Každý tvrdí něco jiného.Mamka to má 32let,je jí 62,a už delší dobu je upoutaná na lúžku,péči 24h.denně.~a~
[<<Předchozích 230] Názory 231240 z 453  [Dalších 213 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.